Останні статті і огляди
Новини
ASUS представляє смарт-окуляри AirVision M1
-
Rederst
Member
-
Nutbar
Member
В житті на людині виглядають так жахливо, що навіть реальну фотку посоромились робити?..
-
Andrey2005
Member
Nutbar
В житті вони дуже стильні
В житті вони дуже стильні

- спойлер
-
Gelonyrum
Member
Тут швидше ця модель)
- спойлер
-
cadet-ua
Member
Цікаво скільки вони важать, більше кілограма чи меньше?
-
maxud_b
Member
Думаю що не більше 400г, бо ноут 15' - 2кг, смартфон - 200-300г, а вони ближче до смартфона.cadet-ua: ↑ 10.01.2024 17:17 Цікаво скільки вони важать, більше кілограма чи меньше?
-
Dilfin
Member
Мала роздільна здатність для такої близької до ока відстані, будуть боліти очі, не розумію чому вирішили зекономити на екранах, технології зараз дозволяють...
-
DuckRider
Member
Через деякий час буде норм, коли зір впадеDilfin: ↑ 10.01.2024 18:00 Мала роздільна здатність для такої близької до ока відстані, будуть боліти очі, не розумію чому вирішили зекономити на екранах, технології зараз дозволяють...
-
seraphic
Member
Хорошо что очки а не вот этот вот штырь
, чтоб смотреть на виртуальный монитор

- спойлер
-
Nikoliasik_Zeus
Member
вроде норм выглядят

- спойлер
-
Keyser Soze
Member
Asus, не вари!!!
Apple обисралась со своими "очками" (про них уже все забыли, а они ещё в продажу не поступили
), Facebook тоже... Asus рядом пристроился
А год только начался...

Apple обисралась со своими "очками" (про них уже все забыли, а они ещё в продажу не поступили

А год только начался...
-
Jay228
Member
- спойлер
-
cadet-ua
Member
То спробуйте якось одягнути окуляри 200-300 грамм... Через 10 хвилин ви вже захочете їх зняти, а що буде чере 20-30 хвилин - я навіть не можу уявити.maxud_b: ↑ 10.01.2024 17:52Думаю що не більше 400г, бо ноут 15' - 2кг, смартфон - 200-300г, а вони ближче до смартфона.cadet-ua: ↑ 10.01.2024 17:17 Цікаво скільки вони важать, більше кілограма чи меньше?
-
maxud_b
Member
Взагалі буде все ОК. Каска будівельна 400г носиться дуже легко але щодо тактичного шолома 1.5кг без обвісу не впевнений. Мене більше турбує дріт і його жорсткість: чи не буде заважати головою крутити або з голови зривати окуляри при повороті.cadet-ua: ↑ 11.01.2024 06:22 То спробуйте якось одягнути окуляри 200-300 грамм... Через 10 хвилин ви вже захочете їх зняти, а що буде чере 20-30 хвилин - я навіть не можу уявити.
-
cadet-ua
Member
На зображенні я бачу не каску, а окуляри які за виглядом як звичайні. Це не шлем VRmaxud_b: ↑ 11.01.2024 08:29 Взагалі буде все ОК. Каска будівельна 400г носиться дуже легко але щодо тактичного шолома 1.5кг без обвісу не впевнений. Мене більше турбує дріт і його жорсткість: чи не буде заважати головою крутити або з голови зривати окуляри при повороті.
-
1234waltz
Member
Ви каску на носі та вухах носите?maxud_b: ↑ 11.01.2024 08:29 Взагалі буде все ОК. Каска будівельна 400г носиться дуже легко але щодо тактичного шолома 1.5кг без обвісу не впевнений. Мене більше турбує дріт і його жорсткість: чи не буде заважати головою крутити або з голови зривати окуляри при повороті.
-
waryag
Member
... але треба звикати і без неї все одно зручніше. А ще у каски кращі кріплення і розподіл ваги.maxud_b: ↑ 11.01.2024 08:29Каска будівельна 400г носиться дуже легко
-
maxud_b
Member
Згоден. Але тут дужки як у спортивних окулярів що тримаються більше тертям чим вухами а ще тут дужки товсті і скоріш за все для розподілення ваги. Шахтарська каска з ліхтарем також не зовсім збалансована, ще й важча. Ось там дріт живлення заважає дуже сильно.waryag: ↑ 11.01.2024 11:09 але треба звикати і без неї все одно зручніше. А ще у каски кращі кріплення і розподіл ваги.
-
zaqik
Member
Сначала хотел написать, мол, и что, сидеть на белую стену в таких смотреть, а потом подумал, что это только мне обои на рабочем столе всегда мешали 

-
Tessier-Ashpool
Member
VR-шоломи Quest 2 та 3 важать 503 та 515 грами відповідно, але з нормальним ременем їх можна використовувати годинами без проблем.cadet-ua: ↑ 11.01.2024 06:22То спробуйте якось одягнути окуляри 200-300 грамм... Через 10 хвилин ви вже захочете їх зняти, а що буде чере 20-30 хвилин - я навіть не можу уявити.maxud_b: ↑ 10.01.2024 17:52
Думаю що не більше 400г, бо ноут 15' - 2кг, смартфон - 200-300г, а вони ближче до смартфона.
Окуляри вагою 200-300 грамів точно не будуть викликати дискомфорт за 2-4 години використання.