Аудиторія Baldur's Gate 3 перевищила 10 мільйонів гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Аудиторія Baldur's Gate 3 перевищила 10 мільйонів гравців

Досі чекаю Definitive Edition, при тому, що гра придбана. Заздріть моїй витримці :laugh:
Donate
Member

Повідомлення

Let's discuss Аудиторія Baldur's Gate 3 перевищила 10 мільйонів гравців

О ні треба робити просто якісну гру :laugh:

Added in 1 minute 3 seconds:
kairo: 27.02.2024 14:42 Пропоную обговорити Аудиторія Baldur's Gate 3 перевищила 10 мільйонів гравців

Досі чекаю Definitive Edition, при тому, що гра придбана. Заздріть моїй витримці :laugh:
Проходження в перший день це як раз саме таке цікаве так як ніяка скотиняка тобі там не почне спойлерити. А без спойлерів в довгу в сучасному інтернеті взагалі ніяк :laugh:
TypStar
Member

Повідомлення

могли би вже скидочку хорошу зробити за 500 грн. би взяв.
Grava
Member

Повідомлення

TypStar: 27.02.2024 14:48могли би вже скидочку хорошу зробити за 500 грн. би взяв.
Навіщо робити знижку на те що і так добре продається?
Donate: 27.02.2024 14:44Проходження в перший день це як раз саме таке цікаве так як ніяка скотиняка тобі там не почне спойлерити.
Я так кіберпанк пройшов і не знав що в ньому проблем багато :D
Але бг3 придбаний на релізі ще не розпочинав, кілька годин не рахується :)
kairo
Member

Повідомлення

Donate: 27.02.2024 14:44 Added in 1 minute 3 seconds:
kairo: 27.02.2024 14:42 Пропоную обговорити Аудиторія Baldur's Gate 3 перевищила 10 мільйонів гравців

Проходження в перший день це як раз саме таке цікаве так як ніяка скотиняка тобі там не почне спойлерити. А без спойлерів в довгу в сучасному інтернеті взагалі ніяк :laugh:
Не знаю, за останні років 15 зловив лише один спойлер, і той забув, коли вже грав у гру. В наші дні грати на релізі - бути бетатестером, ще й за фулл-прайс. А інколи, ще й альфатестером, як із Cities: Skylines 2))

Відправлено через 4 хвилини 38 секунд:
TypStar: 27.02.2024 14:48 могли би вже скидочку хорошу зробити за 500 грн. би взяв.
В грудні взяв за 800 грн. Куди вже дешевше за топову +100 годинну гру.
Spiryt
Member

Повідомлення

kairo: 27.02.2024 15:17
В грудні взяв за 800 грн. Куди вже дешевше за топову +100 годинну гру.
Та тут ждут игры по 300грн и с полной локализацией. Пора уже приквыкнуть к этому :D
Telcontar
Member

Повідомлення

TypStar: 27.02.2024 14:48 могли би вже скидочку хорошу зробити за 500 грн. би взяв.
Ця гра і так занадто дешева як на її можливості, тривалість та реграбельність. До Різдва була знижка 10%.
Nortrom
Member

Повідомлення

Вчера закончил. В след году перепройдем :super:
Зображення
yariksom
Member

Повідомлення

Baldur's Gate 3 дуже варіативна, така варіативна, що я навіть випадково з мужиком переспав.
До речі він також грає в Baldur's Gate 3 :lol:
Grava
Member

Повідомлення

yariksom: 27.02.2024 16:02така варіативна, що я навіть випадково з мужиком переспав
Десь бачив разраби казали що таке стається тільки якщо цілеспрямовано до цього йти. Тому тут виникає інше питання...... :laugh:
До речі він також грає в Baldur's Gate 3
Всі питання відпадають... :lol:
Telcontar
Member

Повідомлення

yariksom: 27.02.2024 16:02 Baldur's Gate 3 дуже варіативна, така варіативна, що я навіть випадково з мужиком переспав.
До речі він також грає в Baldur's Gate 3 :lol:
Вітаю вас, щасти вам з вашою половинкою :beer:
Skiff93
Member

Повідомлення

І так одна з небагатьох ігор з регіональними цінами. На фоні всякого конвеєрного калу по 1500-2000 (а то й більше) де ще є внутрішні магазини - просто подарунок і майже даремно. Реіграбельність просто велечезна, не одна сотня годин реального задоволення.
Дорого :censoured: йому. :facepalm:
Nortrom
Member

Повідомлення

На фоні всякого конвеєрного калу по 1500-2000 (а то й більше) де ще є внутрішні магазини - просто подарунок
Я ж офигел, от ныншних цен, теперь 2к это норма. Причем 90% из них хлам :laugh:
За это я бы максимум 100 грн дал бы, чтобы компанию пройти - https://store.steampowered.com/app/315210/_/ :gigi:
Draqoon
Member

Повідомлення

Nortrom: 27.02.2024 17:21
На фоні всякого конвеєрного калу по 1500-2000 (а то й більше) де ще є внутрішні магазини - просто подарунок
Я ж офигел, от ныншних цен, теперь 2к это норма. Причем 90% из них хлам :laugh:
За это я бы максимум 100 грн дал бы, чтобы компанию пройти - https://store.steampowered.com/app/315210/_/ :gigi:
Я купив за 90 грн
Marvel's Avengers - The Definitive Edition
Потім колись куплю Gotham Knights за 150
Оце адекватна ціна за ці комікси які заточени на сервіс та кооп :gigi:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Странно, что столько хомяков играют в игру от Лариан в год выхода игры. Забавные люди. Понятно, что все, кто в теме - ждут пропатченую Definitive Edition или хотя-бы года полтора. Сейчас быть бета-тестером поделки неохота и донатить разрабам за очередной "продукт" - аналогично не хочется.
Nortrom
Member

Повідомлення

Оце адекватна ціна за ці комікси які заточени на сервіс та кооп
Бэтмен это единственная серия, которая норм. Остальное слабовато
Я купив за 90 грн
Долго думал перед снятием купить или нет, в итоге забил :)
Странно, что столько хомяков играют в игру от Лариан в год выхода игры. Забавные люди. Понятно, что все, кто в теме - ждут пропатченую Definitive Edition или хотя-бы года полтора. Сейчас быть бета-тестером поделки неохота и донатить разрабам за очередной "продукт" - аналогично не хочется.
Игра не на 1 раз, поэтому можно щас пройти, потом ещё, и т.д :D
Там вариативность высокая в игре. Не в одной игре, не видел такой вариативности за 30и летний стаж геймерства.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Nortrom: 27.02.2024 18:57
Оце адекватна ціна за ці комікси які заточени на сервіс та кооп
Бэтмен это единственная серия, которая норм. Остальное слабовато
Я купив за 90 грн
Долго думал перед снятием купить или нет, в итоге забил :)
Игра не на 1 раз, поэтому можно щас пройти, потом ещё, и т.д :D
Там вариативность высокая в игре. Не в одной игре, не видел такой вариативности за 30и летний стаж геймерства.
Та насправді не така ж й неймовірна тут варіативність, сюжетно глобально 3 гілки варіативності, кінцівок також небагато (не враховуючи, що будуть різні персонажі в однаковому фіналі) та й бісить що лише 4 персонажі за раз можна брати, в старих частинах було більше, як і сама кількість цих персонажів. У наш час - дійсно, варіативна гра, але старі ізометричні рпг, дають просратися бг3
Nortrom
Member

Повідомлення

Та насправді не така ж й неймовірна тут варіативність, сюжетно глобально 3 гілки варіативності, кінцівок також небагато (не враховуючи, що будуть різні персонажі в однаковому фіналі) та й бісить що лише 4 персонажі за раз можна брати, в старих частинах було більше, як і сама кількість цих персонажів. У наш час - дійсно, варіативна гра, але старі ізометричні рпг, дають просратися бг3
Он добавляют постепенно больше вариативности, в 5м патче трюк с Минтарой добавили, Концовку с Карлах, и ещё будут думаю добавлять. Хватит и 4х персов, больше не надо. То уже затягивание будет. Вон уже в соло Honor mode проходят
maxn
Member

Повідомлення

Я чёт долго играл играл но в какой-то период взбесило огромное количество разновидностей заклинаний и скилов, из которых используется 2-3, а остальные носят характер типа - "увеличивает инициативу на 0.2% против существ с атакой воды" как-то так. И я в принципе понимаю что это скорей всего ошибка с мой стороны, и деревянный скорей всего я............Я уже пытался играть вариативно используя всё палитру возможностей, но..... как-то не получилось
Scoffer
Member

Повідомлення

Nortrom: 27.02.2024 20:32Хватит и 4х персов, больше не надо.
А я от не згоден. Більше персів -> більше квестів + більше шмота надіти + більше класів випробувати.
А для балансу хай більше і сильніших ворогів додадуть.

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
maxn
Нє, це наслідок спроби натягнути їжака на глобус системи днд на комп'ютерну ігрульку. Ну не підходить воно адекватно. Для комп іграшок треба окрему редакцію днд випускати.
Відповісти