Флагманський ігровий ноутбук ASUS ROG Strix SCAR 18 доступний в Україні

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Флагманський ігровий ноутбук ASUS ROG Strix SCAR 18 доступний в Україні

Нафіга ці всі супер пупер мега ТХ, якщо все одно навіть 18" то всього лиш 18"
І грати в ігри дивлячись в 18" віконце (нехай і супер круте) то так собі задоволення.
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

Sanьka: 25.01.2024 14:45 Предлагаю обсудить Флагманський ігровий ноутбук ASUS ROG Strix SCAR 18 доступний в Україні

І грати в ігри дивлячись в 18" віконце (нехай і супер круте) то так собі задоволення.
Своя ніша в подібних пристроїв є. Люди, які часто в відрядженнях, наприклад. Або просто ті, в кого немає місця під повноцінний ПК.
Геральт
Member

Повідомлення

Sanьka: 25.01.2024 14:45 Нафіга ці всі супер пупер мега ТХ, якщо все одно навіть 18" то всього лиш 18"
А що забороняє підключити ноут до монітора чи ТВ?
Інша справа, що воно гріється і тротлить. Ноути дійсно не для ігор, але не через малу (?) діагональ.
Sanьka
Member

Повідомлення

Геральт: 25.01.2024 14:50Ноути дійсно не для ігор, але не через малу (?) діагональ
А що забороняє вже тоді компактний комп зібрати і не страждати хернею?
І ще на здачу макбук

Особливо через малу діагональ.
Я недавно тунки пограв омені 17"
Все на максимум, ФПС за 100 але 17" воно ж не іграбельно(ІИХо)
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

Sanьka: 25.01.2024 14:54
Геральт: 25.01.2024 14:50Ноути дійсно не для ігор, але не через малу (?) діагональ
А що забороняє вже тоді компактний комп зібрати і не страждати хернею?
І ще на здачу макбук

Особливо через малу діагональ.
Я недавно тунки пограв омені 17"
Все на максимум, ФПС за 100 але 17" воно ж не іграбельно(ІИХо)
Це все досить суб'єктивно і справа звички, насправді. Будучи студентом мав досвід гри на 14" діагоналі. Нічого, можна грати. Зараз, звикнувши до великих діагоналей я б таким не займався.
Та й знову ж таки, портативки існують і процвітають з діагоналями в 7-8"
DreamBim
Junior

Повідомлення

Класний ноут, маю такий але 2023 року.
я моряк, то не можу возити з собою великий пк. :super:
Vpupkin
Member

Повідомлення

И сколько же зон подсветки на том 18" миниледе?
leif
Member

Повідомлення

а ось і вони :beer:
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

DreamBim: 25.01.2024 15:09 Класний ноут, маю такий але 2023 року.
я моряк, то не можу возити з собою великий пк. :super:
Не моряк а ухилянт, кажи правильно :laugh:
Хоча для морякiв так, це актуально, гарячi iгровi ноути)))
Melki
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 25.01.2024 16:29Хоча для морякiв так, це актуально, гарячi iгровi ноути)))
тут ОК, згоден
Scr_Eagle: 25.01.2024 14:49Люди, які часто в відрядженнях, наприклад.
відрядження це готелі або подобові хати - усюди є телевізо FHD, тобто маленький повноцінний комп для роботи SFF формату із вищою продуктивністю буде навіть кращим...

але ноут дійсно простіше взяти з собою, але коли кажуть про три кг ваги, чомусь не кажуть про блок живлення, без якого це стає просто важким дешевим ноутом
xander27
Junior

Повідомлення

Геральт: 25.01.2024 14:50
Sanьka: 25.01.2024 14:45 Нафіга ці всі супер пупер мега ТХ, якщо все одно навіть 18" то всього лиш 18"
А що забороняє підключити ноут до монітора чи ТВ?
Інша справа, що воно гріється і тротлить. Ноути дійсно не для ігор, але не через малу (?) діагональ.
Тут не можу погодитись. Маю Легіон 5 Про 21-го року на 11800Н та 3060, на якому граю в основному в ХОТС, СК2 та Діабло 2 в тихому режимі, підключаючи до зовнішнього монітора. Так ось у вказаних умовах гріється та шумить він не більше ніж профільний ПК.
Dancer
Member

Повідомлення

граю на 14'' якось немає проблем, пройшов більшість ААА ігор за останні 2 роки на 14'', як уже писали вище, люди і на консолях 8 дюймів грають, діло звички як на мене
leremenko
Member

Повідомлення

Sanьka: 25.01.2024 14:45 Предлагаю обсудить Флагманський ігровий ноутбук ASUS ROG Strix SCAR 18 доступний в Україні

для зйомної хати з обмеженим простором саме те що треба. Комп не уявляю де ставити та як перевозити.
Alex_Lord
Member

Повідомлення

Кто эти магнаты чтоб выкидывать столько денег на игрушечку...
Відповісти