AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kopstr
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері

Як воно взагалі працює - отримав в декільках тайтлів ФПС вище 120 але якщо дивитись то по відчуттям воно як нативні 60 )
BoKl
Member

Повідомлення

Kopstr: 08.12.2023 14:12 Пропоную обговорити AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері

Як воно взагалі працює - отримав в декільках тайтлів ФПС вище 120 але якщо дивитись то по відчуттям воно як нативні 60 )
Щось не можу знайти в налаштуваннях Fluid Motion Frames, хоча драйвер 23.12.1, підкажіть де ви цей пункт знайшли, щоб увімкнути?
Kopstr
Member

Повідомлення

BoKl
А карта яка ?:) Я не памятаю чи вся 6000 серія була в списку.
BoKl
Member

Повідомлення

Kopstr: 08.12.2023 14:21 BoKl
А карта яка ?:) Я не памятаю чи вся 6000 серія була в списку.
У мене 6600XT
Kopstr
Member

Повідомлення

BoKl
Повинен бути в Gaming\Graphics - наз AFMF.
kalakawa
Member

Повідомлення

Kopstr: 08.12.2023 14:12 Пропоную обговорити AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері

Тому що fluid motion відключається в момент коли починаєш рухати камеру, іншими словами не працює взагалі
BoKl
Member

Повідомлення

Kopstr: 08.12.2023 14:30 BoKl
Повинен бути в Gaming\Graphics - наз AFMF.
Так цей пункт знаходиться саме там, але треба було інший драйвер, не 23.12.1, а 23.30.13.05, напевно цієї функції для 6000 серії не було. Спробував у RE Village, більше нічого на компі важкого нема, то нижня планка фпс стала вищою, без FMF фпс на вулиці плавав у діапазоні 80-140, з FMF - 100-140. Я зазвичай ставлю лок на фпс, щоб карта не працювала як пилосос, але заради тесту його зняв.
Rain Man
Member

Повідомлення

BoKl
предыдущие дрова были кривоваты, вертикалка не работала даже если насильно включал в драйвере и в игре любой включал вертикалку всё равно не работала, было видно по разрывам кадра.. как там сейчас на 23.30.13.05 ?? а то лень дровами кидаться..
Геральт
Member

Повідомлення

Rain Man
Так там вони прямо рекомендують вертикалку/HDR відключати.
Rain Man
Member

Повідомлення

Геральт
я в курсе что это необходимо для пользования AFMF, но вот я наигрался. включил обычный режим в дровах, соответственно отключён AFMF, захожу в игру и реально вижу что вертикалка не работает, хотя в дровах она принудительно уже включена и в игре включена, а разрывы кадров присутствуют, а я вот хочу сейчас с вертикалкой играть..
BoKl
Member

Повідомлення

Зараз нема гри на якій би я міг перевірити, в "резиденті вілледж" та "одних з нас", котрі у мене встановлені, розривів що з, що без синхронізації у мене нема.
П.С. В "одних з нас" взагалі непомітно роботу Fluid Motion Frames.
Геральт
Member

Повідомлення

200 кадрів в КПК :D
Хоча їх видно тільки в АМДму оверлеї. Все інше показує чесні 100. Та і грається воно як 100. І нахіба воно треба?
Відкотився на 23.12.1
Відповісти