Останні статті і огляди
Новини
Майнери звернули увагу на топові процесори AMD Ryzen
-
Palmond
Member
Пропоную обговорити Майнери звернули увагу на топові процесори AMD Ryzen
Якщо це стане вигіднішим, то й інтел поверне avx-512 для збільшення продажів. Тим паче що у деякіх моментах регулюється це патчем bios материнської плати
Якщо це стане вигіднішим, то й інтел поверне avx-512 для збільшення продажів. Тим паче що у деякіх моментах регулюється це патчем bios материнської плати
-
nochnik89
Member
Года два назад копал цпу шитки на зеонах лга 3647. Тогда прирост на авх 512 алгоритме был примерно 15-20 процентов по сравнению с обычным авх. Но то все шитки были . Чисто намайнил и слил
-
erazel
Member
Ну трясця, тільки ж з відяхами вспокоїлись. І чому колективні молитви про срачку не діють
?
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
Inquisitor
Member
#майнерхуже32раса
Я не знаю, як вони бачать рентабільність при ціні за проц 600 баксів. Тільки без урахування розетки окупність 200 днів, при умові що воно таки буде приносити 3 бакси на день всі ці 200 днів.
А розетка?
Я не знаю, як вони бачать рентабільність при ціні за проц 600 баксів. Тільки без урахування розетки окупність 200 днів, при умові що воно таки буде приносити 3 бакси на день всі ці 200 днів.
А розетка?
Востаннє редагувалось 13.03.2024 12:21 користувачем Inquisitor, всього редагувалось 3 разів.
-
Crossbow
Member
до проців ще треба материнку + озу (затичку) + БЖ.
на відміну від відях, де можна було навішувати "гірляндою"
імхо -- бред цей мОйнінХ на процах
на відміну від відях, де можна було навішувати "гірляндою"
імхо -- бред цей мОйнінХ на процах
-
Timedemo
Member
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
проснулися)) більше 3х рокі вигідно копати процами. особливо останні пів року.
Отправлено спустя 2 минуты 35 секунд:
окупність 400 днів. і чим погано, коли домашні компи потехеньку вертають втрату своєї вартості, а якщо своє опалення, то ще й гріє хату, та повертає кошти.Inquisitor: ↑ 13.03.2024 12:18 #майнерхуже32раса
А розетка?
одна з причин чому перейшом на амд. самє можливість повертати кошти. при 200вт споживання від розетки 7950х приносе чистими 1.5 бакса на день, в середньму на рік.
-
Геральт
Member
Та запустив на ніч та й кАпає. Буде мати 1-1,5$. За рік половину проца відбив. Хай майнять, лізі треба грошенята на інновації. А ігродевам більша база АМД користувачів, як стимул не лажати (привіт КПК)Inquisitor: ↑ 13.03.2024 12:18 #майнерхуже32раса
А розетка?
-
ROG__84
Member
Че снова все подорожает ![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Timedemo
Member
нет. у видиков перспектив нет. у процессоров не такая сладкая окупаемость для обычных хомяков, и головняково иметь много комплектов. народ привык к халяве, чтобы ферму собрать на 8 видиков, с окупаемостью 150 дней. тогда да. а 400 дней никого не устраивает. на самом деле кто шарит, уже давно понабирали себе райзенов 9х на это дело. цена вообще не шевелится вверх.
-
Bukakanga
Member
в теории, розетка может быть собственной - солнечные панели плюс аккум. Но рентабельность надо считать, т.к. генерирующее оборудование тоже не бесплатное.Inquisitor: ↑ 13.03.2024 12:18 #майнерхуже32раса
А розетка?
-
Timedemo
Member
при доходе 100 процентов расход на розетку 10 процентов. даже панели для этого не нужны. не говоря уже о зимних периодах и утилизации тепла.Bukakanga: ↑ 13.03.2024 12:44в теории, розетка может быть собственной - солнечные панели плюс аккум. Но рентабельность надо считать, т.к. генерирующее оборудование тоже не бесплатное.Inquisitor: ↑ 13.03.2024 12:18 #майнерхуже32раса
А розетка?
-
Nortrom
Member
Упс
![Зображення](https://i.gyazo.com/fe892d0ba353d4eb3b0771276bef4f9e.png)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Зображення](https://i.gyazo.com/fe892d0ba353d4eb3b0771276bef4f9e.png)
-
Ostin
Member
Пробачте, але це вже якесь донне ніщебродство.Timedemo: ↑ 13.03.2024 12:257950х приносе чистими 1.5 бакса на день
Купити дорогезний девайс, до нього обв'язки ще на половину суми - і заробляти по 60грн в день) Затрати на маршрутку відбити, ага?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Почему не керогазы 1700 сокета? Будут отапливать ферму не хуже котла.
-
stoned
Member
Palmond
Тоді доведеться E-ядра викинути.![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Тоді доведеться E-ядра викинути.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
unique-neon
Member
О, я то думаю обленерго стало знову вимикати світло на хвилину
нещодавно знайшов домашнє застосування для avx-512, виявляється є дистрибутиви лінукса, що білдяться з підтримкою цих інструкцій
нещодавно знайшов домашнє застосування для avx-512, виявляється є дистрибутиви лінукса, що білдяться з підтримкою цих інструкцій
-
seraphic
Member
unique-neon
Майнеров вычисляют![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Майнеров вычисляют
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Timedemo
Member
Це ваше узколобе мислення.Ostin: ↑ 13.03.2024 12:54Пробачте, але це вже якесь донне ніщебродство.Timedemo: ↑ 13.03.2024 12:257950х приносе чистими 1.5 бакса на день
Купити дорогезний девайс, до нього обв'язки ще на половину суми - і заробляти по 60грн в день) Затрати на маршрутку відбити, ага?![]()
А якщо їх 10? А якщо воно вже є для іншої проф діяльності? Чому б не поробити їм в часи простою?
-
stoned
Member
-
Феофан Мухин
Member
Отопление. Не, на полном серьёзе.
На Хабре статья была - чел грел частный дом майнингом на старых видяхах и по деньгам то ли в ноль выходил, то ли близко к нулю.