Пропоную обговорити AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері
Як воно взагалі працює - отримав в декільках тайтлів ФПС вище 120 але якщо дивитись то по відчуттям воно як нативні 60 )
Останні статті і огляди
Новини
AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері
-
Kopstr
Member
-
BoKl
Member
Щось не можу знайти в налаштуваннях Fluid Motion Frames, хоча драйвер 23.12.1, підкажіть де ви цей пункт знайшли, щоб увімкнути?Kopstr: ↑ 08.12.2023 14:12 Пропоную обговорити AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері
Як воно взагалі працює - отримав в декільках тайтлів ФПС вище 120 але якщо дивитись то по відчуттям воно як нативні 60 )
-
Kopstr
Member
BoKl
А карта яка ?:) Я не памятаю чи вся 6000 серія була в списку.
А карта яка ?:) Я не памятаю чи вся 6000 серія була в списку.
-
BoKl
Member
У мене 6600XT
-
Kopstr
Member
BoKl
Повинен бути в Gaming\Graphics - наз AFMF.
Повинен бути в Gaming\Graphics - наз AFMF.
-
kalakawa
Member
Тому що fluid motion відключається в момент коли починаєш рухати камеру, іншими словами не працює взагаліKopstr: ↑ 08.12.2023 14:12 Пропоную обговорити AMD покращила роботу технології Fluid Motion Frames у свіжому драйвері
-
BoKl
Member
Так цей пункт знаходиться саме там, але треба було інший драйвер, не 23.12.1, а 23.30.13.05, напевно цієї функції для 6000 серії не було. Спробував у RE Village, більше нічого на компі важкого нема, то нижня планка фпс стала вищою, без FMF фпс на вулиці плавав у діапазоні 80-140, з FMF - 100-140. Я зазвичай ставлю лок на фпс, щоб карта не працювала як пилосос, але заради тесту його зняв.
-
Rain Man
Member
BoKl
предыдущие дрова были кривоваты, вертикалка не работала даже если насильно включал в драйвере и в игре любой включал вертикалку всё равно не работала, было видно по разрывам кадра.. как там сейчас на 23.30.13.05 ?? а то лень дровами кидаться..
предыдущие дрова были кривоваты, вертикалка не работала даже если насильно включал в драйвере и в игре любой включал вертикалку всё равно не работала, было видно по разрывам кадра.. как там сейчас на 23.30.13.05 ?? а то лень дровами кидаться..
-
Геральт
Member
Rain Man
Так там вони прямо рекомендують вертикалку/HDR відключати.
Так там вони прямо рекомендують вертикалку/HDR відключати.
-
Rain Man
Member
Геральт
я в курсе что это необходимо для пользования AFMF, но вот я наигрался. включил обычный режим в дровах, соответственно отключён AFMF, захожу в игру и реально вижу что вертикалка не работает, хотя в дровах она принудительно уже включена и в игре включена, а разрывы кадров присутствуют, а я вот хочу сейчас с вертикалкой играть..
я в курсе что это необходимо для пользования AFMF, но вот я наигрался. включил обычный режим в дровах, соответственно отключён AFMF, захожу в игру и реально вижу что вертикалка не работает, хотя в дровах она принудительно уже включена и в игре включена, а разрывы кадров присутствуют, а я вот хочу сейчас с вертикалкой играть..
-
BoKl
Member
Зараз нема гри на якій би я міг перевірити, в "резиденті вілледж" та "одних з нас", котрі у мене встановлені, розривів що з, що без синхронізації у мене нема.
П.С. В "одних з нас" взагалі непомітно роботу Fluid Motion Frames.
-
Геральт
Member
200 кадрів в КПК
Хоча їх видно тільки в АМДму оверлеї. Все інше показує чесні 100. Та і грається воно як 100. І нахіба воно треба?
Відкотився на 23.12.1
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Хоча їх видно тільки в АМДму оверлеї. Все інше показує чесні 100. Та і грається воно як 100. І нахіба воно треба?
Відкотився на 23.12.1