Предлагаю обсудить ASUS представила в Україні ноутбук Zenbook 14 OLED на процесорах Intel Core Ultra
На що вони взагалі розрахвують)?
Останні статті і огляди
Новини
ASUS представила в Україні ноутбук Zenbook 14 OLED на процесорах Intel Core Ultra
-
FastBullet
Member
-
dynacams
Junior
На ЛохаFastBullet: ↑ 22.01.2024 19:28 Предлагаю обсудить ASUS представила в Україні ноутбук Zenbook 14 OLED на процесорах Intel Core Ultra
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
FastBullet
Member
Треба перерахувати мінусаторів)))dynacams: ↑ 22.01.2024 22:45На ЛохаFastBullet: ↑ 22.01.2024 19:28 Предлагаю обсудить ASUS представила в Україні ноутбук Zenbook 14 OLED на процесорах Intel Core Ultra
На що вони взагалі розрахвують)?![]()
![]()
-
mrigi
Member
Ну шож, у amd apu з'явився реальний конкурент.
Взагалі непоганий ноут. Тонкий, легкий, якісний екран з правильними 16:10.
Але мені не подобається асусовський видув у районі WASD на цих моделях. На іграх мені воно жарить руку.
І портів малувато. І ssd вони ставлять гівнячі типу Intel 660p.
Також подивимося як воно жере батарею, але надії малувато.
Взагалі непоганий ноут. Тонкий, легкий, якісний екран з правильними 16:10.
Але мені не подобається асусовський видув у районі WASD на цих моделях. На іграх мені воно жарить руку.
І портів малувато. І ssd вони ставлять гівнячі типу Intel 660p.
Також подивимося як воно жере батарею, але надії малувато.
-
aregaz
Junior
На людей, які заробляють собі на життя за допомогою ноутбука. Кому потрібне мобільне, відносно презентабельне, легке (по вазі) і відносно потужне рішення на Windows.FastBullet: ↑ 22.01.2024 19:28 На що вони взагалі розрахвують)?
Навряд вони розраховують на геймерську аудиторію. Для цього у Asus є, здається, не одна серія ігрових ноутів.
-
vortice
Member
маю попередню модель Zenbook 14 OLED (UX3404), непоганий девайс.
Якихось серйозних мінусів я в ньому не зустрів поки, загалом крім того що мало портів - все інше очікувано.
В простих задачах тихенький, при навантаженні шумить, батерейку вміє берегти заряджаючи до 80%,
монітор ОЛЕД - норм, звук кращий ніж раніше, камера з WindowsHELLO, легенький, міцний.
Якихось серйозних мінусів я в ньому не зустрів поки, загалом крім того що мало портів - все інше очікувано.
В простих задачах тихенький, при навантаженні шумить, батерейку вміє берегти заряджаючи до 80%,
монітор ОЛЕД - норм, звук кращий ніж раніше, камера з WindowsHELLO, легенький, міцний.
-
Rederst
Member
Божевільні з такою ціною за шматок пластику.
-
Dancer
Member
девайс здається кайфовим, колись користувався сінкпадом t14s, а потім декількома не сінкпадами і у всіх якісь косяки, цікаво чи може асус випустити щось схоже по якості як сінкпад, в плані дизайну за останні роки у асус дуже гарно виходить
-
FastBullet
Member
так для цього є Макбук який у рази швидший та кращий)) а це якась насмішка над людьми)aregaz: ↑ 23.01.2024 11:01На людей, які заробляють собі на життя за допомогою ноутбука. Кому потрібне мобільне, відносно презентабельне, легке (по вазі) і відносно потужне рішення на Windows.FastBullet: ↑ 22.01.2024 19:28 На що вони взагалі розрахвують)?
Навряд вони розраховують на геймерську аудиторію. Для цього у Asus є, здається, не одна серія ігрових ноутів.
-
7mindfields
Member
Це такий жарт?Dancer: ↑ 23.01.2024 18:07 цікаво чи може асус випустити щось схоже по якості як сінкпад
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Ortyomko
Member
Rederst: ↑ 23.01.2024 16:25 Божевільні з такою ціною за шматок пластику.
Отправлено спустя 33 секунды:Вендор також відзначає цільнометалевий корпус
а на топи з олед були раніше інші ціни?FastBullet: ↑ 22.01.2024 19:28 Предлагаю обсудить ASUS представила в Україні ноутбук Zenbook 14 OLED на процесорах Intel Core Ultra