Linux також є гарною альтернативою, особливо якщо не тільки іграми цікавитися.Нещодавно Valve припинила офіційну підтримку Steam для старих операційних систем Windows 7 та Windows 8. Користувачам рекомендується перейти на Windows 10 або новіше.
Останні статті і огляди
Новини
Новий рекорд Steam — піковий онлайн 33,6 мільйона користувачів
-
SergiusTheBest
Member
Пропоную обговорити Новий рекорд Steam — піковий онлайн 33,6 мільйона користувачів
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Новий рекорд Steam — піковий онлайн 33,6 мільйона користувачів
тільки Святий Габен веде ПК-користувачів у світле майбутнє
тільки Святий Габен веде ПК-користувачів у світле майбутнє
-
artko
Member
SergiusTheBest: ↑ 08.01.2024 10:40 Пропоную обговорити Новий рекорд Steam — піковий онлайн 33,6 мільйона користувачів
Linux також є гарною альтернативою, особливо якщо не тільки іграми цікавитися.Нещодавно Valve припинила офіційну підтримку Steam для старих операційних систем Windows 7 та Windows 8. Користувачам рекомендується перейти на Windows 10 або новіше.
для лінуха стім теж є. та там доволи багато усього працює не гірше, ніж на windows.
-
SergiusTheBest
Member
Я ж про те і кажу. Звісно, є обмеження, як-то відсутність підтримки античитів чи HDR моніторів. Але мені то не треба.artko: ↑ 08.01.2024 13:25 для лінуха стім теж є. та там доволи багато усього працює не гірше, ніж на windows.
-
artko
Member
деякі антічити - теж підтримується та все працює (той же easy anti cheat наприклад)SergiusTheBest: ↑ 08.01.2024 14:30Я ж про те і кажу. Звісно, є обмеження, як-то відсутність підтримки античитів чи HDR моніторів. Але мені то не треба.artko: ↑ 08.01.2024 13:25 для лінуха стім теж є. та там доволи багато усього працює не гірше, ніж на windows.