Останні статті і огляди
Новини
Palworld стала ігровим хітом та б'є рекорди популярності
-
n+gibat[]r
Member
Предлагаю обсудить Palworld стала ігровим хітом та б'є рекорди популярності
А грабить кОрованы можно? Если да, то возьмите мои деньги и дайте игру
-
Shaolin_Style
Member
valhelm+fortnite+pokemon=лям продаж в первые сутки
-
1234waltz
Member
-
yupi
Member
Миллионы мух не ошибаются?
-
Геральт
Member
Це суміш жанрів від японської студії Pocket Pair.
В японців тільки Capcom для PC може щось нормальне робити. Решта випускають якийсь шлак.
В японців тільки Capcom для PC може щось нормальне робити. Решта випускають якийсь шлак.
-
Varvar
Member
О, локальні експерди підтягнулись.
-
phobosse
Member
Таке навіть на безкоштовній роздачі не забрав би.
-
Seraphim
Member
Можна замість покемонів ловити нпс та браконьєрів, займатися їх работорговлею або ж пускати на м'ясо і кормити інших, але я не думаю що розробники гадали що саме так ти будеш гратиn+gibat[]r: ↑ 22.01.2024 09:56 Предлагаю обсудить Palworld стала ігровим хітом та б'є рекорди популярності
-
Mixx
Member
Норкомания какая то
-
Rederst
Member
Про мух вже згадали. Додати й нічого ще.
-
Softas
Member
Судячи по грі, світ зовсім збожеволів, якщо такий шлак набирає популярності.
-
DiSEqC
Member
Мавпа з калашем продала мені гру, треба брати.
- спойлер
-
daesz
Member
Goat simulator тоже в якийсь час був популярний на твічі, бо всі стрімили його ради "хохми", тому такий собі показник популярності. Як вже вище зауважили - таке б навіть на безплатній роздачі не взяв
-
everme
Member
Фановая игра в пати, развлечься отдохнуть с друзьями после работы. Я не понимаю местных ребят, когда я пишу про майлморалеса негативные отзывы, меня дислайкают. Когда игра без претензии пофанится в пати так тут всем не нравится, бесплатно бы не забрали.
Отправлено спустя 13 минут 23 секунды:
она ещё и инди, пф
Отправлено спустя 13 минут 23 секунды:
она ещё и инди, пф
-
fleagull
Member
Як для інді виживача в ранньому доступі - це доволі непогана медитативна гра. Збираєш ресурси, крафтиш приколюхи, які дають тобі доступ до покращених приколюх, які в свою чергу дають можливість крафтити ще кращі приколюхи... і так далі. Все стандартно в рамках жанру. Тим, кому подобається грати у такі ігри, думаю, грає має зайти. Але в ній немає нічого особливого на фоні своїх конкурентів, якшо чесно. Гра не дуже заслуговує на свою популярність, але і на хейт також.
Єдине, на мою думку, чому гра вистрелила - це можливість ловити своїх покемонів + хайп через стрімерів. Якби нінтендо випустили свою гру про покемонів в стімі, вважаю, показники статистики були б удвічі вищими навіть.
Єдине, на мою думку, чому гра вистрелила - це можливість ловити своїх покемонів + хайп через стрімерів. Якби нінтендо випустили свою гру про покемонів в стімі, вважаю, показники статистики були б удвічі вищими навіть.
-
Guest003
Member
Ви на онлайн подивіться)
- спойлер
-
Rederst
Member
2 мухи вже проти.Rederst: ↑ 22.01.2024 11:35 Про мух вже згадали. Додати й нічого ще.
-
AntonyKandaurov
Member
Людям набрид раст, вальхейм і дейз помийки разом з гтарп-гівном - знайшли місце де можна знущатися над собі подібними більш витончено.
-
Yalg
Member
Ждём на мобилки.
-
DEVES
Member
На боксе в составе геймпасса как раз таки бесплатно и раздают.phobosse: ↑ 22.01.2024 11:04 Таке навіть на безкоштовній роздачі не забрав би.
Вчера сам скачал для посмотреть, через 5 минут удалил. Какая-то дичь в стиле китайского геншина...