Оголошено дату виходу DLC The Rising Tide для Final Fantasy XVI

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Misteri
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Оголошено дату виходу DLC The Rising Tide для Final Fantasy XVI

Ждёмс и скорейшего уже выхода на ПК. Так же как и FF7 REBIRTH.
Павло
Member

Повідомлення

Це рпг для любителів аніме?
N3CRO
Member

Повідомлення

Павло: 24.03.2024 14:28 Це рпг для любителів аніме?
якщо все що зроблено в Японії у вас аніме то так :laugh: .Взагалі то ФФ ніколи не була "анімешною"
Павло
Member

Повідомлення

N3CRO: 24.03.2024 16:19
якщо все що зроблено в Японії у вас аніме то так :laugh: .Взагалі то ФФ ніколи не була "анімешною"
Так відкрив відео а там з перших кадрів лиця із аніме!
N3CRO
Member

Повідомлення

Павло: 24.03.2024 16:42
N3CRO: 24.03.2024 16:19
погугліть cерію tales of ***, persona та ін і ви побачите що таке аніме і "лиця з аніме", а ФФ-просто JRPG,причому вона завжди була орієнтованою і на західний ринок,і ніяких "лиць з аніме" тут немає і близько,останні частини (13,14 и ця) так взагалі і не зразу скажешь що зроблени в Японіі і це жрпг)
Павло
Member

Повідомлення

N3CRO: 24.03.2024 16:54
Павло: 24.03.2024 16:42
погугліть cерію tales of ***, persona та ін і ви побачите що таке аніме і "лиця з аніме", а ФФ-просто JRPG,причому вона завжди була орієнтованою і на західний ринок,і ніяких "лиць з аніме" тут немає і близько,останні частини (13,14 и ця) так взагалі і не зразу скажешь що зроблени в Японіі і це жрпг)
Виглядає як аніме... Є власне Brotherhood: Final Fantasy XV... Це також не аніме? Бляха ви мене затролили я аж на мить повірив, що це не аніме :beer:
kalakawa
Member

Повідомлення

Павло: 24.03.2024 22:30Виглядає як аніме
суцільні переваги
Soto
Member

Повідомлення

Да, как и вся jrpg индустрия.
Среди тех, кто играет в jrpg, не любитель аниме будет наверно один на сотню, и то, сомневаюсь что вообще найдётся.
N3CRO: 24.03.2024 16:19 Взагалі то ФФ ніколи не була "анімешною"
N3CRO: 24.03.2024 16:54і ніяких "лиць з аніме" тут немає і близько
Я даже погуглил.
Как только железо позволило делать более качественные вставки лиц, то сразу стал ясен стиль. Шестая часть в 1994ом.
Докажите мне, что лицо внизу не анимешное, или что размер глаз персонажей выше не в стиле аниме (на пол лица)
Зображення
N3CRO
Member

Повідомлення

Soto: 25.03.2024 02:07
Среди тех, кто играет в jrpg, не любитель аниме будет наверно один на сотню, и то, сомневаюсь что вообще найдётся.
N3CRO: 24.03.2024 16:19 Взагалі то ФФ ніколи не була "анімешною"
N3CRO: 24.03.2024 16:54і ніяких "лиць з аніме" тут немає і близько
Я даже погуглил.
Как только железо позволило делать более качественные вставки лиц, то сразу стал ясен стиль. Шестая часть в 1994ом.
Докажите мне, что лицо внизу не анимешное, или что размер глаз персонажей выше не в стиле аниме (на пол лица)
Зображення
Ну так ви ж самі пишете "Как только железо позволило делать более качественные вставки лиц, то сразу стал ясен стиль".Тоді майже всі жрпг виглядали так,як у вас на скріні.Я чесно кажучи в ці частини взагалі не грав,знаю що є і спінофи які можуть бути в аніме стилістиці (на ДС нібито або на ПСП щось виходило таке),є і аніме по ФФ (і не одне).Але мав на увазі основні номерні частини,починаючи с VII,з яких до гри власне і прийшла популярність на заході.
anyname
Member

Повідомлення

N3CRO: 25.03.2024 04:47
Soto: 25.03.2024 02:07

Я даже погуглил.
Зображення
Ну так ви ж самі пишете "Как только железо позволило делать более качественные вставки лиц, то сразу стал ясен стиль".Тоді майже всі жрпг виглядали так,як у вас на скріні.Я чесно кажучи в ці частини взагалі не грав,знаю що є і спінофи які можуть бути в аніме стилістиці (на ДС нібито або на ПСП щось виходило таке),є і аніме по ФФ (і не одне).Але мав на увазі основні номерні частини,починаючи с VII,з яких до гри власне і прийшла популярність на заході.
А 10,12,13,15 ? Номерні частини . тотожність з аніме стилістикою безсумнівна. :rotate:
Відповісти