AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 24.2.1 для Skull and Bones та Nightingale

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Grava
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 24.2.1 для Skull and Bones та Nightingale
Що в новині - "Випуск AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 був підготовлений спеціально для ігор Skull and Bones та Nightingale."
Що на сайті амд - "AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 for HELLDIVERS™ 2"
:D
періодичних «вильотів» в Helldivers 2.
Вчора придбав, поки що ніяких вильотів на rx 6800 за 6 годин. Не буду поки оновлювати.
taras_cs
Member

Повідомлення

Grava
А Intel XeSS як працює?
В мене (RX 6800) вилітає стабільно в усіх двох іграх, де вмикав:
High on Life
Immortals Fenyx Rising

Цікаво - чи може це бути через старий процесор
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Grava: 17.02.2024 11:05 Пропоную обговорити AMD випустила драйвер Radeon Adrenalin 24.2.1 для Skull and Bones та Nightingale
Що в новині - "Випуск AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 був підготовлений спеціально для ігор Skull and Bones та Nightingale."
Що на сайті амд - "AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 for HELLDIVERS™ 2"
:D
періодичних «вильотів» в Helldivers 2.
Вчора придбав, поки що ніяких вильотів на rx 6800 за 6 годин. Не буду поки оновлювати.
як вам гра? перша частина сподобалась, але щось насторожує, що в другій контенту менше ніж в першій і це схоже на такий типовий лайв-сервіс експіріанс де контенту буде нормально через пів року, хоч і виглядає епічно
Grava
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 17.02.2024 13:13контенту буде нормально через пів року, хоч і виглядає епічно
Схоже на це, але поки грається чудово.
Відповісти