Предлагаю обсудить Свіжі подробиці про процесори AMD EPYC Turin з архітектурою Zen 5
Я так понимаю ядра зен5с не имеют многопоточности, но в случае зен5 ядер кэша выходит больше и однопоток мощнее и в потоков выходит больше, в общем процы для немного разных задач, амд конечно жжёт последнее время
Останні статті і огляди
Новини
Свіжі подробиці про процесори AMD EPYC Turin з архітектурою Zen 5
-
Melofon
Member
-
Goster
Junior
Ні зен4с і зен5с підтримують багатопоточність.Я так понимаю ядра зен5с не имеют многопоточности
-
alexxusss
Member
Все є, тільки менше кешу для densityMelofon: ↑ 18.12.2023 10:19Я так понимаю ядра зен5с не имеют многопоточности,
В майбутньому АМД скоріше за все, відмовиться від суфіксу "с" бо порівняння з інтелівськими мілкоядрами шкодить маркетингу
Востаннє редагувалось 18.12.2023 11:01 користувачем alexxusss, всього редагувалось 1 раз.
-
Suo
Member
Я думаю, у зен 5с як і у зен 4с буде підтримка багатопоточності, вони просто менш потужні ніж повноцінні зен 5Melofon: ↑ 18.12.2023 10:19 Предлагаю обсудить Свіжі подробиці про процесори AMD EPYC Turin з архітектурою Zen 5
Я так понимаю ядра зен5с не имеют многопоточности, но в случае зен5 ядер кэша выходит больше и однопоток мощнее и в потоков выходит больше, в общем процы для немного разных задач, амд конечно жжёт последнее время
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
А можна звмовити такий проц із своїм QR-кодом ?
-
cadet-ua
Member
Вам що більш подобається, великі але менше, чи маленькі але більше?
-
kolio
Member
cadet-ua
кожному своє, бо комусь потрібні 4 швидких ядра, а комусь 64 шт хоч по 1 ГГц. Моделі використання різні.
кожному своє, бо комусь потрібні 4 швидких ядра, а комусь 64 шт хоч по 1 ГГц. Моделі використання різні.
-
Fulkrum
Member
не у всіх задачах додатковий кеш дає лінійний приріст швидкодії. тому більше ядер менше кешу у певних умовах будуть більш еффективними.