Останні статті і огляди
Новини
Ubisoft показала ігровий процес Prince of Persia: The Lost Crown у новому трейлері
-
MaKCuMyC
Member
Пропоную обговорити Ubisoft показала ігровий процес Prince of Persia: The Lost Crown у новому трейлері
ММОшне піу-піу дотягнулось і до принца.
ММОшне піу-піу дотягнулось і до принца.
-
quazar
Member
Мені сподобалось. Додали драйву, різноманітних ліній розвитку і, нарешті, 2д. ![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
utbrock
Member
Я пройшов майже всіх Принців Персії, а ця частина повне лайно ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Kilo
Member
По моему правильное название надо такое"Prince of Persia: The Lost Clown".
-
Prescott
Member
Такая чепуха
Мусор для зумеров.
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
daesz
Member
Я пройшов всіх, окрім останньої, Продіджі чи якось так вона називалась, цю також грати не буду.
В свій час Воріор Візін пройшов раз 5, напевно (мав у "виконанні" Акелли), пізніше купив ще й в стімі "до колекції", правда так і не грав після покупки
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Creature4O
Member
Юбіки пограли в Trine і зробили щось схоже, але своє. Назву не придумали, а взяли розкручений "бренд"
-
Snikard
Member
що це за ЛАЙНО???
-
Vpupkin
Member
Ну так зумеры нынче массовая аудитория.Prescott: ↑ 14.12.2023 12:58Мусор для зумеров.
Бумерский unreal никому не нужен и практически мёртв, в зумерская форточка цветёт и пахнет.
-
Prescott
Member
Трилогия от песков до два трона - ван лав.daesz: ↑ 14.12.2023 13:10Я пройшов всіх,
-
daesz
Member
Мені два трони вже менше зайшли, але це на свій час була все ще дуже крута граPrescott: ↑ 14.12.2023 15:45Трилогия от песков до два трона - ван лав.daesz: ↑ 14.12.2023 13:10Я пройшов всіх,
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Павло_
Junior
Я грав в усі частини, і вони зроблені класно, як для свого часу. По трейлеру можу сказати, що це шлак. Я розчарований, додати нічого.
-
Phos4
Member
Ось саме та причина чому я не хочу щоб юбісофт воскрешали серію сплінтер целл.
-
daesz
Member
Після того, як Сема Фішера додали в R6S - це мало ймовірно. Та й на момент додання в гру - йому 66 років (2020), тобто вже 70.Phos4: ↑ 14.12.2023 18:37 Ось саме та причина чому я не хочу щоб юбісофт воскрешали серію сплінтер целл.
Цікаво, ви римейк першої ще в розробці, чи і її вже кенсельнули
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
EkselentE
Member
Это игра для тех кто не играл. Так сказать нынешнему поколению, которое не будет сравнивать, а просто сыграет.
-
Phos4
Member
daesz
Звісно, вони не роблять нову гру бо гг постарів а не тому що концепція гри не в'яжеться з гріндом і лутбоксами. Не можу згадати жодного випадку коли б розробники хотіли зробити нову частину і їм завадило щось таке як вік гг чи подібні сюжетні нюанси, тим більше що сюжет оригінальних частин пам'ятає два з половиною діда і при бажанні серію можна було б взагалі перезапустити, знову ж таки кому це потрібно? Гру яка б зайшла фанатам оригінальної сері юбісофт не зробить, а новій аудиторії вона впринципі не потрібна.
Звісно, вони не роблять нову гру бо гг постарів а не тому що концепція гри не в'яжеться з гріндом і лутбоксами. Не можу згадати жодного випадку коли б розробники хотіли зробити нову частину і їм завадило щось таке як вік гг чи подібні сюжетні нюанси, тим більше що сюжет оригінальних частин пам'ятає два з половиною діда і при бажанні серію можна було б взагалі перезапустити, знову ж таки кому це потрібно? Гру яка б зайшла фанатам оригінальної сері юбісофт не зробить, а новій аудиторії вона впринципі не потрібна.
-
daesz
Member
- спойлер
- чи* римейк першої ще в розробці
ну от про вік там було вторинним, а головне (про те що його додати в R6S) - ви пропустили мимо вух
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
vansoul
Member
Выглядит как анимешное гуано. Хипстерский принц Персии с дредами и выбритыми висками ![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
7_s_7
Member
Видать дань модеvansoul: ↑ 14.12.2023 19:28 Выглядит как анимешное гуано. Хипстерский принц Персии с дредами и выбритыми висками![]()
![:-P :-P](./images/smilies/tongue.gif)
-
Phos4
Member
daesz
Чесно скажу я не грав в ренйбов, я думав це просто сесіонка аля кс, там є якийсь сюжет? Не зовсім розумію як одне іншому заважає.
Чесно скажу я не грав в ренйбов, я думав це просто сесіонка аля кс, там є якийсь сюжет? Не зовсім розумію як одне іншому заважає.