Предлагаю обсудить Senua’s Saga: Hellblade 2 вийде у травні
Я еще первую часть не прошел, сейчас как раз хорошая скидка, чтобы купить и пройти https://store.steampowered.com/app/4143 ... Sacrifice/
Останні статті і огляди
Новини
Senua’s Saga: Hellblade 2 вийде у травні
-
Sepal
Junior
-
1nsane
Member
Предлагаю обсудить Senua’s Saga: Hellblade 2 вийде у травні
Но ведь история завершилась... Неужели будет очередной сиквел, высосанный из пальца?
Но ведь история завершилась... Неужели будет очередной сиквел, высосанный из пальца?
-
Vpupkin
Member
Масштаб наростили, надеюсь у них получится достойное продолжение.
Завершилась история поиска того чего нету, а Сенуа никуда не делась, она нашла себе новых друзей и новые приключения.1nsane: ↑ 19.01.2024 10:08Но ведь история завершилась...
-
Frost-Nick
Junior
А ще в грі буде українська текстова локалізація.
-
MessiaH
Member
Первая часть мне напоминает историю похождения сестры наркомана Павлика
-
NUN4AG
Member
Майже 4.5 роки роблять доволі коротку та лінійну гру під теплим крилом Майків. Тепер зрозуміло чому GSC потрібно 6.5 років на розробку опенворлд проєкту на 40-50 годин.
Avowed теж трохи розчаровує. Перший трейлер зачепив, але зараз як бачиш рівень лицьової анімації, неоднозначний дизайн/лор проєкту, то розумієш - скоріш за все це чергова гра Обсідіанів на 7-7.5 баллів. Після New Vegas вони зайняли свою нішу і не бажають, чи не в змозі з неї вирости.
Єдине, чо трохи інтригує - бойова система. Якщо вона дійсно матиме достатню глибину та варіативність, то разом із нелінійністю певних гілок квестів це може витягнути проєкт. Але гра зовсім не виглядає як ААА проєкт.
А ось Індіана мене дуже інтригує. MachineGames створили круті Вульфенштейни (окрім спін-оффу), а гра по франшизі Індіани напрошувалась вже давно, зважаючи на успіхи Анчартеду та Лари. Очікую на захоплюючу пригоду та вмілий баланс стелсу, екшену та пазлів.
Avowed теж трохи розчаровує. Перший трейлер зачепив, але зараз як бачиш рівень лицьової анімації, неоднозначний дизайн/лор проєкту, то розумієш - скоріш за все це чергова гра Обсідіанів на 7-7.5 баллів. Після New Vegas вони зайняли свою нішу і не бажають, чи не в змозі з неї вирости.
Єдине, чо трохи інтригує - бойова система. Якщо вона дійсно матиме достатню глибину та варіативність, то разом із нелінійністю певних гілок квестів це може витягнути проєкт. Але гра зовсім не виглядає як ААА проєкт.
А ось Індіана мене дуже інтригує. MachineGames створили круті Вульфенштейни (окрім спін-оффу), а гра по франшизі Індіани напрошувалась вже давно, зважаючи на успіхи Анчартеду та Лари. Очікую на захоплюючу пригоду та вмілий баланс стелсу, екшену та пазлів.
-
Геральт
Member
Одна з небагатьох забавок, які чекаю. Було б цікаво у ВР зіграти, але то мабуть в якомусь іншому житті.
-
Kravan
Member
Я бы сказал что жду, если бы не знал что игра под крылом Майкрософт. А это плохой, очень плохой знак.
-
Ainger
Member
В конце, Друт подкидывает пищу для размышлений о северянах, явно затравка для продолжения, а Сенуа прямым текстом зовёт за собой, чтобы рассказать новую историю. Вы игру вообще проходили?1nsane: ↑ 19.01.2024 10:08 Но ведь история завершилась... Неужели будет очередной сиквел, высосанный из пальца?
-
l-m
Member
Певно єдина гра яку я в цьому році справді чекаю.
Але маю великі сумніви (буду радий помилятись) що сюжет-історія залишиться на рівні першої частини, адже кульмінація головного конфлікту героя вже відбулась.
Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
Пам'ятаю теж купив на розпродажі наче за 60 з чимось гривень, а після проходження стало незручно що розробникам такі копійки перепадають, то придбав додатково ще саундтрек за повну вартість (він того заслуговує теж).
Відправлено через 1 годину 16 хвилин 1 секунду:
А дубляж й не потрібен, адже тут справді чудова озвучка (не такий частий випадок для західних ігор).
Та звук загалом дуже гарний, мало не вперше у грі відчув що недарма маю якісний ЦАП/підсилювач/навушники.
Але маю великі сумніви (буду радий помилятись) що сюжет-історія залишиться на рівні першої частини, адже кульмінація головного конфлікту героя вже відбулась.
Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
Взагалі шара.Sepal: ↑ 19.01.2024 10:07 Я еще первую часть не прошел, сейчас как раз хорошая скидка, чтобы купить и пройти https://store.steampowered.com/app/4143 ... Sacrifice/
Пам'ятаю теж купив на розпродажі наче за 60 з чимось гривень, а після проходження стало незручно що розробникам такі копійки перепадають, то придбав додатково ще саундтрек за повну вартість (він того заслуговує теж).
Відправлено через 1 годину 16 хвилин 1 секунду:
До речі, раптом хто не знає, для першої теж є неофіційна текстова локалізація - https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 2201711918
А дубляж й не потрібен, адже тут справді чудова озвучка (не такий частий випадок для західних ігор).
Та звук загалом дуже гарний, мало не вперше у грі відчув що недарма маю якісний ЦАП/підсилювач/навушники.
-
snegurrrka
Member
Перша гра дійсно була цілком самобутньою історією, її точно раджу всім до ознайомлення
Сподіваюся на краще, проте не дуже вірю, що сиквелу вдасться так зачепити історією та атмосферою як вперше.

-
er[socrates]
Member
жаль, системные требования не показывают
-
Deepfreezer
Member
Чекаю на все, окрім японської дичини)) Та невпевнений, що вистачить часу на стратегію
Особливо сподіваюсь, що Avoved буде крутою та багатостороннюю RPG, а Indiana захоплюючим і цікавим екшоном

Особливо сподіваюсь, що Avoved буде крутою та багатостороннюю RPG, а Indiana захоплюючим і цікавим екшоном