Вийшла фінальна версія оновлення з AMD FSR 3 для Starfield

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Leqi
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшла фінальна версія оновлення з AMD FSR 3 для Starfield

AMD робить для власників RTX 20 більше ніж сама Nvidia!
1nsane
Member

Повідомлення

Почему на видео такая рванина из фреймтайма? График показывает вроде ок, а на видео лютые статтеры.
Интересно, было ли так в живом геймплее.
EkselentE
Member

Повідомлення

Натив есть натив. В генерации сразу видно мыло. Разве что под частоту монитора подогнать этой технологией
taras_cs
Member

Повідомлення

Мені Intel XeSS дуже подобається, але на моїй RX 6800 з ним дуже швидко крашаться ігри (High on Life, Immortals Fenyx Rising).
З моїм стародавнім i7 3770 Starfield спочатку заїдав, потім почав вилітати, з новими апдейтами вже пофіксалось, тільки фреймрейт поступово падає з 60 до "кінематографічних" 24 к/с, грати неможливо.
EkselentE: 21.02.2024 10:56Натив есть натив. В генерации сразу видно мыло.
100%
Але якщо воно краще за FSR 2.0 , тоді непогано.
В мене зір не дуже, тому плавність має більшу вагу, ніж чіткість малюнку на скафандрі за 100 метрів від мене.
1nsane: 21.02.2024 10:45График показывает вроде ок, а на видео лютые статтеры.
Оновіть Chrome. В мене теж статери були, поки не оновив сьогодні.

Відправлено через 46 хвилин 57 секунд:
Можливо, в мене краши через Intel XeSS бо не підтримується Resizable BAR?
Писали ж що відеомапи Intel вимагають цю технологію.
Hum
Member

Повідомлення

Что-то явно не так с плавностью. Даже есть у меня тормозит браузер то почему тогда игрок рыскает мышкой при поворотах? Так делают когда нет отклика.
er[socrates]
Member

Повідомлення

Обновы всё выходят, а перепроходить её вообще не тянет...
taras_cs
Member

Повідомлення

Hum: 21.02.2024 12:33 Что-то явно не так с плавностью. Даже есть у меня тормозит браузер то почему тогда игрок рыскает мышкой при поворотах? Так делают когда нет отклика.
Якщо гру встановлено, можете спробувати та розповісти про свої враження.
Мені проц затестити не дозволяє. Але за місяць-два планую апгрейд
Nouriel
Member

Повідомлення

Hum
це запис такий, в грі 170-190 фпс, а ютуб 60 максимум
1nsane
Member

Повідомлення

Nouriel: 21.02.2024 14:12 Hum
це запис такий, в грі 170-190 фпс, а ютуб 60 максимум
Неправда, 60 фпс выглядят достаточно плавно и ровно. Как минимум можно различить стабильно низкий фпс и рваный фпс.
На видео явно неровный фреймтайм независимо 80 фпс это или 180 фпс.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

1nsane: 21.02.2024 15:31Неправда, 60 фпс выглядят достаточно плавно и ровно. Как минимум можно различить стабильно низкий фпс и рваный фпс.
Ок, тогда расскажи как синхронизовать запись при не кратном соотношение частоты кадров игры и видео?
Если тебе нужно ужать 80 фпс до 60 фпс видео, то есть отбросить каждый 4й кадр, как сделать так, чтобы время кадра в группе из 3х кадров и между группами было одинаковым?
Li
Member

Повідомлення

Беседка разучилась делать игры. Старфилд не понравился,страшно представить, что будет с TES6.
kalakawa
Member

Повідомлення

Li: 21.02.2024 17:47 Беседка разучилась делать игры. Старфилд не понравился,страшно представить, что будет с TES6.
а вони взагалі їх робити вміли?
я раніше ніколи не грав їхні ігри
але вирішив подивитись про що там всі легенди складують, і не викупив прикола
останні три TES, 4 - NV - 76 Фоличи - це ж крінж а не ігри
що там з найлегендарнішими 1 та 2 Фоличами судити не буду, не дививсь
але з того що бачив, роблю висновок що в видавництві Бесідки вміють робити ігри всі(id software, arkane studios, MachineGames) крім самої Bethesda Game Studios
l-m
Member

Повідомлення

kalakawa
так, вміли, Морровінд у свій час був супер... далі пішла деградація
Nemo4k
Member

Повідомлення

А що в цю парашу ще хтось грає під назвою Cntrl c Cntrl V ?
taras_cs
Member

Повідомлення

l-m: 21.02.2024 18:41так, вміли, Морровінд у свій час був супер... далі пішла деградація
Новий графічний рушій для Morrowind (Open Source) з усіма фішками сучасних процесорів/відеокарт. Підтримує 90% модів для оригінальної гри. Вже в релізі.
Nouriel
Member

Повідомлення

1nsane: 21.02.2024 15:31Неправда, 60 фпс выглядят достаточно плавно и ровно. Как минимум можно различить стабильно низкий фпс и рваный фпс.
якшо фпс не кратний 60 то будуть пропуски кадрів при запису, шо виглядають як статори або отаке як "рваний фпс". можете на твіч зайти і подивитись там стрімери грають 60 або 120 фпс і тд кратно 60, бо у нього проблем немає, а стрім лагає

Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
l-m: 21.02.2024 18:41так, вміли, Морровінд у свій час був супер... далі пішла деградація
а чим вам старфілд не моровінд? як на мене, беседка перевидала моровінд уже 3 чи 4 раз :laugh:
Grava
Member

Повідомлення

Nouriel: 22.02.2024 11:45можете на твіч зайти і подивитись там стрімери грають 60 або 120 фпс і тд кратно 60, бо у нього проблем немає, а стрім лагає
Вперше чую про таке. Не пам'ятаю щоб стрім ст "лагал", якщо фпс не кратний 60.
Nouriel
Member

Повідомлення

Grava
можете самі спробувати, або запитати стрімерів, більшість знає цю штуку
Melofon
Member

Повідомлення

taras_cs: 21.02.2024 12:08Але якщо воно краще за FSR 2.0 , тоді непогано.
В мене зір не дуже, тому плавність має більшу вагу, ніж чіткість малюнку на скафандрі за 100 метрів від мене.
Прикол в том что даже 3.0 в режиме качество мылит картинку так что и скафандр на герое становится намного менее чётким, а то что дальние объекты более мыльные и даже теряют в деталях так вообще, длсс так не делает и даже местами четче картинку делает в режиме качество, у фср с этим ещё всё плохо.
taras_cs
Member

Повідомлення

Melofon: 22.02.2024 13:59Прикол в том что даже 3.0 в режиме качество мылит картинку так что и скафандр на герое становится намного менее чётким, а то что дальние объекты более мыльные и даже теряют в деталях так вообще, длсс так не делает и даже местами четче картинку делает в режиме качество, у фср с этим ещё всё плохо.
Саме тому мені подобається Intel XeSS
Відповісти