Manli та Emtek представили білі відеокарти GeForce RTX Super

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Usagi
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Manli та Emtek представили білі відеокарти GeForce RTX Super

Тільки от нащо, якщо це завчасно провальні карти (ох і спіймаю зараз мінусів від підгорівших фанів куртки :shuffle: ) які, я сподіваюсь, піпл не буде хавати так само як і 4060 8гб)

Відправлено через 6 хвилин 31 секунду:
А, по сабжу. 4070 супер на 2 винта це взагалі пік свинства. Треба, звісно, побачити ціну. Але 4070 super спек тдп - 220
Нагадаю 3060 12 тдп - 170 і 2 винта гудуть на ній неймовірно гучно. А літом взагалі не можуть охолодити карту. (інфа не з інету, сам міняв на такій пасту та пади)
Ну а що до ціни. Враховуючи що це "БІЛІ" карточки вона буде завищеною. За 2 кульки...
o_O
Member

Повідомлення

Не знав, що Manli до цих пір в gpu бізнесі...
Bukakanga
Member

Повідомлення

Шо, опять новость про БЕЛЫЕ видеокарты???
daesz
Member

Повідомлення

А текстоліт та конектори білі будуть? :D

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Usagi: 29.02.2024 13:04 Пропоную обговорити Manli та Emtek представили білі відеокарти GeForce RTX Super

Тільки от нащо, якщо це завчасно провальні карти (ох і спіймаю зараз мінусів від підгорівших фанів куртки :shuffle: ) які, я сподіваюсь, піпл не буде хавати так само як і 4060 8гб)

Відправлено через 6 хвилин 31 секунду:
А, по сабжу. 4070 супер на 2 винта це взагалі пік свинства. Треба, звісно, побачити ціну. Але 4070 super спек тдп - 220
Нагадаю 3060 12 тдп - 170 і 2 винта гудуть на ній неймовірно гучно. А літом взагалі не можуть охолодити карту. (інфа не з інету, сам міняв на такій пасту та пади)
Ну а що до ціни. Враховуючи що це "БІЛІ" карточки вона буде завищеною. За 2 кульки...
На ейсусовських 4070 двохпропелерних кращі температури ніж на деяких 3пропелерних картах ;)
Usagi
Member

Повідомлення

daesz: 29.02.2024 17:40 На ейсусовських 4070 двохпропелерних кращі температури ніж на деяких 3пропелерних картах ;)
В мене була 2080 асус дуал. Дійсно температури непогані. Тільки кульки 1800-2000.
Зараз в мене 380вт карта, кульки 1200 рпм температури 60-70.

Не розумію як ставлять лайки на цьому форумі. Тільки коли хвалиш якийсь продукт певно, бо коли кажеш що він відверта халтура і лайно в його власників підгорає)

Зробити 3 кульки замість 2 для вендора коштує 3-5 баксів або менше. І вони ліплять цю халтуру на средене-предтопові рішення. Зате версія на 3 кульки певно буде на 100 баксів більше коштувати. А за ргблгбт доплатити ще 50 баксів)
daesz
Member

Повідомлення

Usagi: 29.02.2024 21:32 Зараз в мене 380вт карта, кульки 1200 рпм температури 60-70.
В мене профільна, 64/82 температури в фурмарку, кульки 1.5к і їх взагалі не чути. І це з +15% паверлімітом.
спойлер
Зображення
В іграх вони вмикаються на мінімальні обороти (600об/хв) раз в 5-10 хв, працюють 30с і вимикаються :)
Usagi: 29.02.2024 21:32 Зробити 3 кульки замість 2 для вендора коштує 3-5 баксів або менше. І
Не всім 3 кульки потрібні, якщо корпус здоровенний і карту є куди вмістити - то брати двох пропелерну не має змісту взагалі, наоборот чим масивніша - тим краще, бо працюватиме тикше. Я от хочу свою продавати (карті 4 місяці лол), бо у гіги вийшла двох пропелерна 4070 з довжиною 201мм, це дозволить зібрати 6-7літровий корпус. З радеонами, нажаль, так не вийде :с
https://www.gigabyte.com/ua/Graphics-Ca ... 12GD/sp#sp
Usagi
Member

Повідомлення

daesz: 29.02.2024 21:49 це дозволить зібрати 6-7літровий корпус.
О, в мене знайомий хворів цими білдами. Але найменше мав 11л з рх6800. А потім ми з ним взяли вр і неочікуванно зявилась потреба в 7900хтх) І після цього він перезібрався в 33л і забив на це хоббі мікробілдів.

Мені ж взагалі не зрозуміти профіт) сижу з гробом 60л

Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
Я більше за всьо хороше і протів всього поганого.
Немає нічого поганого в картах на 2 і навіть 1 кульок. Хай роблять і продають і на 1 і на 6 куллерів. Але ж нехай не скамлять.
На виробництві для вендора ціна 2 чи 3 кульків не відрізняється майже ніяк. Я впевненний це питання до 5 долларів. Але на ресейлі 2 кульки зазвичай на 50-100$ дешевше виконання на 3 кульки.
daesz
Member

Повідомлення

Usagi: 29.02.2024 22:17
daesz: 29.02.2024 21:49 це дозволить зібрати 6-7літровий корпус.
О, в мене знайомий хворів цими білдами. Але найменше мав 11л з рх6800. А потім ми з ним взяли вр і неочікуванно зявилась потреба в 7900хтх) І після цього він перезібрався в 33л і забив на це хоббі мікробілдів.

Мені ж взагалі не зрозуміти профіт) сижу з гробом 60л

Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
Я більше за всьо хороше і протів всього поганого.
Немає нічого поганого в картах на 2 і навіть 1 кульок. Хай роблять і продають і на 1 і на 6 куллерів. Але ж нехай не скамлять.
На виробництві для вендора ціна 2 чи 3 кульків не відрізняється майже ніяк. Я впевненний це питання до 5 долларів. Але на ресейлі 2 кульки зазвичай на 50-100$ дешевше виконання на 3 кульки.
В мене зараз 31л :)

Ви забуваєте, що там ще й довший/товстіший радіатор.
Usagi
Member

Повідомлення

daesz: 29.02.2024 22:20 Ви забуваєте, що там ще й довший/товстіший радіатор.
Та не забуваю. Але однаково він не може вартувати тої різниці (якщо звісно вапор чембер не змінювали).
В мене зараз 7900хтх ред девіл на 3 слоти) оце я розумію товстіший радіатор
7_s_7
Member

Повідомлення

Кулер бклы нацепили и уже новость :rolleyes:
Відповісти