Atari готує портативну консоль для ретро-ігор з 7-дюймовим екраном

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
TheDmytrius
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Atari готує портативну консоль для ретро-ігор з 7-дюймовим екраном

Згадуючі їх попередній продукт (Atari VCS) і те, що в неї мало хто грав (принаймні з мого оточеня), хочу лише побажати удачі цій консолі. Все одно, вона не конкурент Свічу
AssayMAS
Member

Повідомлення

всё будет упираться в цену устройства, комплект поставки и как быстро китайцы клонов наплодят. Уже есть куча приставок "эмуляторов" от китайцев на любой кошелёк от 20$ до 200$.
Rederst
Member

Повідомлення

AssayMAS: 15.01.2024 11:53 всё будет упираться в цену устройства, комплект поставки и как быстро китайцы клонов наплодят. Уже есть куча приставок "эмуляторов" от китайцев на любой кошелёк от 20$ до 200$.
Але якість там дно.
Paladin
Member

Повідомлення

Річ в собі, хоча є якийсь шарм і проектів цікавих там є.
Вітаю усі починання у сфері олдскулу, наявні зараз проекти на портативках - переважно про грінд, або донат. І вагон скінів))))
Давно хотів. щось типу свіча, але мультиплатформу для старих ігорів ).
Хтось щось може порадити із максимальною кількістю емулів і стабільністю? :beer:
Grava
Member

Повідомлення

Консоль з екраном 16:9 для ігор, які робилися під 4:3?
Belich
Member

Повідомлення

Paladin: 15.01.2024 14:01Хтось щось може порадити із максимальною кількістю емулів і стабільністю?
не зовсім свіч а трохи більше по розмірам, але можна розглянути портативку steam deck oled, там і автономність хороша буде (саме у олед версії) і емулі закачувати можна будь-які (emudeck додаток називається), навіть більшість ігор свіча адекватно тягне через емулятор.
Grava
Member

Повідомлення

Paladin: 15.01.2024 14:01щось типу свіча, але мультиплатформу для старих ігорів
Наскільки старих? Бо ломаний світч теж багато чого емулює, стім дек емулює ще більше та краще. Якщо не дорого та лише старі консолі - китайців подивіться anbernic/powkiddy, багато моделей з різними залізом, як вертикальні так і горизонтальні, на лінукс та андроід.
Paladin
Member

Повідомлення

Дяка товариство.
Спробую з китайців, якщо не зайде тоді вже буду обирати між простим б\в і новим oled стім деком. :beer:
Zey
Junior

Повідомлення

Напишу сюда, кто юзал anbernic RG35XX Plus или anbernic RG35XX H, ? По "кишкам" одинаковые, а по удобству на любителя, я H заказал, вопрос dos,zx-spectrum игры эмулирует?
Відповісти