Gears 6 можуть анонсувати цього літа

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VBerezovsky
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Gears 6 можуть анонсувати цього літа

Портуйте краще Gears 2-3 на ПК, ледарі.
Fiend
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 05.04.2024 11:07 Пропоную обговорити Gears 6 можуть анонсувати цього літа

І Judgment! :beer:
Dremjke
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 05.04.2024 11:07Портуйте краще Gears 2-3 на ПК, ледарі.
Наче і not bad ідея, але мабуть краще нову частину побачити на новому рушії...
NUN4AG
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 05.04.2024 11:07 Пропоную обговорити Gears 6 можуть анонсувати цього літа

Якщо не зраджує пам'ять, то в цьому році планували випустити колекцію ремастерів.
VBerezovsky
Member

Повідомлення

NUN4AG: 05.04.2024 14:59

Якщо не зраджує пам'ять, то в цьому році планували випустити колекцію ремастерів.
Ми ці чутки вже, на жаль, котрий рік підряд чуємо, а віз і нині там.
_VM_
Member

Повідомлення

Гарна серія, гарна новина.
TaleS
Junior

Повідомлення

Я також чекав кілька років, після проходження Gears 1, з надією випуску цих частин на ПК. Але не витерпів і пройшов Gears 4-5. Але потім я знайшов вихід. Якщо у Вас непоганий сучасний ПК, то ви можете пограти завдяки емулятору ігор з Xbox 360 - Xenia (на геймпаді звісно). Геморою з налаштуванням як такого не було. У мене ПК - RTX 3060 12гб та Ryzen 5 5500 : у Gears 2 - стабільні 60 кадрів при 1080р. У Gears 3 вже часто бувають просадки, але як на мене було терпимо. Пройшов із задоволенням. Gears 2 взагалі бомбезна гра.
Відповісти