Ентузіаст створив комп'ютер на базі Ryzen 7 7700X та GeForce RTX 4060 з пасивним охолодженням

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Rederst
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ентузіаст створив комп'ютер на базі Ryzen 7 7700X та GeForce RTX 4060 з пасивним охолодженням. Виглядає досить крихким. Задушена та ще й гаряча система вийшла.
kairo
Member

Повідомлення

Як концепт прикольно, щоб про тебе в профільних виданнях написали, але практичної цінності, імхо немає. Зараз із легкістю можна зібрати ПК, який буде безшумним при невеликих навантаженнях та ледве чутним навіть в сучасних іграх. Берете АМД проц та Нвідія 4ххх картку, воду АІО або кастом чи башту якісну, хороший корпус, тихі вентилі, робите андервольт та налаштоувєте криві кулерів. І отримуєте тихий та потужний ПК.
gehka3
Катярко

Повідомлення

Норм вариант для неприемлящих любой шум :up:
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Нужно было использовать радики от кондея :gigi:
Олег963
Member

Повідомлення

Похожий на робота з пачок сигарет які я бачив дитинстві, десь в гостях. :insane:
Polybius
Member

Повідомлення

Олег963: 26.12.2023 16:12Похожий на робота
Мені взагалі нагадало якогось робота із якоїсь дуже старої гри :gigi:
А так, доволі прикольний експеримент.
NFS-Racer
Member

Повідомлення

kairo: 26.12.2023 15:37 Як концепт прикольно, щоб про тебе в профільних виданнях написали, але практичної цінності, імхо немає. Зараз із легкістю можна зібрати ПК, який буде безшумним при невеликих навантаженнях та ледве чутним навіть в сучасних іграх. Берете АМД проц та Нвідія 4ххх картку, воду АІО або кастом чи башту якісну, хороший корпус, тихі вентилі, робите андервольт та налаштоувєте криві кулерів. І отримуєте тихий та потужний ПК.
Дивно, але цей ентузіаст взяв "АМД проц та Нвідія 4ххх картку, башту якісну, зробив андервольт". І все, більше ні за що не платив. І отримав тихий та потужний ПК. Тобто ви пропонуєте той самий результат за більші гроші.
FunSizeSunshine
Junior

Повідомлення

gehka3: 26.12.2023 15:39 Норм вариант для неприемлящих любой шум :up:
Дросели: привет, ну что, собрал бесшумный пк?
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

FunSizeSunshine: 26.12.2023 16:21
gehka3: 26.12.2023 15:39 Норм вариант для неприемлящих любой шум :up:
Ну не все же пищат-трещат, у меня к примеру бесшумный пк - все тихо, пока игру не запустишь :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 26.12.2023 16:27
FunSizeSunshine: 26.12.2023 16:21

Ну не все же пищат-трещат, у меня к примеру бесшумный пк - все тихо, пока игру не запустишь :gigi:
Зображення
kairo
Member

Повідомлення

NFS-Racer: 26.12.2023 16:18
kairo: 26.12.2023 15:37 Як концепт прикольно, щоб про тебе в профільних виданнях написали, але практичної цінності, імхо немає. Зараз із легкістю можна зібрати ПК, який буде безшумним при невеликих навантаженнях та ледве чутним навіть в сучасних іграх. Берете АМД проц та Нвідія 4ххх картку, воду АІО або кастом чи башту якісну, хороший корпус, тихі вентилі, робите андервольт та налаштоувєте криві кулерів. І отримуєте тихий та потужний ПК.
Дивно, але цей ентузіаст взяв "АМД проц та Нвідія 4ххх картку, башту якісну, зробив андервольт". І все, більше ні за що не платив. І отримав тихий та потужний ПК. Тобто ви пропонуєте той самий результат за більші гроші.
Тихий так, потужний ні. 4060 якій зменшили TDP на 20%, це вже не про потужність, так само, як і Ryzen 7 7700X із 88 Вт PPT. Та й температура 95 градусів, це не нормально.
Тобто ви пропонуєте той самий результат за більші гроші.
Результат не буде тим самим, так як немає необхідності так сильно різати TDP, це по-перше. По друге, за менші гроші, так як не буде необхідності купувати два Noctua NH-P1 по 5,5 тис грн кожний.
Геральт
Member

Повідомлення

Стоп, а як же "я добре чую 800об" ? Що сталось?
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 26.12.2023 16:55
Де саме ви тут побачили 800 обертів? Я написав: "Берете... тихі вентилі... та налаштоувєте криві". Все, що 700 об. та нижче я вже не чую в своєму ПК.
DuckRider
Member

Повідомлення

kairo: 26.12.2023 17:01
Геральт: 26.12.2023 16:55
Де саме ви тут побачили 800 обертів? Я написав: "Берете... тихі вентилі... та налаштоувєте криві кулерів". Все, що 700 об. та нижче я вже не чую в своєму ПК.
Профільні ноктуа вище 500 чую...
kairo
Member

Повідомлення

DuckRider: 26.12.2023 17:13
kairo: 26.12.2023 17:01
Де саме ви тут побачили 800 обертів? Я написав: "Берете... тихі вентилі... та налаштоувєте криві кулерів". Все, що 700 об. та нижче я вже не чую в своєму ПК.
Профільні ноктуа вище 500 чую...
В мене на фасаді корпусу 3 рідні вентилі Fractal Aspect 12, я їх нижче 700 не чую при тому, що фасад сітка. Те саме із Бікваєт 120мм на видув та два Arctic P120 на водянці. Корпус під столом, біля ніг.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

DuckRider: 26.12.2023 17:13 Профільні ноктуа вище 500 чую...
Теж чую.
До цього 15 років жив в квартирі з вікнами на 6-полосну магістраль. До 1300 не вибивались с фонового шуму. Це я до того, що це все дуже відносно і навіть не залежить від слуху. Хтось живе в селі і доказує, що слух прям дуже тонкий.
alexeygalas
Member

Повідомлення

_FYA_EXel

глобальний limit 100 FPS і нічого не пищатиме
Jay228
Member

Повідомлення

і назвали його - пилюка едішин
Melki
Member

Повідомлення

Геральт: 26.12.2023 16:55Стоп, а як же "я добре чую 800об" ? Що сталось?
вони перетворилися у 400 та перестали бути чутними
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

alexeygalas: 26.12.2023 17:45 _FYA_EXel

глобальний limit 100 FPS і нічого не пищатиме
Так у меня и так ничего не пищит, зачем ты мне это пишешь :insane:
И не во всех играх есть фпс-лок, например в 2042 :mad:, а глобальный фпс-лок на амд дает нехилый инпут лаг.
Відповісти