ASUS представляє смарт-окуляри AirVision M1

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Rederst
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS представляє смарт-окуляри AirVision M1

Час покаже чи воно на щось здатне.
Nutbar
Member

Повідомлення

В житті на людині виглядають так жахливо, що навіть реальну фотку посоромились робити?..
Andrey2005
Member

Повідомлення

Nutbar
В житті вони дуже стильні :gigi:
спойлер
Зображення
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Andrey2005: 10.01.2024 16:29 Nutbar
В житті вони дуже стильні :gigi:
спойлер
Зображення
Тут швидше ця модель)
спойлер
Зображення
cadet-ua
Member

Повідомлення

Цікаво скільки вони важать, більше кілограма чи меньше?
maxud_b
Member

Повідомлення

cadet-ua: 10.01.2024 17:17 Цікаво скільки вони важать, більше кілограма чи меньше?
Думаю що не більше 400г, бо ноут 15' - 2кг, смартфон - 200-300г, а вони ближче до смартфона.
Dilfin
Member

Повідомлення

Мала роздільна здатність для такої близької до ока відстані, будуть боліти очі, не розумію чому вирішили зекономити на екранах, технології зараз дозволяють...
DuckRider
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.01.2024 18:00 Мала роздільна здатність для такої близької до ока відстані, будуть боліти очі, не розумію чому вирішили зекономити на екранах, технології зараз дозволяють...
Через деякий час буде норм, коли зір впаде
seraphic
Member

Повідомлення

Хорошо что очки а не вот этот вот штырь :gigi: , чтоб смотреть на виртуальный монитор
спойлер
Зображення
Nikoliasik_Zeus
Member

Повідомлення

вроде норм выглядят :popcorn:
спойлер
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Asus, не вари!!! :gigi: :lol: :up:
Apple обисралась со своими "очками" (про них уже все забыли, а они ещё в продажу не поступили :lol: :lol: :lol: ), Facebook тоже... Asus рядом пристроился :gigi:
А год только начался...
Jay228
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
cadet-ua
Member

Повідомлення

maxud_b: 10.01.2024 17:52
cadet-ua: 10.01.2024 17:17 Цікаво скільки вони важать, більше кілограма чи меньше?
Думаю що не більше 400г, бо ноут 15' - 2кг, смартфон - 200-300г, а вони ближче до смартфона.
То спробуйте якось одягнути окуляри 200-300 грамм... Через 10 хвилин ви вже захочете їх зняти, а що буде чере 20-30 хвилин - я навіть не можу уявити.
maxud_b
Member

Повідомлення

cadet-ua: 11.01.2024 06:22 То спробуйте якось одягнути окуляри 200-300 грамм... Через 10 хвилин ви вже захочете їх зняти, а що буде чере 20-30 хвилин - я навіть не можу уявити.
Взагалі буде все ОК. Каска будівельна 400г носиться дуже легко але щодо тактичного шолома 1.5кг без обвісу не впевнений. Мене більше турбує дріт і його жорсткість: чи не буде заважати головою крутити або з голови зривати окуляри при повороті.
cadet-ua
Member

Повідомлення

maxud_b: 11.01.2024 08:29 Взагалі буде все ОК. Каска будівельна 400г носиться дуже легко але щодо тактичного шолома 1.5кг без обвісу не впевнений. Мене більше турбує дріт і його жорсткість: чи не буде заважати головою крутити або з голови зривати окуляри при повороті.
На зображенні я бачу не каску, а окуляри які за виглядом як звичайні. Це не шлем VR
1234waltz
Member

Повідомлення

maxud_b: 11.01.2024 08:29 Взагалі буде все ОК. Каска будівельна 400г носиться дуже легко але щодо тактичного шолома 1.5кг без обвісу не впевнений. Мене більше турбує дріт і його жорсткість: чи не буде заважати головою крутити або з голови зривати окуляри при повороті.
Ви каску на носі та вухах носите?
waryag
Member

Повідомлення

maxud_b: 11.01.2024 08:29Каска будівельна 400г носиться дуже легко
... але треба звикати і без неї все одно зручніше. А ще у каски кращі кріплення і розподіл ваги.
maxud_b
Member

Повідомлення

waryag: 11.01.2024 11:09 але треба звикати і без неї все одно зручніше. А ще у каски кращі кріплення і розподіл ваги.
Згоден. Але тут дужки як у спортивних окулярів що тримаються більше тертям чим вухами а ще тут дужки товсті і скоріш за все для розподілення ваги. Шахтарська каска з ліхтарем також не зовсім збалансована, ще й важча. Ось там дріт живлення заважає дуже сильно.
zaqik
Member

Повідомлення

Сначала хотел написать, мол, и что, сидеть на белую стену в таких смотреть, а потом подумал, что это только мне обои на рабочем столе всегда мешали :laugh:
Tessier-Ashpool
Member

Повідомлення

cadet-ua: 11.01.2024 06:22
maxud_b: 10.01.2024 17:52
То спробуйте якось одягнути окуляри 200-300 грамм... Через 10 хвилин ви вже захочете їх зняти, а що буде чере 20-30 хвилин - я навіть не можу уявити.
VR-шоломи Quest 2 та 3 важать 503 та 515 грами відповідно, але з нормальним ременем їх можна використовувати годинами без проблем.
Окуляри вагою 200-300 грамів точно не будуть викликати дискомфорт за 2-4 години використання.
Відповісти