Останні статті і огляди
Новини
Ентузіаст створив комп'ютер на базі Ryzen 7 7700X та GeForce RTX 4060 з пасивним охолодженням
-
Rederst
Member
Пропоную обговорити Ентузіаст створив комп'ютер на базі Ryzen 7 7700X та GeForce RTX 4060 з пасивним охолодженням. Виглядає досить крихким. Задушена та ще й гаряча система вийшла.
-
kairo
Member
Як концепт прикольно, щоб про тебе в профільних виданнях написали, але практичної цінності, імхо немає. Зараз із легкістю можна зібрати ПК, який буде безшумним при невеликих навантаженнях та ледве чутним навіть в сучасних іграх. Берете АМД проц та Нвідія 4ххх картку, воду АІО або кастом чи башту якісну, хороший корпус, тихі вентилі, робите андервольт та налаштоувєте криві кулерів. І отримуєте тихий та потужний ПК.
-
gehka3
Катярко
Норм вариант для неприемлящих любой шум ![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
_FYA_EXel
Member
Нужно было использовать радики от кондея ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Олег963
Member
Похожий на робота з пачок сигарет які я бачив дитинстві, десь в гостях. ![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
-
Polybius
Member
Мені взагалі нагадало якогось робота із якоїсь дуже старої гриОлег963: ↑ 26.12.2023 16:12Похожий на робота
А так, доволі прикольний експеримент.
-
NFS-Racer
Member
Дивно, але цей ентузіаст взяв "АМД проц та Нвідія 4ххх картку, башту якісну, зробив андервольт". І все, більше ні за що не платив. І отримав тихий та потужний ПК. Тобто ви пропонуєте той самий результат за більші гроші.kairo: ↑ 26.12.2023 15:37 Як концепт прикольно, щоб про тебе в профільних виданнях написали, але практичної цінності, імхо немає. Зараз із легкістю можна зібрати ПК, який буде безшумним при невеликих навантаженнях та ледве чутним навіть в сучасних іграх. Берете АМД проц та Нвідія 4ххх картку, воду АІО або кастом чи башту якісну, хороший корпус, тихі вентилі, робите андервольт та налаштоувєте криві кулерів. І отримуєте тихий та потужний ПК.
-
FunSizeSunshine
Junior
Дросели: привет, ну что, собрал бесшумный пк?
-
_FYA_EXel
Member
Ну не все же пищат-трещат, у меня к примеру бесшумный пк - все тихо, пока игру не запустишь
-
daesz
Member
_FYA_EXel: ↑ 26.12.2023 16:27Ну не все же пищат-трещат, у меня к примеру бесшумный пк - все тихо, пока игру не запустишь![]()
-
kairo
Member
Тихий так, потужний ні. 4060 якій зменшили TDP на 20%, це вже не про потужність, так само, як і Ryzen 7 7700X із 88 Вт PPT. Та й температура 95 градусів, це не нормально.NFS-Racer: ↑ 26.12.2023 16:18Дивно, але цей ентузіаст взяв "АМД проц та Нвідія 4ххх картку, башту якісну, зробив андервольт". І все, більше ні за що не платив. І отримав тихий та потужний ПК. Тобто ви пропонуєте той самий результат за більші гроші.kairo: ↑ 26.12.2023 15:37 Як концепт прикольно, щоб про тебе в профільних виданнях написали, але практичної цінності, імхо немає. Зараз із легкістю можна зібрати ПК, який буде безшумним при невеликих навантаженнях та ледве чутним навіть в сучасних іграх. Берете АМД проц та Нвідія 4ххх картку, воду АІО або кастом чи башту якісну, хороший корпус, тихі вентилі, робите андервольт та налаштоувєте криві кулерів. І отримуєте тихий та потужний ПК.
Результат не буде тим самим, так як немає необхідності так сильно різати TDP, це по-перше. По друге, за менші гроші, так як не буде необхідності купувати два Noctua NH-P1 по 5,5 тис грн кожний.Тобто ви пропонуєте той самий результат за більші гроші.
-
Геральт
Member
Стоп, а як же "я добре чую 800об" ? Що сталось?kairo: ↑ 26.12.2023 15:37 Як концепт прикольно, щоб про тебе в профільних виданнях написали, але практичної цінності, імхо немає. Зараз із легкістю можна зібрати ПК, який буде безшумним при невеликих навантаженнях та ледве чутним навіть в сучасних іграх. Берете АМД проц та Нвідія 4ххх картку, воду АІО або кастом чи башту якісну, хороший корпус, тихі вентилі, робите андервольт та налаштоувєте криві кулерів. І отримуєте тихий та потужний ПК.
-
kairo
Member
Де саме ви тут побачили 800 обертів? Я написав: "Берете... тихі вентилі... та налаштоувєте криві". Все, що 700 об. та нижче я вже не чую в своєму ПК.Геральт: ↑ 26.12.2023 16:55Стоп, а як же "я добре чую 800об" ? Що сталось?kairo: ↑ 26.12.2023 15:37 Як концепт прикольно, щоб про тебе в профільних виданнях написали, але практичної цінності, імхо немає. Зараз із легкістю можна зібрати ПК, який буде безшумним при невеликих навантаженнях та ледве чутним навіть в сучасних іграх. Берете АМД проц та Нвідія 4ххх картку, воду АІО або кастом чи башту якісну, хороший корпус, тихі вентилі, робите андервольт та налаштоувєте криві кулерів. І отримуєте тихий та потужний ПК.
-
DuckRider
Member
Профільні ноктуа вище 500 чую...kairo: ↑ 26.12.2023 17:01Де саме ви тут побачили 800 обертів? Я написав: "Берете... тихі вентилі... та налаштоувєте криві кулерів". Все, що 700 об. та нижче я вже не чую в своєму ПК.
-
kairo
Member
В мене на фасаді корпусу 3 рідні вентилі Fractal Aspect 12, я їх нижче 700 не чую при тому, що фасад сітка. Те саме із Бікваєт 120мм на видув та два Arctic P120 на водянці. Корпус під столом, біля ніг.DuckRider: ↑ 26.12.2023 17:13Профільні ноктуа вище 500 чую...kairo: ↑ 26.12.2023 17:01
Де саме ви тут побачили 800 обертів? Я написав: "Берете... тихі вентилі... та налаштоувєте криві кулерів". Все, що 700 об. та нижче я вже не чую в своєму ПК.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Теж чую.DuckRider: ↑ 26.12.2023 17:13 Профільні ноктуа вище 500 чую...
До цього 15 років жив в квартирі з вікнами на 6-полосну магістраль. До 1300 не вибивались с фонового шуму. Це я до того, що це все дуже відносно і навіть не залежить від слуху. Хтось живе в селі і доказує, що слух прям дуже тонкий.
-
alexeygalas
Member
_FYA_EXel
глобальний limit 100 FPS і нічого не пищатиме
глобальний limit 100 FPS і нічого не пищатиме
-
Jay228
Member
і назвали його - пилюка едішин
-
Melki
Member
вони перетворилися у 400 та перестали бути чутнимиГеральт: ↑ 26.12.2023 16:55Стоп, а як же "я добре чую 800об" ? Що сталось?
-
_FYA_EXel
Member
Так у меня и так ничего не пищит, зачем ты мне это пишешь
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
И не во всех играх есть фпс-лок, например в 2042
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)