Останні статті і огляди
Новини
Вийшла лінійка систем рідинного охолодження Arctic Liquid Freezer III
-
Vermeer
Member
Предлагаю обсудить Вийшла лінійка систем рідинного охолодження Arctic Liquid Freezer III
как раз Gamers Nexus первый обзор выкатили
https://youtu.be/zfffNRTOZCc
как раз Gamers Nexus первый обзор выкатили
https://youtu.be/zfffNRTOZCc
-
bumerok
Member
6 років гарантії дуже непогано ![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
0kie
Member
Ы-ыы, я что - поторопился с покупкой втрого Фризера на 280?
Пофиг. Разница лишь в водоблоке.![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
Пофиг. Разница лишь в водоблоке.
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Олег963
Member
Liquid Freezer III 280 за 68 євро клас но поки буде у нас ціна то і акції не буде і ціна буде 5000+ грн
-
lamer
Member
не можу знайти. вони обслуговуються? ридину змінити можно?
-
Prescott
Member
Так а что мешает купить и привезти из-за бугра?Олег963: ↑ 20.02.2024 16:54Liquid Freezer III 280 за 68 євро клас но поки буде у нас ціна то і акції не буде і ціна буде 5000+ грн
-
er[socrates]
Member
Дизайн помпы теперь нормальный ![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
kairo
Member
Так, є інструкція на сайті. Роботи на пару хвилин.lamer: ↑ 20.02.2024 17:29 не можу знайти. вони обслуговуються? ридину змінити можно?
Відправлено через 24 секунди:
Гарантія.Prescott: ↑ 20.02.2024 17:36Так а что мешает купить и привезти из-за бугра?Олег963: ↑ 20.02.2024 16:54Liquid Freezer III 280 за 68 євро клас но поки буде у нас ціна то і акції не буде і ціна буде 5000+ грн
-
Prescott
Member
-
stoned
Member
bumerok
AIO вже доволі давно живучими стали, починаючи з 2-3 гену асетека воно все може 6+ років працювати.
Винятком хіба був бікваєт, котрий з коробки почитав деринчати і вібрація витирала втулку в нуль.
AIO вже доволі давно живучими стали, починаючи з 2-3 гену асетека воно все може 6+ років працювати.
Винятком хіба був бікваєт, котрий з коробки почитав деринчати і вібрація витирала втулку в нуль.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Inqizitor2022
Member
Arctic Liquid Freezer III 420 чем от Arctic Liquid Freezer II 420 отличается принципиально? Он намного эффективнее?
-
daesz
Member
Вона у них не глобальна?kairo: ↑ 20.02.2024 17:51 Гарантія.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Цена ей как и на Liquid Freezer II. Слава богу с креплением меньше натупили. А можно было сделать с поддержкой BCF-1700 и Thermal Grizzly, но любят в Arctic изобретать велосипед.
-
kairo
Member
Я такого ніде не бачу.
-
n0h0pE
Junior
На офф. сайті вказано що доставка безкоштовна. Безкоштовно в любу точку планети
?
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
kairo
Member
Free shipping within Germany, unless otherwise specified. Letters will be processed by Deutsche Post; parcels (max. 31 kg ) will be shipped via DHL.n0h0pE: ↑ 20.02.2024 21:17 На офф. сайті вказано що доставка безкоштовна. Безкоштовно в любу точку планети?
-
GreenMile
Member
По тестам нексуса так фрізер3_280 такий як фрізер2_420 і при цьому тихішийInqizitor2022: ↑ 20.02.2024 19:04 Arctic Liquid Freezer III 420 чем от Arctic Liquid Freezer II 420 отличается принципиально? Он намного эффективнее?
![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
Треба почекати більше тестів.
-
Prescott
Member
Руки чешутся заказать. Цена очень сладкая. ![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
-
pelia
Member
О, мені вже другий раз відправляють комплект для ремонту від другого, перший раз подав заявку на початку грудня, воно прийшло в кінці, пролежало місяць та відправилось назад, від пошти ніякої інфи не було, а компанія трек мені не скинула. Ось тиждень назад відправили знову, тільки тепер одразу надали трек
-
GreenMile
Member
Те саме, сижу думаю чи не замовити собі, і гроші зайві на пейпелі валяються, та тільки не зрозуміло як його замовляти з цими поляками, що кордон перекрили
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
В Україну теж відправки нема, треба через форвардерів (
Востаннє редагувалось 20.02.2024 22:46 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.