Seagate пропонує 24-терабайтний HDD серії IronWolf Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Seagate пропонує 24-терабайтний HDD серії IronWolf Pro

Спеціально для мессіах ;)
tablestikus
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Та я б теж купив би. А то щось за 1,5 року як з 6Тб до 12Тб апргрейднув сторейдж - знову стало не вистачати(
Kai999
Member

Повідомлення

tablestikus: 26.01.2024 16:57 AntonyKandaurov
Та я б теж купив би. А то щось за 1,5 року як з 6Тб до 12Тб апргрейднув сторейдж - знову стало не вистачати(
Ну ты стареешь, как бабка и дедка. Собираешь всякий хлам на пк.
doc-oc
Member

Повідомлення

Прям интересно, чем это всё забито?)
Если для работы или личный архив в 8к, то вопросов нет, а вот если мусором с торрентов :laugh:
tablestikus
Member

Повідомлення

doc-oc: 26.01.2024 18:13
Если для работы или личный архив в 8к, то вопросов нет, а вот если мусором с торрентов :laugh:
4К контент. Коли подивився до видаляю.
Ortyomko
Member

Повідомлення

tablestikus: 26.01.2024 20:15
doc-oc: 26.01.2024 18:13
маю 4тб NAS на ссд, дивлюся виключно 4К контент. Хватає з запасом. Коли подивлюся то видаляю. щось у вас не так
nazar-pc
Member

Повідомлення

Ortyomko: 26.01.2024 20:56
маю 4тб NAS на ссд, дивлюся виключно 4К контент. Хватає з запасом. Коли подивлюся то видаляю. щось у вас не так
Хтось має тим контентом з вами поділитися, якщо всі видалятимуть то не буде звідки його взяти. Особливо якщо щось не дуже свіже.
Oakenfold
Junior

Повідомлення

nazar-pc: 26.01.2024 22:23

Хтось має тим контентом з вами поділитися, якщо всі видалятимуть то не буде звідки його взяти. Особливо якщо щось не дуже свіже.
100%, я например храню нужные мне фильмы с определенными переводами, а на некоторые фильмы даже 720p бывает найти тот еще квест, про нужный перевод я вообще молчу. Купил на 11.11 такой винт только на 16 TB за 5800, сейчас они подорожали.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Ortyomko: 26.01.2024 20:56 маю 4тб NAS на ссд, дивлюся виключно 4К контент. Хватає з запасом. Коли подивлюся то видаляю. щось у вас не так
Аналогічно маю 4TB. Не знаю, чим його забивати.
Щоправда не кіноман, і ігри не качаю.
Ortyomko
Member

Повідомлення

nazar-pc: 26.01.2024 22:23

ніяких питань до таких не маю, просто вище сказано було, що після перегляду контент видаляється, тому у мене і виникли сумніви
tablestikus
Member

Повідомлення

Все просто. Кількість того що я хочу подивитися більша за вільний час на перегляд.
Wonderboy
Member

Повідомлення

Теж зберігаю колекцію фільмів, кожен 18-40 Гб. Деякі версії з нормальним дубляжем чи розділенням усіх 5-7 звукових каналів прийшлося довго шукати і качати.
Ну і з кацапських торентів зараз така швидкість, що краще на диску зберігати дистрибутиви.
Та й правильно запаковані в великі файл-контейнери ігри цілком можна тримати на HDD. Так що 4 Тб було б мало, а 6 Тб поки вистачає
Геральт
Member

Повідомлення

tablestikus: 27.01.2024 00:55 Все просто. Кількість того що я хочу подивитися більша за вільний час на перегляд.
Завтра зламається інтернет і треба наперед все стягнути? :)
3TB на NAS, вільна половина. Є і 4к і бекапи
Wonderboy
Member

Повідомлення

Геральт: 28.01.2024 08:39Завтра зламається інтернет і треба наперед все стягнути?
Ну, навскидку:
-nvidia, переївши черемші, повидаляла усі tech demo з цицькастими і не дуже жінками. Інтернет не зламався, а файлів нема. А у мене є.
- Один з форумів по ремонту моєї моделі авто так редизайнився, що усі старі теми по ремонту певних вузлів з купою фото і відео з доступом по посиланню просто перестали існувати. Дещо встиг зберегти, дещо втрачено назавжди.
- до симуляторів завжди випускають сотні гіг контенту. Симулятори я люблю.
- Друзі завіряють, що якості онлайн кінотеатру їм позаочі. Ну, тут "що вам компот, то мені помиї". Тим більше без уплавнялки SVP4 я вже дивитись кіно не можу, тому лише офлайн.

хоча, знаю людину з єдиним 1 Тб SSD, який не знає, чим його забити. Кожному своє. Я теж можу сказати, що заради нещасних 3 Тб городити NAS то таке.
tablestikus
Member

Повідомлення

Геральт: 28.01.2024 08:39
tablestikus: 27.01.2024 00:55 Все просто. Кількість того що я хочу подивитися більша за вільний час на перегляд.
Завтра зламається інтернет і треба наперед все стягнути? :)
3TB на NAS, вільна половина. Є і 4к і бекапи
Я зливаю все що мені здається цікавим і що я хочу переглянути. Ну не треба тобі, то проходь далі, що у вас за комплекси що має бути у всіх тільки так як у вас?
everme
Member

Повідомлення

Wonderboy: 28.01.2024 11:14
Геральт: 28.01.2024 08:39Завтра зламається інтернет і треба наперед все стягнути?
Ну, навскидку:
-nvidia, переївши черемші, повидаляла усі tech demo з цицькастими і не дуже жінками. Інтернет не зламався, а файлів нема. А у мене є.
- Один з форумів по ремонту моєї моделі авто так редизайнився, що усі старі теми по ремонту певних вузлів з купою фото і відео з доступом по посиланню просто перестали існувати. Дещо встиг зберегти, дещо втрачено назавжди.
- до симуляторів завжди випускають сотні гіг контенту. Симулятори я люблю.
- Друзі завіряють, що якості онлайн кінотеатру їм позаочі. Ну, тут "що вам компот, то мені помиї". Тим більше без уплавнялки SVP4 я вже дивитись кіно не можу, тому лише офлайн.

хоча, знаю людину з єдиним 1 Тб SSD, який не знає, чим його забити. Кожному своє. Я теж можу сказати, що заради нещасних 3 Тб городити NAS то таке.
Я тоже не представляю, как можно смотреть кино на пк без мадвр или свп, оно же дергается, слайдшоу. А девушке показал для сравнения, так она говорит, что разницы не видит :gigi: :gigi: :gigi:
Геральт
Member

Повідомлення

tablestikus
Ну чому одразу комплекси. Звичайна цікавість. А раптом щось не так роблю B-)
MqM
Member

Повідомлення

Kai999: 26.01.2024 18:04
Ну ты стареешь, как бабка и дедка. Собираешь всякий хлам на пк.
Це якщо про всякий споживацький контент, а так, якщо сам створюєш контент це не так і багато за десятки років
tablestikus
Member

Повідомлення

Геральт: 28.01.2024 14:04 tablestikus
Ну чому одразу комплекси. Звичайна цікавість. А раптом щось не так роблю B-)
Ти робиш рівно так як тобі зручно і те що ти хочеш. Я роблю так само.
tablestikus
Member

Повідомлення

Я до речі глянув свій моніторинг, так у грудні я поставив власний рекорд по трафіку - 34,2Тб за місяць :gigi:
Відповісти