Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Inquisitor
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі

І знов сильна та незалежна азіато-темношкіра героїтикиня заборює всесвітню гендерну несправедливість.
Вони колись втомляться від повісточки цієї всратої? Воно ж по принципу маятника обратку нехилу може дати. Чи цього і хотять?

накинув
Ostin
Member

Повідомлення

Ну нехай дівки (і хлопці теж) краще на таке дивляться і мають такі орієнтири, аніж сучасне "я дєвачка, ви мені повинні". Іди та зроби, опудало. Як у цьому ролику.
Загалом, виглядає цікаво, можна буде спробувати. Перший мені зайшов.
Grava
Member

Повідомлення

Inquisitor: 01.03.2024 12:22сильна та незалежна азіато-темношкіра героїтикиня заборює всесвітню гендерну несправедливість.
Діду, знову забув пігулки випити?
Inquisitor
Member

Повідомлення

спойлер
Grava: 01.03.2024 12:36
Inquisitor: 01.03.2024 12:22сильна та незалежна азіато-темношкіра героїтикиня заборює всесвітню гендерну несправедливість.
Діду, знову забув пігулки випити?
То є так. Не маю звички колесами закидуватись, як деякі... Невже є люди, які на повному серйозі не проти, щоб їх дітей виховували таким чином, щоб потім їх син "приймав BBC заднім числом".
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Inquisitor
головне сюжет, мотивація вчинків, логіка поведінкі, а хто там буде - да хоч індусец який ототожнює себе як бойовий гелікоптер - до одного міста.

Першу раза 3 починав - і не зайшло, але мені сеттінг не подобається, европі\амеріці це поближче.
Наші б розробили таке - наші містечка і села, можливо без фентазі - як КіндомКам, цікаво б було пограти (тількі бл.....т не західну, бо то і є КіндКам, а більш центральне-східне-північне-південне).
Firebrand
Member

Повідомлення

Inquisitor: 01.03.2024 12:22 Предлагаю обсудить Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі

І знов сильна та незалежна азіато-темношкіра героїтикиня заборює всесвітню гендерну несправедливість.
Вони колись втомляться від повісточки цієї всратої? Воно ж по принципу маятника обратку нехилу може дати. Чи цього і хотять?

накинув
того и хотят и уже давно. это как гэй парады и на каждого голубка 5 копов шагает рядом, мир обезумел совсем. :-/

Отправлено спустя 55 секунд:
Grava: 01.03.2024 12:36Діду, знову забув пігулки випити?
толсто , деточка, толсто и скучно. :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Ostin: 01.03.2024 12:34 Ну нехай дівки (і хлопці теж) краще на таке дивляться і мають такі орієнтири, аніж сучасне "я дєвачка, ви мені повинні". Іди та зроби, опудало. Як у цьому ролику.
Загалом, виглядає цікаво, можна буде спробувати. Перший мені зайшов.
сама игра , скорее всего, будет интересной, первая часть мне тоже понравилась.
VladimirV
Member

Повідомлення

Inquisitor: 01.03.2024 12:22 Предлагаю обсудить Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі

накинув
Ну да, вот совсем другое дело было, если бы была анимэ-хентай девочка в бронелифчике с выпадающими с брони сиськами :beer:
Grava
Member

Повідомлення

Firebrand: 01.03.2024 13:21толсто , деточка, толсто и скучно
Где ця так звана "повісточка" у трейлері? Гг - жінка?
VladimirV
Member

Повідомлення

Grava: 01.03.2024 13:29
Firebrand: 01.03.2024 13:21толсто , деточка, толсто и скучно
Где ця так звана "повісточка" у трейлері? Гг - жінка?
Даже в трейлере на самом старте она хватается за парня какого-то и их разрубаютделяют. Но просто она какая-то грубая и некрасивая. не то что в азитских играх, там такое никогда не зайдет.
Draqoon
Member

Повідомлення

накинув
В першій частині ми грали за аристократа який вирізав туземців, а тепер нам пропонують грати за туземців :idea:

Klon: 01.03.2024 12:58 Inquisitor
головне сюжет, мотивація вчинків, логіка поведінкі, а хто там буде - да хоч індусец який ототожнює себе як бойовий гелікоптер - до одного міста.

Першу раза 3 починав - і не зайшло, але мені сеттінг не подобається, европі\амеріці це поближче.
Наші б розробили таке - наші містечка і села, можливо без фентазі - як КіндомКам, цікаво б було пограти (тількі бл.....т не західну, бо то і є КіндКам, а більш центральне-східне-північне-південне).
Вже давно є, але ви не будете грати в таке
Mount & Blade: With Fire & Sword
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Перша частина мені навіть трошки сподобалась.
Зазвичай ігри від Spiders це трешак страшний, а Greedfall була більш-менш. Не шедевр, але в принципі норм гра, коли грати нема у що.
EkselentE
Member

Повідомлення

И чего так рьяно к ГГ "прицепились"
Вполне хорошо прорисована как женская составляющая, так и предводителя. Никакого лгбт(в ролике) или расизма.
Хотя у всех вкусы и предпочтения разные.
Геральт
Member

Повідомлення

EkselentE: 01.03.2024 18:28 И чего так рьяно к ГГ "прицепились"
І дійсно, чого
спойлер
Зображення
І що воно таке, до речі, аватар чи аватарка? :D
Перша частина якийсь симулятор діалогів був, навіть не ставив. Достатньо було ютубу.
anyname
Member

Повідомлення

Геральт: 02.03.2024 09:58
EkselentE: 01.03.2024 18:28 И чего так рьяно к ГГ "прицепились"
І дійсно, чого
спойлер
Зображення
І що воно таке, до речі, аватар чи аватарка? :D
Перша частина якийсь симулятор діалогів був, навіть не ставив. Достатньо було ютубу.
Борошном випадково притрусили.а як маскування отаке ще принаймі в Командо пан Арнольд рекламував.й щось до нього через це питання не виникало.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Очень зря про ранний доступ заговорили, должны были сделать нормально, ибо первая часть была хорошей, местами - отличной. Поэтому нельзя во второй части новый Стилрайзинг делать, нужно просто сделать хорошо.
Stelmashonok
Junior

Повідомлення

После первой части надеялся на вторую, но расстроился из за того, что изначально разработчик заявил отсутствие ру субтитров, а тут когда поменяли картинку и добавили видео уже и ру оформили 😄👏🏻. Однозначно жду! Главное чтобы не передумали с нашей локализацией.
Відповісти