Знову ці тести… Порівняння ядер… А толку якщо цей квалком запхають в ноутбук на кривому віндоус!…

А муніпулятивний загаловок це якийсь обовʼязковий гайдлайн для написання новин?Qualcomm знову заявила про перевагу Snapdragon X Elite над Apple M3, Intel Meteor Lake та AMD Phoenix
Я от спробував недавно перейти на win 11. Раніше не переходив, бо їм лінь повертати вертикальний таскбар, що корисно для малих екранів. Змирився з цим, ставлю апгрейд на 11-ку, і вуаля - через те що в мене шпалери "не того" розміру вінда криво перемикається між робочими столами. Повернувся на 10-ку поки.WalkMan: ↑ 06.04.2024 12:26а в чому проявляється "кривий" віндоус?
Більшість проблем вирішується перезапуском ПК (особисто користуюсь віндоус років 15 і так завжди було...) це допотопний калл!WalkMan: ↑ 06.04.2024 12:26А муніпулятивний загаловок це якийсь обовʼязковий гайдлайн для написання новин?Qualcomm знову заявила про перевагу Snapdragon X Elite над Apple M3, Intel Meteor Lake та AMD Phoenix
Але проблема квалкома в тому, що apple продає вже третю ітерацію свого чипа.
Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
Павло
а в чому проявляється "кривий" віндоус?
Павло: ↑ 06.04.2024 12:56особисто користуюсь віндоус років 15 і так завжди було...
мені здається, чи це дійсно написала одна людина?Павло: ↑ 06.04.2024 12:56це допотопний калл
тобто якщо людина проїздила на КАМАЗІ 30 років і потім напише, що КАМАЗ кусок гівна то вона не права? Майкрософт тупий монополіст і тому усі програми роблять під нього і люди ВИМУШЕНІ ним користуватись (наприклад я на роботі)! Но це не відміняє того факту, що віндовс робили криворукі клоуни...WalkMan: ↑ 06.04.2024 13:14Павло: ↑ 06.04.2024 12:56особисто користуюсь віндоус років 15 і так завжди було...мені здається, чи це дійсно написала одна людина?Павло: ↑ 06.04.2024 12:56це допотопний калл![]()
одненьке питання, скільки ліцензій windows придбано за цей час?Павло: ↑ 06.04.2024 12:56особисто користуюсь віндоус років 15
"Відсутність багів у такому монстрі як віндоус, який може запускати софт який написаний більше 20 років тому, це щось нереальне."WalkMan: ↑ 06.04.2024 13:31одненьке питання, скільки ліцензій windows придбано за цей час?Павло: ↑ 06.04.2024 12:56особисто користуюсь віндоус років 15
останній баг, який я зловив, так це неможливість видалити створену пару BT, якщо сам модуль BT було замінено іншим.
Відсутність багів у такому монстрі як віндоус, який може запускати софт який написаний більше 20 років тому, це щось нереальне.
Відправлено через 36 секунд:Павло: ↑ 06.04.2024 13:33"Відсутність багів у такому монстрі як віндоус, який може запускати софт який написаний більше 20 років тому, це щось нереальне." І само тому він ГІВНО! Поки епл пилить софт під конкретне залізо КЛОУНИ міряють попугаї та ставлять додатковий об'єм озу... Це нагадує мені самсунг! Які в 2019 ставили 12 гб озу замість оптимізаціЇ...WalkMan: ↑ 06.04.2024 13:31
одненьке питання, скільки ліцензій windows придбано за цей час?
останній баг, який я зловив, так це неможливість видалити створену пару BT, якщо сам модуль BT було замінено іншим.
Відсутність багів у такому монстрі як віндоус, який може запускати софт який написаний більше 20 років тому, це щось нереальне.
2024 рік сайт овері не далеко відійшов від вінди...Павло: ↑ 06.04.2024 13:37"Відсутність багів у такому монстрі як віндоус, який може запускати софт який написаний більше 20 років тому, це щось нереальне."WalkMan: ↑ 06.04.2024 13:31
одненьке питання, скільки ліцензій windows придбано за цей час?
Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:Павло: ↑ 06.04.2024 13:33
"Відсутність багів у такому монстрі як віндоус, який може запускати софт який написаний більше 20 років тому, це щось нереальне." І само тому він ГІВНО! Поки епл пилить софт під конкретне залізо КЛОУНИ міряють попугаї та ставлять додатковий об'єм озу... Це нагадує мені самсунг! Які в 2019 ставили 12 гб озу замість оптимізаціЇ...
Если все так и будет, то печалька. Цена-производительность.ackstarvinta: ↑ 06.04.2024 11:40 і нахіба воно вам потрібно, якщо бог дав або М процесори на макбуках, або ряженки на ноутбуках?
На презентаціях воно завжди гарно виглядає, а потім на практиці все що бачив arm на вінді - це пук среньк і ще й задорого![]()
для мене це виглядає так: людина 30 років їздила на куску гівна, назва якого КАМАЗ. Чи можна сприймати цей як факт – ні звичайно, оскільки корисність такого твердження нульова. Проте, це гівно відїздило 30 років — оце аргумент.Павло: ↑ 06.04.2024 13:23якщо людина проїздила на КАМАЗІ 30 років і потім напише, що КАМАЗ кусок гівна то вона не права?
Путлєр президент рашки більше 20 років по логіці ІДІОТА путлєр нормальнйи пацан бо він ж президент 20 років...ЯКЕ КОНЧЕНЕ!WalkMan: ↑ 06.04.2024 13:57для мене це виглядає так: людина 30 років їздила на куску гівна, назва якого КАМАЗ. Чи можна сприймати цей як факт – ні звичайно, оскільки корисність такого твердження нульова. Проте, це гівно відїздило 30 років — оце аргумент.Павло: ↑ 06.04.2024 13:23якщо людина проїздила на КАМАЗІ 30 років і потім напише, що КАМАЗ кусок гівна то вона не права?
Ну, якщо колись реальні ігри і проги почнуть використовувати всі потужності снапдрагонів, то там все чудово. Але треба розуміти, що наприклад числодробильня там це окремий DSP прискорювач зі своєю системою команд, не ARM. Дуже потужний і дуже економічний, х86 і поряд не валяється, але окремий з усіма відповідними наслідками. Під нього доведеться окремо і софт переписувати. А матричні обчислення (TPU/NPU і всяке таке) там же це сопроцесор до DSP прискорювачаwaryag: ↑ 06.04.2024 12:20Як щодо результатів у реальних іграх і прогах? Накрутити бенчмарк не так складно.
Ось і почалось КОРИСТУВАВСЯ НЕ ТАК! ПРограми видаляв НЕ ТАК... Як можна видали ти програму через командну панель НЕ ТАК... Файлів багато... Зато на айфоні 56 гб фото... 6 гб ютуб... 5 гб ютуб музика...15 гб кеш телеграма...2гб кеш вайбера... І НІЧОГО НЕ ЛАГАЄ Якщо б я і далі сидів на андроїді то може робота вінди із скрипом була терпимою НООО не зараз... Віндовс 7 (2010 рік) комп зависає чи програма? ПЕРЕЗАГРУЗИ! Віндовс 11 (2024 рік) щось зависає чи зависає програма ПРЕЗАГРУЗИ! Андроїд 2011-2018 рік телефон зависає? ПЕРЕЗАГРУЗИ! З 2018 року на айфоні і ТЕЛЕФОН НЕ ЗАВИСАЄ! ВІН ПРОСТО ПРАЦЮЄ! ВАУalexeygalas: ↑ 06.04.2024 13:47 Павло
Не потрібно проєціювати власну недосвідченість на хороший продукт.
Користуюсь Windows ще від 98SE і по 11. Система в мене живе від установки до виходу нової версії. Сценарії використання дуже різні від легких до повного хардкору і заповненням накопичувачів на 100% - жодного разу я не мав проблем з Windows. Перевстановлюючи Windows іншим людям - ніколи не розумів, як можливо довести ОС до неробочого стану буденними сценаріями використання.
Будь-яку ОС потрібно тримати в чистоті, уникати "сумнівного" софту і надлишку сміття в вистемі у вигляді непотрібних програм і невірно видалених, які лишають по собі сміття в реєстрі. І тоді система тільки радує.
Від себе скажу: користуюсь і Windows і Linux і OSX (вимушено по роботі, особисто мені ця система дуже огидна). І можу сказати що кожна система сильна в свому сегменті. Windows не має рівних в GUI сценаріях роботи, Linux - чудовий безвідмовний інструмент на серверах і мікрокомп*ютерах.
Тому вам порада - опануйте сильні сторони цієї ОС, навчіться їх використовувати і тримати систему в чистоті - і нічого ламатись не буде.
дуже невдалий приклад, оскільки обʼєктом керування/використання в даному випадку є рф.Павло: ↑ 06.04.2024 14:00нормальнйи пацан бо він ж президент 20 років