Останні статті і огляди
Новини
Зростання цін на твердотілі накопичувачі продовжиться
-
Polyaan
Member
Пропоную обговорити Зростання цін на твердотілі накопичувачі продовжиться
Пофиг. Все, кто хотел, уже купил. Вот к примеру, если надумаю через 1-2 года новый ПК взять, на чёрную пятницу или кибер понедельник выберу 2-4 Гб nwme какой-то из нормальных под новый комп и все. Следующий приятный скачек цен видимо будет при внедрении принципиально новой технологии хранения. Тогда прям засыпят скидками, ибо в текущие линии дофига денег вложено. Ну а если нет, то и нет.
Пофиг. Все, кто хотел, уже купил. Вот к примеру, если надумаю через 1-2 года новый ПК взять, на чёрную пятницу или кибер понедельник выберу 2-4 Гб nwme какой-то из нормальных под новый комп и все. Следующий приятный скачек цен видимо будет при внедрении принципиально новой технологии хранения. Тогда прям засыпят скидками, ибо в текущие линии дофига денег вложено. Ну а если нет, то и нет.
Востаннє редагувалось 20.03.2024 14:31 користувачем Polyaan, всього редагувалось 1 раз.
-
Robostyle
Member
Тот момент когда затарился нужными обьемами по высоким ценам еще до скидок и скачков рынка
-
Ostin
Member
Всі чекали, коли ссд стане великим і дешевим засобом зберігання інформації, але щось пішло не так і корпорації постановили, що роль ссд - системний та ігровий накопичувачі. Як і 15 років назад.
Прогрес
Прогрес
-
WWQ
Member
Классно когда ты повышает цены, а у тебя продолжают брать и ещё и причмокивать... Молодцы, нечего сказать. Это уметь надо...
-
АлексUA
Member
Ну мы то знаем кто всю эту гнусную аферу затеял! Пальцем тыкать не буду, не прилично))WWQ: ↑ 20.03.2024 15:46 Классно когда ты повышает цены, а у тебя продолжают брать и ещё и причмокивать... Молодцы, нечего сказать. Это уметь надо...
Как наедятся, тогда еще прикупим SSD по разумной цене. Благо пока в запасе есть много свободным гигабайтов!
Хотя и их при желании можно запросто забить мусором))
-
DuckRider
Member
Спасибо, сраный самсунг
-
taras_cs
Member
Вчора прийшов мій перший M.2 KC3000 2TB.
На 32% дорожче, ніж коштував восени. Але ще мамка під нього не прийшла.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Купіть підручник економіки, нарешті
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Вони знизили виробництво нище попиту.WWQ: ↑ 20.03.2024 15:46 Классно когда ты повышает цены, а у тебя продолжают брать и ещё и причмокивать... Молодцы, нечего сказать. Это уметь надо...
-
KimRomik
Member
Це для нас новина? З відеокартами таке давно твориться, а ви про накопичувачі
-
EkselentE
Member
Ничего нового. Самсы и иежеси подобные снизили производство для поднятия цены и повышения прибыли. Искусственный "дефицит", после чего возврат мощностей в первоначальное состояния. Бабосики снова потекли рекой
-
yariksom
Member
Так це добре, роки через два настане криза перевиробництва і я куплю нормальний ссд на 4++ терабайта за ту ж ціну за яку купив безбуферного китайця для ігор .
Знову ж конкуренція для класичних хардів для фільмів.
Знову ж конкуренція для класичних хардів для фільмів.
-
login55
Member
все вірно. потрібно скоротити оптимізувати виробництво та визначити найбільш ефективну ціну для обох сторін, виробника і споживача та підвести коштовність твердих накопичувачів до ціни твердих відеокарт. це буде справедливо!KimRomik: ↑ 20.03.2024 16:34 Це для нас новина? З відеокартами таке давно твориться, а ви про накопичувачі
-
7_s_7
Member
Уж больно рьно они цены начали задирать. При том что технология производства уже давно обкатана.
-
taras_cs
Member
Оу, пан любить екстримyariksom: ↑ 20.03.2024 16:42за ту ж ціну за яку купив безбуферного китайця для ігор
https://www.techpowerup.com/forums/thre ... ad.315081/
-
yariksom
Member
Я знаю що скупий платить двічі, але не зміг втриматисяtaras_cs: ↑ 20.03.2024 17:01Оу, пан любить екстримyariksom: ↑ 20.03.2024 16:42за ту ж ціну за яку купив безбуферного китайця для ігор
Maxsun 4TB SSD : 4000,7 GB, цікаво те що на китайському сайті виробника такий відсутній взагалі
Є Аіда, яле не знаю який тест потрібен щоб взнати наскільки диск хороший чи поганий, якщо скажете то прогоню і викладу картинку.
-
nikolaiii
Member
yariksom
Для початку треба взнати який контролер, і хто виробник пам'яті, якого вона типу. Для цього є купа утиліт.
Для початку треба взнати який контролер, і хто виробник пам'яті, якого вона типу. Для цього є купа утиліт.
-
taras_cs
Member
Головне для китайця, якого немає на офсайті - перевірити справжній об'єм. Забити повністю відосами та пересвідчитись, що вони всі програються. Бо китайці ламають прошивку та змушують її брехати про справжній об'єм пристрою. В результаті файли починають створюватись пусті або спотворені в деякий момент.yariksom: ↑ 20.03.2024 17:49Я знаю що скупий платить двічі, але не зміг втриматися
Maxsun 4TB SSD : 4000,7 GB, цікаво те що на китайському сайті виробника такий відсутній взагалі
Є Аіда, яле не знаю який тест потрібен щоб взнати наскільки диск хороший чи поганий, якщо скажете то прогоню і викладу картинку.
Ну і потім - можна за бажанням визначити контролер та тип чипів (QLC/TLC), хоча тут сюрпризів не буде - QLC.
Далі я б порівняв результати тесту CrystalDiskMark із
-
Sanc
Member
В підручнику по економіці це називається картельним зговором олігополії, яке по законам має каратися антимонопольним комітетомtaras_cs: ↑ 20.03.2024 16:25 Вчора прийшов мій перший M.2 KC3000 2TB.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:Вони знизили виробництво нище попиту.WWQ: ↑ 20.03.2024 15:46 Классно когда ты повышает цены, а у тебя продолжают брать и ещё и причмокивать... Молодцы, нечего сказать. Это уметь надо...
Але, але...
Самсунг думає що "ща зріжем виробництво і піднімем бабла", а кінчиться це тим, що спочатку ціна підніметься, а потім наростять виробництво і вона рухне, тільки вже самсунг брати так активно не будуть (я всім раджу взагалі нічого з самсунга не купувати, скатився що по якості, що по експлуатації)
ПС
Думав оновитися на 4Тб моделі, а вони ціну загнули (було ще півроку тому 5,5 за 4 Тб, тепер 9,2) ну ок, чо
Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
Intel 660P 2Tb 50TB використання, 99ресурсу, політ нормальнийtaras_cs: ↑ 20.03.2024 17:01Оу, пан любить екстримyariksom: ↑ 20.03.2024 16:42за ту ж ціну за яку купив безбуферного китайця для ігор
На майнінгу в свій час вони 1Пб накручували в більшості, так що не зараховано=)
Але якщо без жартів то Мікрон зараз по якості останній рік різко скатився (що ОЗУ ДДР5 дно, що QLC память) та ще і браку вагон
Востаннє редагувалось 20.03.2024 20:20 користувачем Sanc, всього редагувалось 1 раз.
-
taras_cs
Member
Маєте докази того, що всю 32% націнку забирає собі Самсунг (чи інший виробник)?Sanc: ↑ 20.03.2024 20:11В підручнику по економіці це називається картельним зговором олігополії, яке по законам має каратися антимонопольним комітетом
Але, але...
Самсунг думає що "ща зріжем виробництво і піднімем бабла"
Це умова №1
Друга умова - <нова ціна> * <новий зменшений попит> має бути більшим за <стара ціна> * <старий більший попит>, інакше Самсунг (чи хто там) в мінусі, а не в плюсах.
Ваше вангування базується на цих двох припущеннях, а це, м'яко кажучи, дуже фантастичні припущення.
-
MqM
Member
Не люблять виробники у здорову конкуренцію, їм типу боляче стає, а от покупцю як на прикладі відеокарт боляче не стає їхню думку він стрімкого зростання цін без суттєвого прогресу технологій та продуктивності.
-
Melofon
Member
1 Петабайт для 2ТБ диска это ничто , на ресурсных испытаниях хорошая 3D TLC память на диске объёмом 250ГБ записывали 2,5-3,5 ПБ данных, что значит на диске объёмом в 8 раз больше (2ТБ) должно быть в 8 раз больше записей, а тут говорит 1ПБ это отлично Ну может для ваших этих QLC и норм но я их покупать не хочу когда есть куча хороших TLC за вменяемые деньги, а прошлым летом так вообще были цены огонь, теперь нужно ждать следующего падения или покупать сейчас пока ещё больше не выросли.Sanc: ↑ 20.03.2024 20:18Intel 660P 2Tb 50TB використання, 99ресурсу, політ нормальний
На майнінгу в свій час вони 1Пб накручували в більшості, так що не зараховано=)