Пропоную обговорити У Steam новий рекорд — 34 мільйони одночасних користувачів
Ну тут чомусь згадалось «Гни свою линию»… Як би там не було но Габен стабільно тримається курсу і не зважає на думки інших! Ось і результат
Останні статті і огляди
Новини
У Steam новий рекорд — 34 мільйони одночасних користувачів
-
Павло
Member
-
SergiusTheBest
Member
Мені Steam подобається вбудованою підтримкою Linux. Іншим виробникам треба брати приклад.
-
Alligator
Member
Так, але нативно крім самого лаунчера стима, доти, к.с. та старих ігор як FlatAut 2, Ведьмак 2 нічного не має.SergiusTheBest: ↑ 04.03.2024 11:34 Мені Steam подобається вбудованою підтримкою Linux. Іншим виробникам треба брати приклад.
Ви скажете, що все інше можно запустити через Proton.
В такому випадку можна встановити Heroic Games у Linux та через той же Proton мати доступ до бібліотеки Gog та EpicGames
-
SergiusTheBest
Member
Proton вбив всі намагання робити нативні версії під Linux. Що і добре, бо їх все одно робили через лінковку з вайном, ще й старої версії. Як результат, нативна версія працює гірше ніж віндова через proton. Heroic - це стороння утиліта, яка перестане працювати, як тільки епіки щось змінять у себе на сайті. Якщо епіки додадуть офіційну підтримку - то честь їм і хвала.Alligator: ↑ 04.03.2024 11:42 Так, але нативно крім самого лаунчера стима, доти, к.с. та старих ігор як FlatAut 2, Ведьмак 2 нічного не має.
Ви скажете, що все інше можно запустити через Proton.
В такому випадку можна встановити Heroic Games у Linux та через той же Proton мати доступ до бібліотеки Gog та EpicGames
-
Alligator
Member
У мене декілька разів стім лаунчер та дота 2 злітали на Лінукс Мінт після оновлення стіму з їх офіційною підтримкою. Плюнув, поставив другою ос на ноут вінду та не парюсь, на компі під розваги тільки вінда.SergiusTheBest: ↑ 04.03.2024 11:55Proton вбив всі намагання робити нативні версії під Linux. Що і добре, бо їх все одно робили через лінковку з вайном, ще й старої версії. Як результат, нативна версія працює гірше ніж віндова через proton. Heroic - це стороння утиліта, яка перестане працювати, як тільки епіки щось змінять у себе на сайті. Якщо епіки додадуть офіційну підтримку - то честь їм і хвала.
-
SergiusTheBest
Member
Кожному своє. Мені зручніше мати одну універсальну систему.Alligator: ↑ 04.03.2024 12:09 У мене декілька разів стім лаунчер та дота 2 злітали на Лінукс Мінт після оновлення стіму з їх офіційною підтримкою. Плюнув, поставив другою ос на ноут вінду та не парюсь, на компі під розваги тільки вінда.