Предлагаю обсудить Atari готує портативну консоль для ретро-ігор з 7-дюймовим екраном
Згадуючі їх попередній продукт (Atari VCS) і те, що в неї мало хто грав (принаймні з мого оточеня), хочу лише побажати удачі цій консолі. Все одно, вона не конкурент Свічу
Останні статті і огляди
Новини
Atari готує портативну консоль для ретро-ігор з 7-дюймовим екраном
-
TheDmytrius
Member
-
AssayMAS
Member
всё будет упираться в цену устройства, комплект поставки и как быстро китайцы клонов наплодят. Уже есть куча приставок "эмуляторов" от китайцев на любой кошелёк от 20$ до 200$.
-
Rederst
Member
Але якість там дно.AssayMAS: ↑ 15.01.2024 11:53 всё будет упираться в цену устройства, комплект поставки и как быстро китайцы клонов наплодят. Уже есть куча приставок "эмуляторов" от китайцев на любой кошелёк от 20$ до 200$.
-
Paladin
Member
Річ в собі, хоча є якийсь шарм і проектів цікавих там є.
Вітаю усі починання у сфері олдскулу, наявні зараз проекти на портативках - переважно про грінд, або донат. І вагон скінів))))
Давно хотів. щось типу свіча, але мультиплатформу для старих ігорів ).
Хтось щось може порадити із максимальною кількістю емулів і стабільністю?
Вітаю усі починання у сфері олдскулу, наявні зараз проекти на портативках - переважно про грінд, або донат. І вагон скінів))))
Давно хотів. щось типу свіча, але мультиплатформу для старих ігорів ).
Хтось щось може порадити із максимальною кількістю емулів і стабільністю?
-
Grava
Member
Консоль з екраном 16:9 для ігор, які робилися під 4:3?
-
Belich
Member
не зовсім свіч а трохи більше по розмірам, але можна розглянути портативку steam deck oled, там і автономність хороша буде (саме у олед версії) і емулі закачувати можна будь-які (emudeck додаток називається), навіть більшість ігор свіча адекватно тягне через емулятор.Paladin: ↑ 15.01.2024 14:01Хтось щось може порадити із максимальною кількістю емулів і стабільністю?
-
Grava
Member
Наскільки старих? Бо ломаний світч теж багато чого емулює, стім дек емулює ще більше та краще. Якщо не дорого та лише старі консолі - китайців подивіться anbernic/powkiddy, багато моделей з різними залізом, як вертикальні так і горизонтальні, на лінукс та андроід.Paladin: ↑ 15.01.2024 14:01щось типу свіча, але мультиплатформу для старих ігорів
-
Paladin
Member
Дяка товариство.
Спробую з китайців, якщо не зайде тоді вже буду обирати між простим б\в і новим oled стім деком.
Спробую з китайців, якщо не зайде тоді вже буду обирати між простим б\в і новим oled стім деком.
-
Zey
Junior
Напишу сюда, кто юзал anbernic RG35XX Plus или anbernic RG35XX H, ? По "кишкам" одинаковые, а по удобству на любителя, я H заказал, вопрос dos,zx-spectrum игры эмулирует?