Останні статті і огляди
Новини
MaxSun випустила плату H770YTX Terminator у нестандартному форм-факторі
-
Devianne
Member
Предлагаю обсудить MaxSun випустила плату H770YTX Terminator у нестандартному форм-факторі
за таку ціну норм залізо. якщо китайці зможуть в "підтримку" , з часом в них буде можливість війти в бюджет нішу.
за таку ціну норм залізо. якщо китайці зможуть в "підтримку" , з часом в них буде можливість війти в бюджет нішу.
-
nochnik89
Member
-
bez5dva
Member
там могут быть нюансы: то звук не работает нормально, то еще что-то отпадётDevianne: ↑ 29.01.2024 11:27 Предлагаю обсудить MaxSun випустила плату H770YTX Terminator у нестандартному форм-факторі
нужно быть готовым к бубнам
-
zalizo_org
Member
Зайшов щоб якраз написати про схожість до продуктів FOXCONN, ECS, DFI та ін для готових систем Dell, HP....напомнило мне Dell 7010 )
-
olegwatch
Member
- спойлер
-
WalkMan
Member
чотири роз'єми м.2
-
Melki
Member
и куда её пихать?
- в сборки SFF бутерброд она уже не станет из-за разъемов (даже если будет под неё корпус)
- в ATX корпус она станет, но в особенный, под стандарт с разъемами сзади (если она под этот стандарт делалась), но зачем выдумывать этот велосипед, когда есть обычные платы?
вот сделали, чтобы что? "смотри как я могу", да?
какие она даёт преимущества перед другим зоопарком плат?
- в сборки SFF бутерброд она уже не станет из-за разъемов (даже если будет под неё корпус)
- в ATX корпус она станет, но в особенный, под стандарт с разъемами сзади (если она под этот стандарт делалась), но зачем выдумывать этот велосипед, когда есть обычные платы?
-
Rederst
Member
Це типу вони обходять якийсь патент?
-
AndyS
Junior
Це при трасуванні плати роз'єми зеркально поставили і вирішили "і так сойдьот" - ентузізясти схавають.
Виводи живлення з іншої сторони плати з'їдять ще додатково 5см ширини корпусу.
Виводи живлення з іншої сторони плати з'їдять ще додатково 5см ширини корпусу.
-
Shaolin_Style
Member
Я еще от их видеокарт не отошел, как максунь опять людей своим железом кошмарят
-
oversteve
Member
в сфф збірки в корпусах типу CM NR200P (а таких досить багато), БЖ вішається на морду і як раз є вільне місце, щоб засунути таку плату, переваги - власне більше портів, більше м2 роз'ємів без 3-поверхових конструкцій над чіпсетом і т.п.Melki: ↑ 29.01.2024 12:35 и куда её пихать?
- спойлер
-
0kie
Member
Выдернуть новостную рассылку из контекста и слепить свою - как это знакомо...
Эта контора клепает не только платы, поэтому наверняка разработала и свой корпус под неё. Лень искать, но думаю, что там он есть.
Эта контора клепает не только платы, поэтому наверняка разработала и свой корпус под неё. Лень искать, но думаю, что там он есть.
-
oversteve
Member
хоча ні, із живленням на звороті це дійно мало куди полізе
-
Ray2000gt
Advanced Member
Плата норм, от тільки не зрозуміло, які переваги дає цей формат над ITX. 3 ШТ М.2 це непогано, але не є проблемою для розміщення в ITX. Вже б 4 слоти пам'яті зробили.
Для мене еталоном компоновки ITX є ASRock X299E ITX
- спойлер
-
nochnik89
Member
Ray2000gt
ну это прям плата сильно-сильно узкой направленности ) Но мне нравится
ну это прям плата сильно-сильно узкой направленности ) Но мне нравится
-
daesz
Member
dITX але в іншу сторону?
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Гіга вже змогла вмістити 3x м2 в ІТХ, там правда дуже багато нюансів вийшло, але тим не меншеRay2000gt: ↑ 29.01.2024 13:27 Плата норм, от тільки не зрозуміло, які переваги дає цей формат над ITX. 3 ШТ М.2 це непогано, але не є проблемою для розміщення в ITX. Вже б 4 слоти пам'яті зробили.
- спойлер
- спойлер
-
Melki
Member
я знал что кто-то его вспомнитoversteve: ↑ 29.01.2024 13:11в корпусах типу CM NR200P
отожoversteve: ↑ 29.01.2024 13:15хоча ні, із живленням на звороті це дійно мало куди полізе
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
некоторые еще за много SATA держатсяdaesz: ↑ 29.01.2024 13:56Гіга вже змогла вмістити 3x м2 в ІТХ
-
daesz
Member
Я б навіть змирився із тим сендвічем з м2, і навіть з жужжатором на радіаторі м2, але на тій МП немає павер ЛЕДа, дебаг ЛЕДів, і один із фен хедерів знаходиться на тій маленькій фронт-панель платці. Мені чесно цікаво було би прослідувати логіку дій того інженера, який це "виср@в" (вибачте на слові)Melki: ↑ 29.01.2024 14:00некоторые еще за много SATA держатсяdaesz: ↑ 29.01.2024 13:56Гіга вже змогла вмістити 3x м2 в ІТХ
Востаннє редагувалось 29.01.2024 14:09 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Ray2000gt
Advanced Member
М.2 легко перетворюється на 6х SATA.Melki: некоторые еще за много SATA держатся
-
Melki
Member
отож до сих пор и не понятна целевая аудитория этой поделкиRay2000gt: ↑ 29.01.2024 14:08М.2 легко перетворюється на 6х SATA.