Майнери звернули увагу на топові процесори AMD Ryzen

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Palmond
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Майнери звернули увагу на топові процесори AMD Ryzen
Якщо це стане вигіднішим, то й інтел поверне avx-512 для збільшення продажів. Тим паче що у деякіх моментах регулюється це патчем bios материнської плати
nochnik89
Member

Повідомлення

Года два назад копал цпу шитки на зеонах лга 3647. Тогда прирост на авх 512 алгоритме был примерно 15-20 процентов по сравнению с обычным авх. Но то все шитки были . Чисто намайнил и слил
erazel
Member

Повідомлення

Ну трясця, тільки ж з відяхами вспокоїлись. І чому колективні молитви про срачку не діють :( ?
Inquisitor
Member

Повідомлення

#майнерхуже32раса

Я не знаю, як вони бачать рентабільність при ціні за проц 600 баксів. Тільки без урахування розетки окупність 200 днів, при умові що воно таки буде приносити 3 бакси на день всі ці 200 днів.
А розетка?
Востаннє редагувалось 13.03.2024 12:21 користувачем Inquisitor, всього редагувалось 3 разів.
Crossbow
Member

Повідомлення

до проців ще треба материнку + озу (затичку) + БЖ.
на відміну від відях, де можна було навішувати "гірляндою"
імхо -- бред цей мОйнінХ на процах
Timedemo
Member

Повідомлення

:lol: :lol: :lol:
проснулися)) більше 3х рокі вигідно копати процами. особливо останні пів року.

Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
Inquisitor: 13.03.2024 12:18 #майнерхуже32раса

Я не знаю, як вони бачать рентабільність при ціні за проц 600 баксів. Тільки без урахування розетки окупність 200 днів, при умові що воно таки буде приносити 3 бакси на день всі ці 200 днів.
А розетка?
окупність 400 днів. і чим погано, коли домашні компи потехеньку вертають втрату своєї вартості, а якщо своє опалення, то ще й гріє хату, та повертає кошти.
одна з причин чому перейшом на амд. самє можливість повертати кошти. при 200вт споживання від розетки 7950х приносе чистими 1.5 бакса на день, в середньму на рік.
Геральт
Member

Повідомлення

А розетка?
Та запустив на ніч та й кАпає. Буде мати 1-1,5$. За рік половину проца відбив. Хай майнять, лізі треба грошенята на інновації. А ігродевам більша база АМД користувачів, як стимул не лажати (привіт КПК)
ROG__84
Member

Повідомлення

Че снова все подорожает :D
Timedemo
Member

Повідомлення

ROG__84: 13.03.2024 12:29 Че снова все подорожает :D
нет. у видиков перспектив нет. у процессоров не такая сладкая окупаемость для обычных хомяков, и головняково иметь много комплектов. народ привык к халяве, чтобы ферму собрать на 8 видиков, с окупаемостью 150 дней. тогда да. а 400 дней никого не устраивает. на самом деле кто шарит, уже давно понабирали себе райзенов 9х на это дело. цена вообще не шевелится вверх.
Bukakanga
Member

Повідомлення

А розетка?
в теории, розетка может быть собственной - солнечные панели плюс аккум. Но рентабельность надо считать, т.к. генерирующее оборудование тоже не бесплатное.
Timedemo
Member

Повідомлення

Bukakanga: 13.03.2024 12:44

А розетка?
в теории, розетка может быть собственной - солнечные панели плюс аккум. Но рентабельность надо считать, т.к. генерирующее оборудование тоже не бесплатное.
при доходе 100 процентов расход на розетку 10 процентов. даже панели для этого не нужны. не говоря уже о зимних периодах и утилизации тепла.
Ostin
Member

Повідомлення

Timedemo: 13.03.2024 12:257950х приносе чистими 1.5 бакса на день
Пробачте, але це вже якесь донне ніщебродство.
Купити дорогезний девайс, до нього обв'язки ще на половину суми - і заробляти по 60грн в день) Затрати на маршрутку відбити, ага? :)
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Почему не керогазы 1700 сокета? Будут отапливать ферму не хуже котла.
stoned
Member

Повідомлення

Palmond
Тоді доведеться E-ядра викинути. :laugh:
unique-neon
Member

Повідомлення

О, я то думаю обленерго стало знову вимикати світло на хвилину

нещодавно знайшов домашнє застосування для avx-512, виявляється є дистрибутиви лінукса, що білдяться з підтримкою цих інструкцій
seraphic
Member

Повідомлення

unique-neon
Майнеров вычисляют :laugh:
Timedemo
Member

Повідомлення

Ostin: 13.03.2024 12:54
Timedemo: 13.03.2024 12:257950х приносе чистими 1.5 бакса на день
Пробачте, але це вже якесь донне ніщебродство.
Купити дорогезний девайс, до нього обв'язки ще на половину суми - і заробляти по 60грн в день) Затрати на маршрутку відбити, ага? :)
Це ваше узколобе мислення.
А якщо їх 10? А якщо воно вже є для іншої проф діяльності? Чому б не поробити їм в часи простою?
stoned
Member

Повідомлення

unique-neon
Богохульство :gigi:
https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 27276/amp/
Феофан Мухин
Member

Повідомлення

Ostin: 13.03.2024 12:54 ... заробляти по 60грн в день) Затрати на маршрутку відбити, ага? :)
Отопление. Не, на полном серьёзе.
На Хабре статья была - чел грел частный дом майнингом на старых видяхах и по деньгам то ли в ноль выходил, то ли близко к нулю.
Відповісти