Останні статті і огляди
Новини
Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі
-
Inquisitor
Member
Предлагаю обсудить Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі
І знов сильна та незалежна азіато-темношкіра героїтикиня заборює всесвітню гендерну несправедливість.
Вони колись втомляться від повісточки цієї всратої? Воно ж по принципу маятника обратку нехилу може дати. Чи цього і хотять?
накинув
І знов сильна та незалежна азіато-темношкіра героїтикиня заборює всесвітню гендерну несправедливість.
Вони колись втомляться від повісточки цієї всратої? Воно ж по принципу маятника обратку нехилу може дати. Чи цього і хотять?
накинув
-
Ostin
Member
Ну нехай дівки (і хлопці теж) краще на таке дивляться і мають такі орієнтири, аніж сучасне "я дєвачка, ви мені повинні". Іди та зроби, опудало. Як у цьому ролику.
Загалом, виглядає цікаво, можна буде спробувати. Перший мені зайшов.
-
Grava
Member
Діду, знову забув пігулки випити?Inquisitor: ↑ 01.03.2024 12:22сильна та незалежна азіато-темношкіра героїтикиня заборює всесвітню гендерну несправедливість.
-
Inquisitor
Member
- спойлер
То є так. Не маю звички колесами закидуватись, як деякі... Невже є люди, які на повному серйозі не проти, щоб їх дітей виховували таким чином, щоб потім їх син "приймав BBC заднім числом".Grava: ↑ 01.03.2024 12:36
Діду, знову забув пігулки випити?Inquisitor: ↑ 01.03.2024 12:22сильна та незалежна азіато-темношкіра героїтикиня заборює всесвітню гендерну несправедливість.
-
Klon
CG graphikos fan
Inquisitor
головне сюжет, мотивація вчинків, логіка поведінкі, а хто там буде - да хоч індусец який ототожнює себе як бойовий гелікоптер - до одного міста.
Першу раза 3 починав - і не зайшло, але мені сеттінг не подобається, европі\амеріці це поближче.
Наші б розробили таке - наші містечка і села, можливо без фентазі - як КіндомКам, цікаво б було пограти (тількі бл.....т не західну, бо то і є КіндКам, а більш центральне-східне-північне-південне).
головне сюжет, мотивація вчинків, логіка поведінкі, а хто там буде - да хоч індусец який ототожнює себе як бойовий гелікоптер - до одного міста.
Першу раза 3 починав - і не зайшло, але мені сеттінг не подобається, европі\амеріці це поближче.
Наші б розробили таке - наші містечка і села, можливо без фентазі - як КіндомКам, цікаво б було пограти (тількі бл.....т не західну, бо то і є КіндКам, а більш центральне-східне-північне-південне).
-
Firebrand
Member
того и хотят и уже давно. это как гэй парады и на каждого голубка 5 копов шагает рядом, мир обезумел совсем.Inquisitor: ↑ 01.03.2024 12:22 Предлагаю обсудить Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі
накинув
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
Отправлено спустя 55 секунд:
толсто , деточка, толсто и скучно.Grava: ↑ 01.03.2024 12:36Діду, знову забув пігулки випити?
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
сама игра , скорее всего, будет интересной, первая часть мне тоже понравилась.Ostin: ↑ 01.03.2024 12:34 Ну нехай дівки (і хлопці теж) краще на таке дивляться і мають такі орієнтири, аніж сучасне "я дєвачка, ви мені повинні". Іди та зроби, опудало. Як у цьому ролику.
-
VladimirV
Member
Ну да, вот совсем другое дело было, если бы была анимэ-хентай девочка в бронелифчике с выпадающими с брони сиськамиInquisitor: ↑ 01.03.2024 12:22 Предлагаю обсудить Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі
накинув
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
Grava
Member
Где ця так звана "повісточка" у трейлері? Гг - жінка?Firebrand: ↑ 01.03.2024 13:21толсто , деточка, толсто и скучно
-
VladimirV
Member
Даже в трейлере на самом старте она хватается за парня какого-то и их разрубаютделяют. Но просто она какая-то грубая и некрасивая. не то что в азитских играх, там такое никогда не зайдет.Grava: ↑ 01.03.2024 13:29Где ця так звана "повісточка" у трейлері? Гг - жінка?Firebrand: ↑ 01.03.2024 13:21толсто , деточка, толсто и скучно
-
Draqoon
Member
В першій частині ми грали за аристократа який вирізав туземців, а тепер нам пропонують грати за туземцівInquisitor: ↑ 01.03.2024 12:22 Предлагаю обсудить Greedfall II: The Dying World стартує влітку в ранньому доступі
накинув
![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
Вже давно є, але ви не будете грати в такеKlon: ↑ 01.03.2024 12:58 Inquisitor
Mount & Blade: With Fire & Sword
-
fantomrulezz
Member
Перша частина мені навіть трошки сподобалась.
Зазвичай ігри від Spiders це трешак страшний, а Greedfall була більш-менш. Не шедевр, але в принципі норм гра, коли грати нема у що.
Зазвичай ігри від Spiders це трешак страшний, а Greedfall була більш-менш. Не шедевр, але в принципі норм гра, коли грати нема у що.
-
EkselentE
Member
И чего так рьяно к ГГ "прицепились"
Вполне хорошо прорисована как женская составляющая, так и предводителя. Никакого лгбт(в ролике) или расизма.
Хотя у всех вкусы и предпочтения разные.
Вполне хорошо прорисована как женская составляющая, так и предводителя. Никакого лгбт(в ролике) или расизма.
Хотя у всех вкусы и предпочтения разные.
-
Геральт
Member
І дійсно, чогоEkselentE: ↑ 01.03.2024 18:28 И чего так рьяно к ГГ "прицепились"
- спойлер
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Перша частина якийсь симулятор діалогів був, навіть не ставив. Достатньо було ютубу.
-
anyname
Member
Борошном випадково притрусили.а як маскування отаке ще принаймі в Командо пан Арнольд рекламував.й щось до нього через це питання не виникало.Геральт: ↑ 02.03.2024 09:58І дійсно, чогоEkselentE: ↑ 01.03.2024 18:28 И чего так рьяно к ГГ "прицепились"І що воно таке, до речі, аватар чи аватарка?
- спойлер
![]()
Перша частина якийсь симулятор діалогів був, навіть не ставив. Достатньо було ютубу.
-
Inqizitor2022
Member
Очень зря про ранний доступ заговорили, должны были сделать нормально, ибо первая часть была хорошей, местами - отличной. Поэтому нельзя во второй части новый Стилрайзинг делать, нужно просто сделать хорошо.
-
Stelmashonok
Junior
После первой части надеялся на вторую, но расстроился из за того, что изначально разработчик заявил отсутствие ру субтитров, а тут когда поменяли картинку и добавили видео уже и ру оформили ![😄](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f604.svg)
. Однозначно жду! Главное чтобы не передумали с нашей локализацией.