Senua’s Saga: Hellblade 2 вийде у травні

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Sepal
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить Senua’s Saga: Hellblade 2 вийде у травні

Я еще первую часть не прошел, сейчас как раз хорошая скидка, чтобы купить и пройти https://store.steampowered.com/app/4143 ... Sacrifice/
1nsane
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Senua’s Saga: Hellblade 2 вийде у травні

Но ведь история завершилась... Неужели будет очередной сиквел, высосанный из пальца?
Vpupkin
Member

Повідомлення

Масштаб наростили, надеюсь у них получится достойное продолжение.
1nsane: 19.01.2024 10:08Но ведь история завершилась...
Завершилась история поиска того чего нету, а Сенуа никуда не делась, она нашла себе новых друзей и новые приключения.
Frost-Nick
Junior

Повідомлення

А ще в грі буде українська текстова локалізація.
MessiaH
Member

Повідомлення

Первая часть мне напоминает историю похождения сестры наркомана Павлика
NUN4AG
Member

Повідомлення

Майже 4.5 роки роблять доволі коротку та лінійну гру під теплим крилом Майків. Тепер зрозуміло чому GSC потрібно 6.5 років на розробку опенворлд проєкту на 40-50 годин.
Avowed теж трохи розчаровує. Перший трейлер зачепив, але зараз як бачиш рівень лицьової анімації, неоднозначний дизайн/лор проєкту, то розумієш - скоріш за все це чергова гра Обсідіанів на 7-7.5 баллів. Після New Vegas вони зайняли свою нішу і не бажають, чи не в змозі з неї вирости.
Єдине, чо трохи інтригує - бойова система. Якщо вона дійсно матиме достатню глибину та варіативність, то разом із нелінійністю певних гілок квестів це може витягнути проєкт. Але гра зовсім не виглядає як ААА проєкт.
А ось Індіана мене дуже інтригує. MachineGames створили круті Вульфенштейни (окрім спін-оффу), а гра по франшизі Індіани напрошувалась вже давно, зважаючи на успіхи Анчартеду та Лари. Очікую на захоплюючу пригоду та вмілий баланс стелсу, екшену та пазлів.
Геральт
Member

Повідомлення

Одна з небагатьох забавок, які чекаю. Було б цікаво у ВР зіграти, але то мабуть в якомусь іншому житті.
Kravan
Member

Повідомлення

Я бы сказал что жду, если бы не знал что игра под крылом Майкрософт. А это плохой, очень плохой знак.
Ainger
Member

Повідомлення

1nsane: 19.01.2024 10:08 Но ведь история завершилась... Неужели будет очередной сиквел, высосанный из пальца?
В конце, Друт подкидывает пищу для размышлений о северянах, явно затравка для продолжения, а Сенуа прямым текстом зовёт за собой, чтобы рассказать новую историю. Вы игру вообще проходили?
l-m
Member

Повідомлення

Певно єдина гра яку я в цьому році справді чекаю.
Але маю великі сумніви (буду радий помилятись) що сюжет-історія залишиться на рівні першої частини, адже кульмінація головного конфлікту героя вже відбулась.

Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
Sepal: 19.01.2024 10:07 Я еще первую часть не прошел, сейчас как раз хорошая скидка, чтобы купить и пройти https://store.steampowered.com/app/4143 ... Sacrifice/
Взагалі шара.
Пам'ятаю теж купив на розпродажі наче за 60 з чимось гривень, а після проходження стало незручно що розробникам такі копійки перепадають, то придбав додатково ще саундтрек за повну вартість (він того заслуговує теж).

Відправлено через 1 годину 16 хвилин 1 секунду:
Frost-Nick: 19.01.2024 10:43 А ще в грі буде українська текстова локалізація.
До речі, раптом хто не знає, для першої теж є неофіційна текстова локалізація - https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 2201711918
А дубляж й не потрібен, адже тут справді чудова озвучка (не такий частий випадок для західних ігор).
Та звук загалом дуже гарний, мало не вперше у грі відчув що недарма маю якісний ЦАП/підсилювач/навушники.
snegurrrka
Member

Повідомлення

Перша гра дійсно була цілком самобутньою історією, її точно раджу всім до ознайомлення :up: Сподіваюся на краще, проте не дуже вірю, що сиквелу вдасться так зачепити історією та атмосферою як вперше.
er[socrates]
Member

Повідомлення

жаль, системные требования не показывают
Deepfreezer
Member

Повідомлення

Чекаю на все, окрім японської дичини)) Та невпевнений, що вистачить часу на стратегію :-/
Особливо сподіваюсь, що Avoved буде крутою та багатостороннюю RPG, а Indiana захоплюючим і цікавим екшоном :super:
Відповісти