В Україні стартували офіційні продажі хромбуків Acer

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Rederst
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити В Україні стартували офіційні продажі хромбуків Acer

Недообладнання.
1234waltz
Member

Повідомлення

(NX.KB4EU.003) — від 16 799 грн.
N6000
45 % NTSC
SSD 128 GB
:lol: :lol: :lol:
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Acer Chromebook CB311-11H (NX.AAYEU.001)
Экран 11,6" (1366 x 768) HD, глянцевый / MediaTek Core Pilot MT8183C (8 ядер, 2,0 ГГц) / RAM 4 ГБ / SSD 64 ГБ / Mali-G72 MP3 / без ОД / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / Chrome OS / 1.2 кг / серебристый
:think:

характеристики начебто норм, но екран - біда... У мене такий в АліЄксп планшеті за 3тіс грн.

п.с. - такий ціновой девайс треба депутатам\школам , бо по тендерам там купують геймерські за 40+к...
Rorta
Junior

Повідомлення

Убожество, с какой стороны не посмотреть.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

ХромОсь это полный звездец.
И какие это игры на них? какая нибудь Веселая ферма в браузере?
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Що має бути в Хромбуці для мене?
1. Гарний екран на рівні сучасних топових ультрабуків.
2. Найновіші CPU/SoC хай і найнижчі в лінійках. З усіма апаратними прискореннями.
3. Адекватна ціна, тобто нижча за аналогічні Win/Mac.
Про нормальний корпус/клаву і акум казати не буду, адже це, як правило є.
Тільки виконання всіх трьох пунктів може якось компенсувати обмеженність ХромОС.
Пишу як користувач Acer Chromebook з 5-річним стажем.
talex
Junior

Повідомлення

Ray2000gt: 08.02.2024 11:13 Що має бути в Хромбуці для мене?
1. Гарний екран на рівні сучасних топових ультрабуків.
2. Найновіші CPU/SoC хай і найнижчі в лінійках. З усіма апаратними прискореннями.
Про нормальний корпус/клаву і акум казати не буду, адже це, як правило є.
Тільки виконання всіх трьох пунктів може якось компенсувати обмеженність ХромОС.
Пишу як користувач Acer Chromebook з 5-річним стажем.
И будет он в лучшем случае стоить, как полный аналог на досе/линуксе, а скорее всего еще и дороже
cadet-ua
Member

Повідомлення

В мене друг, CEO-шнік і Drupal-іст як почали працювати разом, спочатку хейтів Windows. Казав що він за Open Source і Ubuntu "наше всьо"...

Потім я помітив в нього ChromeBook і його аргументи - "просто і мені крім браузера нічого не потрібно"

Але потім щось сталося. Вже 5 років він сидить на Windows і іноді працює на ЛІнукс по там є збірки для "Penetration test"

І його аргументи дуже прості - тому що все працює і новий софт зазвичай є спочатку на Windows
yurius_r
Member

Повідомлення

Якщо десь буде норм ціна на x86 варіант, то покрутити його з Linux буде цікаво, щось на кшталт Acer Chromebook Plus 514
doc-oc
Member

Повідомлення

Я как изначально не понимал, так и сейчас не понимаю кому такие фекальные массы нужны :laugh: убогие до нельзя характеристики и недоОСь на борту по цене полноценного устройства :lol:
divinity
Member

Повідомлення

Klon: 08.02.2024 10:42 Acer Chromebook CB311-11H (NX.AAYEU.001)
Экран 11,6" (1366 x 768) HD, глянцевый / MediaTek Core Pilot MT8183C (8 ядер, 2,0 ГГц) / RAM 4 ГБ / SSD 64 ГБ / Mali-G72 MP3 / без ОД / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / Chrome OS / 1.2 кг / серебристый

характеристики начебто норм, но екран - біда... У мене такий в АліЄксп планшеті за 3тіс грн.

п.с. - такий ціновой девайс треба депутатам\школам , бо по тендерам там купують геймерські за 40+к...
норм? За 12к грн mediatek і 4 гб рам з 1366 екраном?

який сенс "це" брати замість умовного i3/ryzen3/fullhd/8+ гб і 256гб ссд фактично за ті ж гроші? Хоча і те вважається печатною машинкою, проте не пишуть що він "для ігор". Я би посоромився.
PhoenixKiller
Member

Повідомлення

за такую цену я малость удивлён - кто будет это покупать? Разве что в гос учреждения за откат
Donate
Member

Повідомлення

Оце норм? Ну окей :lol: З ХД экраном жити можна, а ось iз процессором затичкою, складно...
Зображення
1234waltz
Member

Повідомлення

Donate: 08.02.2024 14:33 Оце норм? Ну окей :lol: З ХД экраном жити можна, а ось iз процессором затичкою, складно...
Вау, потужно

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Donate: 08.02.2024 14:33 Оце норм? Ну окей :lol: З ХД экраном жити можна, а ось iз процессором затичкою, складно...
Вау, потужно.
Geekbench 6.2 - Geekbench 6.2 Single-Core
Tensor G2 1480 Points
MT8183 323 Points (10%)
illyha
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 08.02.2024 11:13 1. Гарний екран на рівні сучасних топових ультрабуків.
По всем перечисленным критериям эти хромбуки мимо)
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Хромбук - что это и зачем? Ноут только на винде должен быть. Линукс на виртуалке, если кому нужно, но хост - винда 11 всегда должен быть, ибо остальное - для красноглазиков.
Андроиду место на телефоне и планшетике, а хромоси - вообще нигде.
Лучший ноут тут вот какой:
Процесор Intel® Core™ i5-1335U Десятиядерний 1.30 GHz
Intel® Iris® Xe Graphics спільна пам'ять
15.6" Full HD (1920 x 1080) 16:9 IPS 60 Гц
16 GB, LPDDR5X
512 GB SSD
від 27000 - то есть вот этот ноут и 50000 может стоит. Смехопанорама.
При цене в 20 тыс выглядит не так похабно, как остальные, если есть возможность винду накатить вместо хромоси. Но цена будет под 40-50 тыс, если младший в этой линейке 27000 стоит.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Inqizitor2022
Ну так они же не лохи тоже и прекрасно понимают, что большинство снесут хромось, установив винду - отсюда и цена :D
chromepook
Junior

Повідомлення

характеристики начебто норм
Лучше взять бу макбук air.
Интересно будет глянуть на статистику продаж этих хромбуков. Как ни странно, но могут и взлететь. Сейчас-то потребителя уже воспитали правильно, можно ему что угодно продать без напряга.
7mindfields
Member

Повідомлення

Стартували офіційні продажі :lol: таке з конвеєру одразу у смітник має їхати
Shandor1982
Member

Повідомлення

Хромбук має право на життя в освітніх цілях. Коли все навчання заточене під гуглсервіси. Воно нормально, і учні/студенти не відволікаються. Але ціни неадекватні. Навчальним закладам можна таке і безкоштовно отримати, якщо трохи заморочитись. Можна й від майків віндовс і офіс отримати, але тоді ж відкати пропадуть, а таке не пройде.
Мені були на роботі дали встратий НР на целіроні, 8 гіг, 256 ссд і Він 11, так він йшов як гуманітарний від грантових фондів. Наклейка знімалась з коробки, і виявлялось, що це чудо кацап йшло в залупинськ. Бухгалтерія поставила на баланс, оцінивши це чудо у 18900 тис. грн. Типу, про...ш, з тебе вирахають.
Відповісти