Чутки: невдовзі можуть анонсувати Metro Awakening, це гра для VR

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
docentlx
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Чутки: невдовзі можуть анонсувати Metro Awakening, це гра для VR

О, давайте-давайте. Буде привід зтерти пилюку з Quest2. Бо чогось нового нормального для VR вкрай мало виходить.
Spiryt
Member

Повідомлення

docentlx: 29.01.2024 11:10 Предлагаю обсудить Чутки: невдовзі можуть анонсувати Metro Awakening, це гра для VR

О, давайте-давайте. Буде привід зтерти пилюку з Quest2. Бо чогось нового нормального для VR вкрай мало виходить.
Если анонс на State of Play, то вероятно, будет экз для плойки
docentlx
Member

Повідомлення

Spiryt: 29.01.2024 11:12
docentlx: 29.01.2024 11:10 Предлагаю обсудить Чутки: невдовзі можуть анонсувати Metro Awakening, це гра для VR

Если анонс на State of Play, то вероятно, будет экз для плойки
та да, але імовірно що порт на ПК буде з часом. про що в статі теж згадується.
ddO
Member

Повідомлення

Моторошний та атмосферний сеттинг Metro в VR буде виглядати просто казково. Однак, сильно сумніваюся що це буде тільки під VR - надто невелика аудиторія, щоб добре заробити. Думаю, це буде гра із можливістю VR-моду щоб і PSVR2 продати, і щоб на PS продавати, та щоб потім можна було портувати на PC і також заробити.
Prescott
Member

Повідомлення

Вряд ли я буду покупать ПСВР ради одной игры :-/
Vpupkin
Member

Повідомлення

Prescott: 29.01.2024 12:16 Вряд ли я буду покупать ПСВР ради одной игры :-/
Есть hl alyx и ещё пару тройку игрушек, но в целом VR гарнитура это игрушка на паду недель.
Afit
Member

Повідомлення

ddO: 29.01.2024 11:22 Моторошний та атмосферний сеттинг Metro в VR буде виглядати просто казково. Однак, сильно сумніваюся що це буде тільки під VR - надто невелика аудиторія, щоб добре заробити. Думаю, це буде гра із можливістю VR-моду щоб і PSVR2 продати, і щоб на PS продавати, та щоб потім можна було портувати на PC і також заробити.
А можливо SONY спонсорує, за ради имиджу
Ghody
Member

Повідомлення

Vpupkin: 29.01.2024 12:21
Есть hl alyx и ещё пару тройку игрушек, но в целом VR гарнитура это игрушка на паду недель.
Аликс только для винды, а псвр с виндой дружить не собирается
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

на плойке, тем более под PSVR2 нет даже этого (там даже библиотеки первой PSVR по обратной совместимости нет)

А так то я уже указывал список того что мастхэв посмотреть если есть вр-гарнитура:
спойлер
Lone Echo 1-2
Walking Dead
Boneworks\Bonesaw
Warhammer Tempestfall
INTO THE RADIUS
Beatsaber
BLADE AND SORCERY
HELLSWEEPER
Ghosts Of Tabor
Arizona Sunshine 2
Отправлено спустя 3 минуты 34 секунды:
Ghody: 29.01.2024 12:50 псвр с виндой дружить не собирается
первая PSVR работает с виндой еще с 2017 года, только она технически устарела на поколения уже - никому такой опыт не советую переживать в 2к24м: https://github.com/alatnet/OpenPSVR
docentlx
Member

Повідомлення

тут можна добряче посперечатись. VR давно виросла з дитячого віку. Ігор виходить все більше, росте кількість виробників гарнітур, оновлюють їх регулярно. А особливо кайфують поціновувачі авіасимуляторів.
Serg IX
Member

Повідомлення

я і халву не пройшов до кінця. іграшка одноразова(квест2) . бува і захочеться пограти але як подумаеш, там пів дня поки запустиш а ще грати стоячи. та нее
phobosse
Member

Повідомлення

Ще пару років правління Кличка і квест можна буде проходити у синій гілці метро )
Alex_Lord
Member

Повідомлення

Как только выходят новости-утки что то связанное с метро и сталкером то все кипятком исходятся от радости... Не пойму в чем соль?
Такое ощущение что все предоплату сделали и в надежде что не кинут надо радоваться любой информации :)
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Serg IX: 29.01.2024 13:31 я і халву не пройшов до кінця. іграшка одноразова(квест2) . бува і захочеться пограти але як подумаеш, там пів дня поки запустиш а ще грати стоячи. та нее
Вона швидко запускається, якщо розібратися. Зайти у "кімнату" стіма на квесті2 і там вже клікнути по грі. Нічого важкого. А гра крута, є дуже круті локації в плані емоцій.

Метро на віарному ПК було б круто.
KimRomik
Member

Повідомлення

Serg IX: 29.01.2024 13:31 я і халву не пройшов до кінця. іграшка одноразова(квест2) . бува і захочеться пограти але як подумаеш, там пів дня поки запустиш а ще грати стоячи. та нее
ну так пора вже рухатись і спортом займатись, досить вже сидіти за ПК :laugh:
дл цього і ВР придумали :rolleyes:
Serg IX
Member

Повідомлення

ну так пора вже рухатись і спортом займатись, досить вже сидіти за ПК :laugh:
дл цього і ВР придумали :rolleyes:
мені роботи вистачае для рухатись а грати треба на рослабоні. думаю в тебе його і нема якщо так пишеш. там не тільки в цьому прблема
Robostyle
Member

Повідомлення

Движок у последнего метро хороший для сверхразрешений. Намедни перепрошел историю Сэма, 5160х2160+DLSSQ+улучшенные лучи.
Впечатления как будто в синий бенч играешь, а не шутер. Особенно где светотени, по квартирам затопленным лазить.
7_s_7
Member

Повідомлення

Даже не удивляет данная новость. Вполне годны шутан, так что можно и ВР сварганить :super:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

7_s_7: 29.01.2024 18:41 Даже не удивляет данная новость. Вполне годны шутан, так что можно и ВР сварганить :super:
чому дивуватись, 4а геймс вже мали вр шутер ARKTIKA.1, це було питання часу, релізу чогось нового
Відповісти