Останні статті і огляди
Новини
Тираж Metro Exodus перевищив 10 мільйонів копій
-
NUN4AG
Member
Пропоную обговорити Тираж Metro Exodus перевищив 10 мільйонів копій
Феноменальний показник. Ось що значить правильно розвивати франшизу. Сподіваюсь, що Metro 4 (не VR) вийде ще більш успішною.
Феноменальний показник. Ось що значить правильно розвивати франшизу. Сподіваюсь, що Metro 4 (не VR) вийде ще більш успішною.
-
Enjthesilence
Member
Вже 5 років, як же швидко плине час. Дуже атмосферна трилогія, але після 4ї частини, як на мене, вже час відійти від росії (хоч її там і досить непогано показали: савєти і фашисти, канібали замість "вищого" керівництва і тд) але ну їх подалі, метро у світі ще багато є
-
kalakawa
Member
Це показник ігор великих серій, непогано
-
Robostyle
Member
Когда проходил в первый раз, кринжанул и проорал с бункера на урале.Enjthesilence: ↑ 15.02.2024 21:03 Вже 5 років, як же швидко плине час. Дуже атмосферна трилогія, але після 4ї частини, як на мене, вже час відійти від росії (хоч її там і досить непогано показали: савєти і фашисти, канібали замість "вищого" керівництва і тд) але ну їх подалі, метро у світі ще багато є
Теперь ни кринжа ни ора не осталось и следа...
-
Dark-seer
Member
Топовая игра ![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
Prescott
Member
Шикарная серия и игра в частности, на днях перепрошел все, атмосфера - моё почтение. Уже никакого "кринжа" не испытывал, грустно и реально.
-
Dimas7
Member
Забавно что самые популярные игры на пост совковом пространстве создали украинские студии, 4a и Gsc)
-
Олег963
Member
Хороша гра коли були молоді і графон не підкачав. ![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Vpupkin
Member
И эти игры про руины пост совка, коллапс тоже про руины Киева, интересная тенденция.Dimas7: ↑ 15.02.2024 21:54 Забавно что самые популярные игры на пост совковом пространстве создали украинские студии, 4a и Gsc)
-
Enjthesilence
Member
ну в цілому віддзеркалення оточення. легко відрізнити японську гру від американської, навіть якщо вони в одному жанрі/сеттінгу. великих студій в нас аж дві, і ті вже інтернаціональні, тому нічого дивного тут нема. є успішна серія, будуть з нею працювати доки є вихлоп, впевнений, що ідей там купа, але це ж впершу чергу бізнес і ризикувати новими IP навіть великі студії в наш час не квапляться.Vpupkin: ↑ 15.02.2024 22:30И эти игры про руины пост совка, коллапс тоже про руины Киева, интересная тенденция.Dimas7: ↑ 15.02.2024 21:54 Забавно что самые популярные игры на пост совковом пространстве создали украинские студии, 4a и Gsc)
-
everme
Member
Забей, некоторые и из этого высосут перемогу и русских фашистов, шизоиды. А метро кайфное, хотелось бы нормальную некст версию, а не врыVpupkin: ↑ 15.02.2024 22:30И эти игры про руины пост совка, коллапс тоже про руины Киева, интересная тенденция.Dimas7: ↑ 15.02.2024 21:54 Забавно что самые популярные игры на пост совковом пространстве создали украинские студии, 4a и Gsc)
-
Enjthesilence
Member
everme: ↑ 15.02.2024 22:38Забей, некоторые и из этого высосут перемогу и русских фашистов, шизоиды. А метро кайфное, хотелось бы нормальную некст версию, а не врыVpupkin: ↑ 15.02.2024 22:30
И эти игры про руины пост совка, коллапс тоже про руины Киева, интересная тенденция.
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
-
everme
Member
Там в его графомании можно вычитать не только аллюзию на политику РФ, глаза на лоб полезут. Она, графомания его, вообще никому не интересна (старше 12 лет). Я то про игру говорю, а че там в его писанине это одному Б-гу известноEnjthesilence: ↑ 15.02.2024 22:42everme: ↑ 15.02.2024 22:38
Забей, некоторые и из этого высосут перемогу и русских фашистов, шизоиды. А метро кайфное, хотелось бы нормальную некст версию, а не врыдуже товсто)) ти напевно з тих в кого підгоріло від ачівки "декомунізація" вр робить окрема студія не 4а, основна студія займається продовженням. тут вся сатира як книг так і ігор має антивоєнну ідею, як і алюзію на політику всросіянців, це навіть не мої здогадки, а прямі слова автора книг та сценариста гри
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Я не проверял, но насколько 4а реально украинская, а не как со сталкером?
-
Enjthesilence
Member
Ну про "не цікава" - це суб'єктивно, тому що наклад книг говорить про інше. Погоджуюсь, серія простенька, читається легко, але вона не стає від цього поганою)) До кризи 14го року працювали у столиці, потім переїхали до Мальти, залишили частину студії у Києві, тому українськаeverme: ↑ 15.02.2024 22:52Там в его графомании можно вычитать не только аллюзию на политику РФ, глаза на лоб полезут. Она, графомания его, вообще никому не интересна (старше 12 лет). Я то про игру говорю, а че там в его писанине это одному Б-гу известноEnjthesilence: ↑ 15.02.2024 22:42
дуже товсто)) ти напевно з тих в кого підгоріло від ачівки "декомунізація" вр робить окрема студія не 4а, основна студія займається продовженням. тут вся сатира як книг так і ігор має антивоєнну ідею, як і алюзію на політику всросіянців, це навіть не мої здогадки, а прямі слова автора книг та сценариста гри
![]()
![]()
-
everme
Member
ПонялEnjthesilence: ↑ 15.02.2024 22:59Ну про "не цікава" - це суб'єктивно, тому що наклад книг говорить про інше. Погоджуюсь, серія простенька, читається легко, але вона не стає від цього поганою)) До кризи 14го року працювали у столиці, потім переїхали до Мальти, залишили частину студії у Києві, тому українськаeverme: ↑ 15.02.2024 22:52
Там в его графомании можно вычитать не только аллюзию на политику РФ, глаза на лоб полезут. Она, графомания его, вообще никому не интересна (старше 12 лет). Я то про игру говорю, а че там в его писанине это одному Б-гу известно![]()
![]()
-
-falconer-
Member
Так, серія шикарна (особливо 1 і 3). Навіть доповнення "Два капітани" і "Історія Сема" вийшли дуже класними.
Ось тут не можна не погодитись. Дійсно, метро є і в інших країнах і враховуючи, що події в серії відбуваються на болотах після ядерного апокаліпсису з тотальними руйнуваннями, то таке ж саме повинно бути і в решті світу. Єдине, одне діло, коли таку картину малюють на території московії (ніхто не проти) і інше, коли на теренах іншої, будь-якої країни (а серед кандидатів після історії Сема можуть бути і США), але ж і сприйняття цього може бути зовсім інакшим тими ж американцями. Хоча, як раз США і не звикати до постапокаліпсису на своїй території (Fallout і т.д.). В будь-якому випадку, питання подальшого вибору локацій для сюжету досить цікаве.Enjthesilence: ↑ 15.02.2024 21:03 Вже 5 років, як же швидко плине час. Дуже атмосферна трилогія, але після 4ї частини, як на мене, вже час відійти від росії (хоч її там і досить непогано показали: савєти і фашисти, канібали замість "вищого" керівництва і тд) але ну їх подалі, метро у світі ще багато є
-
Ghody
Member
почти все постапок игры, фильмы и книги чисто на территории сша происходят и никто не возмущается, как никто развалинам европейских городов (бф и ещё некоторые игры). только китайцы и россияне ноют. особенно китайцы-falconer-: ↑ 15.02.2024 23:28 Так, серія шикарна (особливо 1 і 3). Навіть доповнення "Два капітани" і "Історія Сема" вийшли дуже класними.Ось тут не можна не погодитись. Дійсно, метро є і в інших країнах і враховуючи, що події в серії відбуваються на болотах після ядерного апокаліпсису з тотальними руйнуваннями, то таке ж саме повинно бути і в решті світу. Єдине, одне діло, коли таку картину малюють на території московії (ніхто не проти) і інше, коли на теренах іншої, будь-якої країни (а серед кандидатів після історії Сема можуть бути і США), але ж і сприйняття цього може бути зовсім інакшим тими ж американцями. Хоча, як раз США і не звикати до постапокаліпсису на своїй території (Fallout і т.д.). В будь-якому випадку, питання подальшого вибору локацій для сюжету досить цікаве.Enjthesilence: ↑ 15.02.2024 21:03 Вже 5 років, як же швидко плине час. Дуже атмосферна трилогія, але після 4ї частини, як на мене, вже час відійти від росії (хоч її там і досить непогано показали: савєти і фашисти, канібали замість "вищого" керівництва і тд) але ну їх подалі, метро у світі ще багато є
-
AntonyKandaurov
Member
О так, людожери в бункеру із ушанками на голові. А вони щось знали, тепер це не здається якоюсь видумкою.
-
firestarter256
Member
Самое веслое в это, то что Глуховский уже иноагент! Вот бы кино в холивуди сняли, я бы посмотрел
-
nochnik89
Member
firestarter256
Да давно уже как его туда взяли. Подписан на него в телеге. Много чего интересного у него там
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Игры хорошие, пройдены не один раз . Я фанат ) куплены все.
Возможно будет время - все перепройду еще разок
Да давно уже как его туда взяли. Подписан на него в телеге. Много чего интересного у него там
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Игры хорошие, пройдены не один раз . Я фанат ) куплены все.
Возможно будет время - все перепройду еще разок