Розробка нового «Відьмака» на етапі підготовки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Розробка нового «Відьмака» на етапі підготовки
Чекаємо, головне щоб видавці не давили та не вимагали випускати недороблену бету.
Сів я знов за третього Відьмака і так залип, що на роботу ходити не хочеться.
Графон в ремастері гарно підтягнули, виглядає красивіше багатьох сучасних ігор.
Геральт
Member

Повідомлення

4 роки, а роботу ще толком і не починали. DLC - зло

Відомо, що CD Projekt Red відмовляється від свого рушія й нові проєкти розробляє на Unreal Engine 5
Ну, якщо ще й цей бастіон впаде...здається, куртка остаточно втратив інтерес до променів. :D
ddO
Member

Повідомлення

виглядає красивіше багатьох сучасних ігор.
При цьому чудово працює на слабкому залізі.
а тираж серії The Witcher сягнув 75 мільйонів.
Якісний продукт - хороші продажі. Іншим розробникам варто звернути увагу, що для успіху треба не суперграфіку із "променями" та інші сучасні тренди.
Telcontar
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 29.03.2024 09:19 Чекаємо, головне щоб видавці не давили та не вимагали випускати недороблену бету.
Так CDPR самі ж і видають свої ігри на більшості ринків ;)
Тут не видавці, а інвестори можуть натиснути. Як було з CP2077. :(
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Telcontar: 29.03.2024 10:16Так CDPR самі ж і видають свої ігри на більшості ринків
Наприклад Cyberpunk 2077
Видавець
Польща CD Projekt
Європейський Союз Bandai Namco Entertainment
США Warner Bros. Interactive Entertainment
Як бачим, на найбільших ринках - ні
kairo
Member

Повідомлення

Оптимізація оновленого Відьмака просто жахлива. Із включеним РТ гра працює лише в один потік. В мене на і7-8700К та 3080, гра в 1440р споживала 20ГБ пам'яті, 15% ЦПУ, 80% ГПУ та видавала 15-45 ФПС. Я все чекав, що Проджекти виправлять продуктивність, але після 4.03 зрозумів, що вони гру вже не дороблять. А крім рейтресингу там лише фанатьскі моди в оновленні.
Іншим розробникам варто звернути увагу, що для успіху треба не суперграфіку із "променями" та інші сучасні тренди.
Це ви про розробників самої суперграфоністої та променястої гри даного покоління? :laugh:

Відправлено через 6 хвилин 16 секунд:
fantomrulezz: 29.03.2024 10:24
Telcontar: 29.03.2024 10:16Так CDPR самі ж і видають свої ігри на більшості ринків
Наприклад Cyberpunk 2077
Видавець
Польща CD Projekt
Європейський Союз Bandai Namco Entertainment
США Warner Bros. Interactive Entertainment
Видавець ставить умови розробникам, коли фінансує проект. В даному випадку, видавці займаються лише розповсюдженням гри. Фейл із релізом сирого Кіберпанку, це провина самих Проджектів.

Відправлено через 5 хвилин 56 секунд:
Геральт: 29.03.2024 09:46 Відомо, що CD Projekt Red відмовляється від свого рушія й нові проєкти розробляє на Unreal Engine 5
Ну, якщо ще й цей бастіон впаде...здається, куртка остаточно втратив інтерес до променів. :D
Так UE5 на променях. А те, що Проджекти відмовляються від свого рушія, прикро. UE, це нормальне рішення, коли студія немає ресурсів на створення свого рушія, але UE має свої недоліки, особливо при розробці ігор із великим світом, де розробники потім не можуть побороти постійні статтери.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Будет хорошо если игра задаст тренды, а не поведётся на уже существующие.
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

kairo: 29.03.2024 10:55
Оптимізація оновленого Відьмака просто жахлива. Із включеним РТ гра працює лише в один потік. В мене на і7-8700К та 3080, гра в 1440р споживала 20ГБ пам'яті, 15% ЦПУ, 80% ГПУ та видавала 15-45 ФПС. Я все чекав, що Проджекти виправлять продуктивність, але після 4.03 зрозумів, що вони гру вже не дороблять. А крім рейтресингу там лише фанатьскі моди в оновленні.
Іншим розробникам варто звернути увагу, що для успіху треба не суперграфіку із "променями" та інші сучасні тренди.
Це ви про розробників самої суперграфоністої та променястої гри даного покоління? :laugh:

Відправлено через 6 хвилин 16 секунд:
fantomrulezz: 29.03.2024 10:24
Наприклад Cyberpunk 2077

Видавець ставить умови розробникам, коли фінансує проект. В даному випадку, видавці займаються лише розповсюдженням гри. Фейл із релізом сирого Кіберпанку, це провина самих Проджектів.

Відправлено через 5 хвилин 56 секунд:
Геральт: 29.03.2024 09:46 Відомо, що CD Projekt Red відмовляється від свого рушія й нові проєкти розробляє на Unreal Engine 5
Так UE5 на променях. А те, що Проджекти відмовляються від свого рушія, прикро. UE, це нормальне рішення, коли студія немає ресурсів на створення свого рушія, але UE має свої недоліки, особливо при розробці ігор із великим світом, де розробники потім не можуть побороти постійні статтери.
Дуже жаль насправді. За час відьмака та кіберанку якась вже звик до особливостей їхнього двигла, коли в студії він свій, то це відчувається в їх іграх
А з UE ніяк не можу позбутись враження, що це для дешевих виживачів з вічним early access та інді-ігр в стімі
7_s_7
Member

Повідомлення

А говорили что уже конец ведьмаку и будут делать новый проект
Геральт
Member

Повідомлення

Sailor Popeye: 29.03.2024 12:55 А з UE ніяк не можу позбутись враження, що це для дешевих виживачів з вічним early access та інді-ігр в стімі
Аватар ще той дешевий виживач. Може Unity мався на увазі? Той так, суто інді.
До речі, промені там дійсно є, тільки не зелені. :super:
kalakawa
Member

Повідомлення

ігри, яких більшість з нас не побачить
Soto
Member

Повідомлення

А с каким тиражом разошлась "Кровь и Вино" ? которая в моих глазах топ 2 DLC за всю историю игр.
7_s_7: 29.03.2024 13:04 А говорили что уже конец ведьмаку и будут делать новый проект
Не знаю, что их там из сериала от Нефтликс простимулировало, но надеюсь чернокожих эльфов я не увижу. Или увижу в настройках кнопку "сделать всех эльфов белыми/чёрными"

Отправлено спустя 48 секунд:
kalakawa: 29.03.2024 13:37 ігри, яких більшість з нас не побачить
всё, ска, настроение испортил :mad:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

ddO: 29.03.2024 10:08
а тираж серії The Witcher сягнув 75 мільйонів.
Якісний продукт - хороші продажі. Іншим розробникам варто звернути увагу, що для успіху треба не суперграфіку із "променями" та інші сучасні тренди.
Це ви зараз про саме графічні бенчмарки від cdpr? Що відьмак 3, що кб77 були дуже вимогливими до графіки іграми і використовували сучасні графічні технології. Приклад такий собі

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Геральт: 29.03.2024 13:08
Sailor Popeye: 29.03.2024 12:55 А з UE ніяк не можу позбутись враження, що це для дешевих виживачів з вічним early access та інді-ігр в стімі
Аватар ще той дешевий виживач. Може Unity мався на увазі? Той так, суто інді.
До речі, промені там дійсно є, тільки не зелені. :super:
Аватар на сноудропі (дуже непоганий рушій), до чого тут юе5? :-P А люмен дійсно непоганий ретрейсинг дає, хоча також не без проблем, да і проектів з ним ще дуже замало.
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 29.03.2024 14:11 Аватар на сноудропі (дуже непоганий рушій), до чого тут юе5? :-P А люмен дійсно непоганий ретрейсинг дає, хоча також не без проблем, да і проектів з ним ще дуже замало.
Ага, точно. Хай буде робокоп. Все решта в силі )
Alpesyn
Member

Повідомлення

Вот так и проходит жизнь в ожидании следующего ведьмака :-/
Крылатый Слон
Member

Повідомлення

Alpesyn: 29.03.2024 14:58 Вот так и проходит жизнь в ожидании следующего ведьмака :-/
Как и у многих других в ожидании третьей халвы :super:
Alpesyn
Member

Повідомлення

Крылатый Слон
Так была же только под виртуальный шлем, я пробовал на обычном мониторе играть хватило на 15 секунд :super:
Alligator
Member

Повідомлення

ddO: 29.03.2024 10:08
Чушь, релиз игры 2015 год, на календаре 2024, естественно сейчас средней карте не трудно воспроизводить игры почти 10-ти летней давности. Я помню как спустя пару лет от релиза покупал 1080ти, чтоб таки нормально поиграть в игру с нормальной графикой. :shuffle:
n3w613_1518
Member

Повідомлення

7_s_7: 29.03.2024 13:04 А говорили что уже конец ведьмаку и будут делать новый проект
А потом кто-то подумал что глупо отказываться от самой прибыльной франшизы и передумали..не принесут им новые проэкты столько сколько ведьмак,и киберпанк тому подтверждение
waryag
Member

Повідомлення

7_s_7: 29.03.2024 13:04А говорили что уже конец ведьмаку и будут делать новый проект
Конец трилогии. Но ее можно продолжить в начало и стороны, а то и с другими героями
Відповісти