Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця
Зараз граю Jedi: Fallen Order, шикарний соулслайк у SW сеттінгу. По відгукам, Survivor ще кращий. Тому чекаю. Єдине, їм треба щось із статтерами UE робити.
pelia
Member

Повідомлення

Star Wars: Bounty Hunter, це ти? :rotate:
EkselentE
Member

Повідомлення

Вселенная интересная, а вот это "...відновлення персонажа пов'язане з успішними послідовностями вбивств" как-то подтупляет. Это что суть сведется к - нажми Х Y..., типа дарксоулс. Если да, то проходняк :spy:
stoned
Member

Повідомлення

Шкода що не Bad Company 3.
7_s_7
Member

Повідомлення

Звёздные войны нравятся, хотя и не все что сделали. Посмотрим на эту смесь, пока что это только слухи.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Концепція Мандалорця (виконання контрактів під час мандрівок космічними просторами) ідеально підходить під ігрову адаптацію.
fleagull
Member

Повідомлення

Було б круто, якби вони розробили Star Wars Republic Commando 2
Перша частина дуже подобалась у свій час.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

kairo: 17.02.2024 16:16 Пропоную обговорити Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця
Зараз граю Jedi: Fallen Order, шикарний соулслайк у SW сеттінгу. По відгукам, Survivor ще кращий. Тому чекаю. Єдине, їм треба щось із статтерами UE робити.
ну, якась кривенька копія секіро с 4ма босами на всю гру, де на мечах взагалі лише здається 2 супротивника, таке собі.

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
NUN4AG: 17.02.2024 20:08 Концепція Мандалорця (виконання контрактів під час мандрівок космічними просторами) ідеально підходить під ігрову адаптацію.
Так, вже майже вийшла така гра "Star Wars 1313", граєш за мандалорця Боба Фетта, виконуєш контракти в "приземленому" сетінгу ЗВ, але стався дісней і гру відмінили.
А ще мав бути прей, також за космічного баунті хаунтера, по трейлеру теж щось цікаве, але і тут не вийшло
daesz
Member

Повідомлення

pelia: 17.02.2024 16:20 Star Wars: Bounty Hunter, це ти? :rotate:
Швидше кенсельнута гра від вісерал

Відправлено через 18 хвилин 17 секунд:
NUN4AG: 17.02.2024 20:08 Концепція Мандалорця (виконання контрактів під час мандрівок космічними просторами) ідеально підходить під ігрову адаптацію.
Я надіявся що щось типу цього зроблять юбіки, коли дізнався що їхня гра буде від тої ж команди, що робила дівіжн. З якимось мультиплеєром, рейдами і тд. А виявилось що там сюжетний сингл (аутлос).
kairo
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 17.02.2024 22:39
kairo: 17.02.2024 16:16 Пропоную обговорити Чутки: Respawn розробляє гру про мандалорця
ну, якась кривенька копія секіро с 4ма босами на всю гру, де на мечах взагалі лише здається 2 супротивника, таке собі.
Секіро, це все ж таки гра для хардкорної аудиторії. Fallen Order, хоч і має багато елементів від суолсів, набагато доступніша.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

kairo: 17.02.2024 23:28
Enjthesilence: 17.02.2024 22:39
Секіро, це все ж таки гра для хардкорної аудиторії. Fallen Order, хоч і має багато елементів від суолсів, набагато доступніша.
Я це розумію, але гра про джедая з 2 босами на світових мечах, це дивно. А натхнення від секіро дуже проглядається, я не кажу що це погано, бо секіро - гарний приклад для пошуку ідей. В другу частину пограв трішки, бо зі статерами в мене біда, не можу нормально грати, бісить))
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 17.02.2024 23:30
kairo: 17.02.2024 23:28
Я це розумію, але гра про джедая з 2 босами на світових мечах, це дивно. А натхнення від секіро дуже проглядається, я не кажу що це погано, бо секіро - гарний приклад для пошуку ідей. В другу частину пограв трішки, бо зі статерами в мене біда, не можу нормально грати, бісить))
Друга сестра тричі, дев'ята сестра раз, малікос раз, великий кажан раз, з не сюдетних босів - жаба зі стартової планети, орангутангоподібний з локи біля впавшого зоряного винищувача, ще один такий же бос на зефо в льодовику, планеса з дабл босом / ареною, і рандомні мінібоси баунті хантери.
Це якось більше ніж 2 чи навіть 4.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 18.02.2024 00:10
Enjthesilence: 17.02.2024 23:30

Друга сестра тричі, дев'ята сестра раз, малікос раз, великий кажан раз, з не сюдетних босів - жаба зі стартової планети, орангутангоподібний з локи біля впавшого зоряного винищувача, ще один такий же бос на зефо в льодовику, планеса з дабл босом / ареною, і рандомні мінібоси баунті хантери.
кажан і жаба також мечами володіють, до чого тут це? реюз босів рахуєте як окремі, короче не продовжуй
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 18.02.2024 00:14
daesz: 18.02.2024 00:10
кажан і жаба також мечами володіють, до чого тут це? реюз босів рахуєте як окремі, короче не продовжуй
Провтикав, що ми про тих, що володіють мечами.
Але тоді зустрічне питання : ви сетинг і коли гра в таймлайні знаходиться - бачили?
Олсо, до чого тут реюз, якщо в неї мувсет у всіх 3 боях різний :facepalm:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 18.02.2024 00:16
Enjthesilence: 18.02.2024 00:14

Провтикав, що ми про тих, що володіють мечами.
Але тоді зустрічне питання : ви сетинг і коли гра в таймлайні знаходиться - бачили?
Я до чого, тут явно кривенька копія бойовки секіро, тут сперечатися безглуздо. Фішка в репостах і збитті шкали для крит удару в рази краще працює проти гуманоїдів при фехтуванні, ніж проти всяких тарганчиків, павучків і тд (це ще й єдині противники яких можна хоча б на 2 шматки рубанути мечем) Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було додати побільше, да тих самих інквізиторів
реюз мова за другорядних, блін ладно, ну тобі зайшла гра і добре, я лише описав свій експіріанс так би мовити і чого мені не вистачило.
Востаннє редагувалось 18.02.2024 00:31 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 18.02.2024 00:26 Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було добавити побільше, да тих самих інквізиторів
Я в третє проходження закінчив на 90% одними репостами. І всякі жаби таки репостяться :D
От плаху репостити не знайшов як, я не кажу це не можливо, але я зміг зрозуміти коли це робити.
Enjthesilence: 18.02.2024 00:26 [Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було добавити побільше
Яке відношення має дісней до таймлайну оригінальної шестилогії? :D
Enjthesilence: 18.02.2024 00:26 да тих самих інквізиторів
Інквізитори - це якраз та "дрисня" яку за діснея вже завезли ;)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 18.02.2024 00:30
Enjthesilence: 18.02.2024 00:26 Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було добавити побільше, да тих самих інквізиторів
Я в третє проходження закінчив на 90% одними репостами. І всякі жаби таки репостяться :D
От плаху репостити не знайшов як, я не кажу це не можливо, але я зміг зрозуміти коли це робити.
Enjthesilence: 18.02.2024 00:26 [Про таймлайн, я тебе прошу, давай не будемо про лор ЗВ, особливо після дісней, бо це дрисня, якою крутять як хочуть і ворогів для слешеру про джедая на мечах можна було добавити побільше
Enjthesilence: 18.02.2024 00:26 да тих самих інквізиторів
тому що ця гра виходить по канону діснею і що вони там вигадають ще в цьому таймлайні - це чисто питання часу, ось тобі як мінімум ще один сильний "джедай" ноунейм і інквізитори же з'явилися, а будуть ще і ще і тд. а ну і про канон, я нормально відношусь коли зміні круті, ну типу мені подобається наприклад старкіллер, да він такий оверпавер тіп, але його історія крута, взагалі сюжет тих ігор сильніший за типову мері сю з фолен ордеру.
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 18.02.2024 00:33
daesz: 18.02.2024 00:30

тому що ця гра виходить по канону діснею і що вони там вигадають ще в цьому таймлайні - це чисто питання часу, ось тобі як мінімум ще один сильний "джедай" ноунейм і інквізитори же з'явилися
Що значить канон діснею? Гру пишуть сценаристи ЕА, єдине до чого причетні тут дісней - це погоджують писанину і провіряють чи немає суперечностей з їхнім тайм лайном. Все що написано конкретно в цій грі не має принадлежності до будь чого написано діснеєм ДО ВИПУСКУ цієї гри. При тмоу вона безпосередньо має відношення до 3 епізоду фільму (order 66).
Коли вийшов висер в лиці force unleashed - нікого не бентежило що там пацавам стардестроєри на планету стянував, а тут у ГГ єдина сила - це відчувати "історію предметів", то це "канєшно"
ще один сильний "джедай" ноунейм
:lol:

Настільки сильний що від вейдера можна було тільки під хвіст отримати копняка :up:
Але це ж не ноунейм з БУДЬ-ЯКОЇ гри фромсофтвеа який завжди рятує світ ;)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 18.02.2024 00:38
Enjthesilence: 18.02.2024 00:33

тому що ця гра виходить по канону діснею і що вони там вигадають ще в цьому таймлайні - це чисто питання часу, ось тобі як мінімум ще один сильний "джедай" ноунейм і інквізитори же з'явилися
Що значить канон діснею? Гру пишуть сценаристи ЕА, єдине до чого причетні тут дісней - це погоджують писанину і провіряють чи немає суперечностей з їхнім тайм лайном. Все що написано конкретно в цій грі не має принадлежності до будь чого написано діснеєм ДО ВИПУСКУ цієї гри. При тмоу вона безпосередньо має відношення до 3 епізоду фільму (order 66).
Коли вийшов висер в лиці force unleashed - нікого не бентежило що там пацавам стардестроєри на планету стянував, а тут у ГГ єдина сила - це відчувати "історію предметів", то це "канєшно"
ще один сильний "джедай" ноунейм
Начебто я все зрозуміло написав, дивно. Ну добре, сподобалась тобі гра та сюжет, я за тебе радий) Респавн спокійно могли додати більше інквізиторів та інших гуманоідів для дуелей на мечах і я абсолютно впевнений, що не зробили вони цього не через "канон". Так зрозуміліше?
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 18.02.2024 00:43
daesz: 18.02.2024 00:38

Начебто я все зрозуміло написав, дивно. Ну добре, сподобалась тобі гра та сюжет, я за тебе радий) Респавн спокійно могли додати більше інквізиторів та інших гуманоідів для дуелей на мечах і я абсолютно впевнений, що не зробили вони цього не через "канон". Так зрозуміліше?
Тут діло не в тому, що сподобалась чи ні (і так сподобалась). Але гра першочергово не позиціонувалась як конкурент для соулслайків в плані челенджу (там і на найвищій складності - не те щоб дуже важко у порівнянні з тими ж соулсами). І вона мала успіх там, де фромсофтвеа ще досі немав (сторітелінг і ні, описи предметів - це не сторітелінг).
Відповісти