Предлагаю обсудить Оголошено дату виходу DLC The Rising Tide для Final Fantasy XVI
Ждёмс и скорейшего уже выхода на ПК. Так же как и FF7 REBIRTH.
Останні статті і огляди
Новини
Оголошено дату виходу DLC The Rising Tide для Final Fantasy XVI
-
Misteri
Member
-
Павло
Member
Це рпг для любителів аніме?
-
N3CRO
Member
якщо все що зроблено в Японії у вас аніме то так .Взагалі то ФФ ніколи не була "анімешною"Павло: ↑ 24.03.2024 14:28 Це рпг для любителів аніме?
-
Павло
Member
Так відкрив відео а там з перших кадрів лиця із аніме!N3CRO: ↑ 24.03.2024 16:19якщо все що зроблено в Японії у вас аніме то так .Взагалі то ФФ ніколи не була "анімешною"Павло: ↑ 24.03.2024 14:28 Це рпг для любителів аніме?
-
N3CRO
Member
погугліть cерію tales of ***, persona та ін і ви побачите що таке аніме і "лиця з аніме", а ФФ-просто JRPG,причому вона завжди була орієнтованою і на західний ринок,і ніяких "лиць з аніме" тут немає і близько,останні частини (13,14 и ця) так взагалі і не зразу скажешь що зроблени в Японіі і це жрпг)Павло: ↑ 24.03.2024 16:42Так відкрив відео а там з перших кадрів лиця із аніме!N3CRO: ↑ 24.03.2024 16:19
якщо все що зроблено в Японії у вас аніме то так .Взагалі то ФФ ніколи не була "анімешною"
-
Павло
Member
Виглядає як аніме... Є власне Brotherhood: Final Fantasy XV... Це також не аніме? Бляха ви мене затролили я аж на мить повірив, що це не анімеN3CRO: ↑ 24.03.2024 16:54погугліть cерію tales of ***, persona та ін і ви побачите що таке аніме і "лиця з аніме", а ФФ-просто JRPG,причому вона завжди була орієнтованою і на західний ринок,і ніяких "лиць з аніме" тут немає і близько,останні частини (13,14 и ця) так взагалі і не зразу скажешь що зроблени в Японіі і це жрпг)
-
kalakawa
Member
суцільні перевагиПавло: ↑ 24.03.2024 22:30Виглядає як аніме
-
Soto
Member
Да, как и вся jrpg индустрия.Павло: ↑ 24.03.2024 14:28 Це рпг для любителів аніме?
Среди тех, кто играет в jrpg, не любитель аниме будет наверно один на сотню, и то, сомневаюсь что вообще найдётся.
Я даже погуглил.
Как только железо позволило делать более качественные вставки лиц, то сразу стал ясен стиль. Шестая часть в 1994ом.
Докажите мне, что лицо внизу не анимешное, или что размер глаз персонажей выше не в стиле аниме (на пол лица)
-
N3CRO
Member
Ну так ви ж самі пишете "Как только железо позволило делать более качественные вставки лиц, то сразу стал ясен стиль".Тоді майже всі жрпг виглядали так,як у вас на скріні.Я чесно кажучи в ці частини взагалі не грав,знаю що є і спінофи які можуть бути в аніме стилістиці (на ДС нібито або на ПСП щось виходило таке),є і аніме по ФФ (і не одне).Але мав на увазі основні номерні частини,починаючи с VII,з яких до гри власне і прийшла популярність на заході.Soto: ↑ 25.03.2024 02:07Да, как и вся jrpg индустрия.Павло: ↑ 24.03.2024 14:28 Це рпг для любителів аніме?
Среди тех, кто играет в jrpg, не любитель аниме будет наверно один на сотню, и то, сомневаюсь что вообще найдётся.Я даже погуглил.
Как только железо позволило делать более качественные вставки лиц, то сразу стал ясен стиль. Шестая часть в 1994ом.
Докажите мне, что лицо внизу не анимешное, или что размер глаз персонажей выше не в стиле аниме (на пол лица)
-
anyname
Member
А 10,12,13,15 ? Номерні частини . тотожність з аніме стилістикою безсумнівна.N3CRO: ↑ 25.03.2024 04:47Ну так ви ж самі пишете "Как только железо позволило делать более качественные вставки лиц, то сразу стал ясен стиль".Тоді майже всі жрпг виглядали так,як у вас на скріні.Я чесно кажучи в ці частини взагалі не грав,знаю що є і спінофи які можуть бути в аніме стилістиці (на ДС нібито або на ПСП щось виходило таке),є і аніме по ФФ (і не одне).Але мав на увазі основні номерні частини,починаючи с VII,з яких до гри власне і прийшла популярність на заході.Soto: ↑ 25.03.2024 02:07
Да, как и вся jrpg индустрия.
Среди тех, кто играет в jrpg, не любитель аниме будет наверно один на сотню, и то, сомневаюсь что вообще найдётся.
Я даже погуглил.