Останні статті і огляди
Новини
Розробка нового «Відьмака» на етапі підготовки
-
fantomrulezz
Member
Предлагаю обсудить Розробка нового «Відьмака» на етапі підготовки
Чекаємо, головне щоб видавці не давили та не вимагали випускати недороблену бету.
Сів я знов за третього Відьмака і так залип, що на роботу ходити не хочеться.
Графон в ремастері гарно підтягнули, виглядає красивіше багатьох сучасних ігор.
Чекаємо, головне щоб видавці не давили та не вимагали випускати недороблену бету.
Сів я знов за третього Відьмака і так залип, що на роботу ходити не хочеться.
Графон в ремастері гарно підтягнули, виглядає красивіше багатьох сучасних ігор.
-
Геральт
Member
4 роки, а роботу ще толком і не починали. DLC - зло
Відомо, що CD Projekt Red відмовляється від свого рушія й нові проєкти розробляє на Unreal Engine 5
Ну, якщо ще й цей бастіон впаде...здається, куртка остаточно втратив інтерес до променів.![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Відомо, що CD Projekt Red відмовляється від свого рушія й нові проєкти розробляє на Unreal Engine 5
Ну, якщо ще й цей бастіон впаде...здається, куртка остаточно втратив інтерес до променів.
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
ddO
Member
При цьому чудово працює на слабкому залізі.виглядає красивіше багатьох сучасних ігор.
Якісний продукт - хороші продажі. Іншим розробникам варто звернути увагу, що для успіху треба не суперграфіку із "променями" та інші сучасні тренди.а тираж серії The Witcher сягнув 75 мільйонів.
-
Telcontar
Member
Так CDPR самі ж і видають свої ігри на більшості ринківfantomrulezz: ↑ 29.03.2024 09:19 Чекаємо, головне щоб видавці не давили та не вимагали випускати недороблену бету.
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
Тут не видавці, а інвестори можуть натиснути. Як було з CP2077.
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
fantomrulezz
Member
Наприклад Cyberpunk 2077Telcontar: ↑ 29.03.2024 10:16Так CDPR самі ж і видають свої ігри на більшості ринків
Як бачим, на найбільших ринках - ніВидавець
Польща CD Projekt
Європейський Союз Bandai Namco Entertainment
США Warner Bros. Interactive Entertainment
-
kairo
Member
Оптимізація оновленого Відьмака просто жахлива. Із включеним РТ гра працює лише в один потік. В мене на і7-8700К та 3080, гра в 1440р споживала 20ГБ пам'яті, 15% ЦПУ, 80% ГПУ та видавала 15-45 ФПС. Я все чекав, що Проджекти виправлять продуктивність, але після 4.03 зрозумів, що вони гру вже не дороблять. А крім рейтресингу там лише фанатьскі моди в оновленні.При цьому чудово працює на слабкому залізі.
Це ви про розробників самої суперграфоністої та променястої гри даного покоління?Іншим розробникам варто звернути увагу, що для успіху треба не суперграфіку із "променями" та інші сучасні тренди.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Відправлено через 6 хвилин 16 секунд:
Видавець ставить умови розробникам, коли фінансує проект. В даному випадку, видавці займаються лише розповсюдженням гри. Фейл із релізом сирого Кіберпанку, це провина самих Проджектів.fantomrulezz: ↑ 29.03.2024 10:24Наприклад Cyberpunk 2077Telcontar: ↑ 29.03.2024 10:16Так CDPR самі ж і видають свої ігри на більшості ринківЯк бачим, на найбільших ринках - ніВидавець
Польща CD Projekt
Європейський Союз Bandai Namco Entertainment
США Warner Bros. Interactive Entertainment
Відправлено через 5 хвилин 56 секунд:
Так UE5 на променях. А те, що Проджекти відмовляються від свого рушія, прикро. UE, це нормальне рішення, коли студія немає ресурсів на створення свого рушія, але UE має свої недоліки, особливо при розробці ігор із великим світом, де розробники потім не можуть побороти постійні статтери.Геральт: ↑ 29.03.2024 09:46 Відомо, що CD Projekt Red відмовляється від свого рушія й нові проєкти розробляє на Unreal Engine 5
Ну, якщо ще й цей бастіон впаде...здається, куртка остаточно втратив інтерес до променів.![]()
-
Vpupkin
Member
Будет хорошо если игра задаст тренды, а не поведётся на уже существующие.
-
Sailor Popeye
Member
Дуже жаль насправді. За час відьмака та кіберанку якась вже звик до особливостей їхнього двигла, коли в студії він свій, то це відчувається в їх іграхkairo: ↑ 29.03.2024 10:55Оптимізація оновленого Відьмака просто жахлива. Із включеним РТ гра працює лише в один потік. В мене на і7-8700К та 3080, гра в 1440р споживала 20ГБ пам'яті, 15% ЦПУ, 80% ГПУ та видавала 15-45 ФПС. Я все чекав, що Проджекти виправлять продуктивність, але після 4.03 зрозумів, що вони гру вже не дороблять. А крім рейтресингу там лише фанатьскі моди в оновленні.При цьому чудово працює на слабкому залізі.Це ви про розробників самої суперграфоністої та променястої гри даного покоління?Іншим розробникам варто звернути увагу, що для успіху треба не суперграфіку із "променями" та інші сучасні тренди.
Відправлено через 6 хвилин 16 секунд:Видавець ставить умови розробникам, коли фінансує проект. В даному випадку, видавці займаються лише розповсюдженням гри. Фейл із релізом сирого Кіберпанку, це провина самих Проджектів.
Відправлено через 5 хвилин 56 секунд:Так UE5 на променях. А те, що Проджекти відмовляються від свого рушія, прикро. UE, це нормальне рішення, коли студія немає ресурсів на створення свого рушія, але UE має свої недоліки, особливо при розробці ігор із великим світом, де розробники потім не можуть побороти постійні статтери.Геральт: ↑ 29.03.2024 09:46 Відомо, що CD Projekt Red відмовляється від свого рушія й нові проєкти розробляє на Unreal Engine 5
Ну, якщо ще й цей бастіон впаде...здається, куртка остаточно втратив інтерес до променів.![]()
А з UE ніяк не можу позбутись враження, що це для дешевих виживачів з вічним early access та інді-ігр в стімі
-
7_s_7
Member
А говорили что уже конец ведьмаку и будут делать новый проект
-
Геральт
Member
Аватар ще той дешевий виживач. Може Unity мався на увазі? Той так, суто інді.Sailor Popeye: ↑ 29.03.2024 12:55 А з UE ніяк не можу позбутись враження, що це для дешевих виживачів з вічним early access та інді-ігр в стімі
До речі, промені там дійсно є, тільки не зелені.
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
kalakawa
Member
ігри, яких більшість з нас не побачить
-
Soto
Member
А с каким тиражом разошлась "Кровь и Вино" ? которая в моих глазах топ 2 DLC за всю историю игр.
Отправлено спустя 48 секунд:![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
Не знаю, что их там из сериала от Нефтликс простимулировало, но надеюсь чернокожих эльфов я не увижу. Или увижу в настройках кнопку "сделать всех эльфов белыми/чёрными"7_s_7: ↑ 29.03.2024 13:04 А говорили что уже конец ведьмаку и будут делать новый проект
Отправлено спустя 48 секунд:
всё, ска, настроение испортил
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
-
Enjthesilence
Member
Це ви зараз про саме графічні бенчмарки від cdpr? Що відьмак 3, що кб77 були дуже вимогливими до графіки іграми і використовували сучасні графічні технології. Приклад такий собіddO: ↑ 29.03.2024 10:08При цьому чудово працює на слабкому залізі.виглядає красивіше багатьох сучасних ігор.Якісний продукт - хороші продажі. Іншим розробникам варто звернути увагу, що для успіху треба не суперграфіку із "променями" та інші сучасні тренди.а тираж серії The Witcher сягнув 75 мільйонів.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Аватар на сноудропі (дуже непоганий рушій), до чого тут юе5?Геральт: ↑ 29.03.2024 13:08Аватар ще той дешевий виживач. Може Unity мався на увазі? Той так, суто інді.Sailor Popeye: ↑ 29.03.2024 12:55 А з UE ніяк не можу позбутись враження, що це для дешевих виживачів з вічним early access та інді-ігр в стімі
До речі, промені там дійсно є, тільки не зелені.![]()
![:-P :-P](./images/smilies/tongue.gif)
-
Геральт
Member
Ага, точно. Хай буде робокоп. Все решта в силі )Enjthesilence: ↑ 29.03.2024 14:11 Аватар на сноудропі (дуже непоганий рушій), до чого тут юе5?А люмен дійсно непоганий ретрейсинг дає, хоча також не без проблем, да і проектів з ним ще дуже замало.
-
Alpesyn
Member
Вот так и проходит жизнь в ожидании следующего ведьмака ![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Крылатый Слон
Member
Как и у многих других в ожидании третьей халвы
-
Alpesyn
Member
Крылатый Слон
Так была же только под виртуальный шлем, я пробовал на обычном мониторе играть хватило на 15 секунд![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Так была же только под виртуальный шлем, я пробовал на обычном мониторе играть хватило на 15 секунд
-
Alligator
Member
Чушь, релиз игры 2015 год, на календаре 2024, естественно сейчас средней карте не трудно воспроизводить игры почти 10-ти летней давности. Я помню как спустя пару лет от релиза покупал 1080ти, чтоб таки нормально поиграть в игру с нормальной графикой.ddO: ↑ 29.03.2024 10:08При цьому чудово працює на слабкому залізі.виглядає красивіше багатьох сучасних ігор.
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
n3w613_1518
Member
А потом кто-то подумал что глупо отказываться от самой прибыльной франшизы и передумали..не принесут им новые проэкты столько сколько ведьмак,и киберпанк тому подтверждение7_s_7: ↑ 29.03.2024 13:04 А говорили что уже конец ведьмаку и будут делать новый проект
-
waryag
Member
Конец трилогии. Но ее можно продолжить в начало и стороны, а то и с другими героями7_s_7: ↑ 29.03.2024 13:04А говорили что уже конец ведьмаку и будут делать новый проект