Ubisoft показала ігровий процес Prince of Persia: The Lost Crown у новому трейлері

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ubisoft показала ігровий процес Prince of Persia: The Lost Crown у новому трейлері

ММОшне піу-піу дотягнулось і до принца.
quazar
Member

Повідомлення

Мені сподобалось. Додали драйву, різноманітних ліній розвитку і, нарешті, 2д. :super:
utbrock
Member

Повідомлення

Я пройшов майже всіх Принців Персії, а ця частина повне лайно :gigi:
Kilo
Member

Повідомлення

По моему правильное название надо такое"Prince of Persia: The Lost Clown".
Prescott
Member

Повідомлення

Такая чепуха :facepalm: Мусор для зумеров.
daesz
Member

Повідомлення

utbrock: 14.12.2023 12:21 Я пройшов майже всіх Принців Персії, а ця частина повне лайно :gigi:
Я пройшов всіх, окрім останньої, Продіджі чи якось так вона називалась, цю також грати не буду.
В свій час Воріор Візін пройшов раз 5, напевно (мав у "виконанні" Акелли), пізніше купив ще й в стімі "до колекції", правда так і не грав після покупки :D
Creature4O
Member

Повідомлення

Юбіки пограли в Trine і зробили щось схоже, але своє. Назву не придумали, а взяли розкручений "бренд"
Snikard
Member

Повідомлення

що це за ЛАЙНО???
Vpupkin
Member

Повідомлення

Prescott: 14.12.2023 12:58Мусор для зумеров.
Ну так зумеры нынче массовая аудитория.
Бумерский unreal никому не нужен и практически мёртв, в зумерская форточка цветёт и пахнет.
Prescott
Member

Повідомлення

daesz: 14.12.2023 13:10Я пройшов всіх,
Трилогия от песков до два трона - ван лав.
daesz
Member

Повідомлення

Prescott: 14.12.2023 15:45
daesz: 14.12.2023 13:10Я пройшов всіх,
Трилогия от песков до два трона - ван лав.
Мені два трони вже менше зайшли, але це на свій час була все ще дуже крута гра :)
Павло_
Junior

Повідомлення

Я грав в усі частини, і вони зроблені класно, як для свого часу. По трейлеру можу сказати, що це шлак. Я розчарований, додати нічого.
Phos4
Member

Повідомлення

Ось саме та причина чому я не хочу щоб юбісофт воскрешали серію сплінтер целл.
daesz
Member

Повідомлення

Phos4: 14.12.2023 18:37 Ось саме та причина чому я не хочу щоб юбісофт воскрешали серію сплінтер целл.
Після того, як Сема Фішера додали в R6S - це мало ймовірно. Та й на момент додання в гру - йому 66 років (2020), тобто вже 70.
Цікаво, ви римейк першої ще в розробці, чи і її вже кенсельнули :-/
EkselentE
Member

Повідомлення

Это игра для тех кто не играл. Так сказать нынешнему поколению, которое не будет сравнивать, а просто сыграет.
Phos4
Member

Повідомлення

daesz
Звісно, вони не роблять нову гру бо гг постарів а не тому що концепція гри не в'яжеться з гріндом і лутбоксами. Не можу згадати жодного випадку коли б розробники хотіли зробити нову частину і їм завадило щось таке як вік гг чи подібні сюжетні нюанси, тим більше що сюжет оригінальних частин пам'ятає два з половиною діда і при бажанні серію можна було б взагалі перезапустити, знову ж таки кому це потрібно? Гру яка б зайшла фанатам оригінальної сері юбісофт не зробить, а новій аудиторії вона впринципі не потрібна.
daesz
Member

Повідомлення

спойлер
чи* римейк першої ще в розробці
Phos4,
ну от про вік там було вторинним, а головне (про те що його додати в R6S) - ви пропустили мимо вух :D
vansoul
Member

Повідомлення

Выглядит как анимешное гуано. Хипстерский принц Персии с дредами и выбритыми висками :facepalm:
7_s_7
Member

Повідомлення

vansoul: 14.12.2023 19:28 Выглядит как анимешное гуано. Хипстерский принц Персии с дредами и выбритыми висками :facepalm:
Видать дань моде :-P
Phos4
Member

Повідомлення

daesz
Чесно скажу я не грав в ренйбов, я думав це просто сесіонка аля кс, там є якийсь сюжет? Не зовсім розумію як одне іншому заважає.
Відповісти