Останні статті і огляди
Новини
Відеокарта GeForce RTX 4090D буде позбавлена підтримки розгону
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Відеокарта GeForce RTX 4090D буде позбавлена підтримки розгону
Ну це до моменту поки Сі Цзіньпін чисто випадково не знайде на GitHub драйвер з експлойтом, викладений користувачем під ніком Skin jacket
Ну це до моменту поки Сі Цзіньпін чисто випадково не знайде на GitHub драйвер з експлойтом, викладений користувачем під ніком Skin jacket
Востаннє редагувалось 07.12.2023 13:40 користувачем kalakawa, всього редагувалось 1 раз.
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Відеокарта GeForce RTX 4090D буде позбавлена підтримки розгону
чекаємо на китайських форумах щось схоже "анлок 4090D до 450Вт прошивкою від 4090"![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
чекаємо на китайських форумах щось схоже "анлок 4090D до 450Вт прошивкою від 4090"
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Yaroslav
Member
А тим часом 4090 в наших магазах стрімко здорожчала. Ще кілька днів тому був паліт по 66 з копійками.
-
aaleksandrenko
Member
Різниця зі звичайною 4090 смішна
Така карта відразу має попадати під такі самі обмеження. Хтось з уряду США так і говорив здається.
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
Така карта відразу має попадати під такі самі обмеження. Хтось з уряду США так і говорив здається.
-
DuckRider
Member
Теперь суд, рассмотрение годичное, снова запрет на продажу как 4090. А за это время куртка получит денег, а китай - технологии. Куколдократия
-
daesz
Member
Так кількість тензорних ядер не була оприлюднена, а на них фактично обмеження й було введено?
-
n6407
Member
Відеокарта GeForce RTX 4090D буде позбавлена підтримки розгону
вірю, я повірив
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
вірю, я повірив
-
doc-oc
Member
kalakawa
Не skin, а leather![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Не skin, а leather
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
daesz
Member
Я спочатку подумав, що то якийсь реально існуючий користувач який зламує прошивки ВК (ну як от ті для збільшення павер ліміту, перепрошивки біосу ВК, прошивки ВК під "бачення" більшої кількості врами)
-
kalakawa
Member
я думав це щось з гачімучіdoc-oc: ↑ 07.12.2023 14:32leather
-
alexeygalas
Member
D is for Diesel
-
1234waltz
Member
Скоріше leather mankalakawa: ↑ 07.12.2023 13:40 під ніком Skin jacket
- спойлер
-
Jay228
Member
перемаркували 4090 та торгують в обхiд санкцiям . ось такi сучаснi реалii
-
Misanthrop
Member
Overclocking is three hundred bucks1234waltz: ↑ 07.12.2023 14:59Скоріше leather mankalakawa: ↑ 07.12.2023 13:40 під ніком Skin jacket
- спойлер
-
overbloher
Member
Как они могут поставлять видеокарту в Китай, если она там производится? Или nVidia наладила в штатах производство? Или это какой-то цирк, только не смешной?
-
AssayMAS
Member
я тут портативную денди с картриджем видел - так картридж просто пластмасса с проводом что закорачивает два контакта и вооля - появляется в приставке с пол тыщи игр... магия. И обладатели авторских прав в пролёте... мол изготовитель приставки нипричем, это все изготовитель картриджа наколдовал волшебным проводом.Jay228: ↑ 07.12.2023 15:24ось такi сучаснi реалii
А что мешает нвидии продавать чипы "что умеют в сильный разгон" как обычные? Вопрос то в маркировке микрух которую делает сама Нвидиа. Или программно "LHR" снимать... или как писали выше обычным биос модом снимать ограничения с чипа...
Санкции это просто пожелания правительства - пока нет "палки пугалки" в виде вынесенных судебных приговоров руководству корпораций с милиарными штрафами - за несоблюдение.
Не Нвидию я понимаю - или она на рынок Китая лезет или рынок отожмут конкуренты.
-
aaleksandrenko
Member
Здається заборона через загальну продуктивність карти які стали використовувати в дата центрах. Замість професійних рішень. Інакше навіщо можливість розгону чіпа забиратиdaesz: ↑ 07.12.2023 14:16Так кількість тензорних ядер не була оприлюднена, а на них фактично обмеження й було введено?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Ray2000gt
Advanced Member
Думаю, мова йде про чіпи.overbloher: ↑ 07.12.2023 15:57 Как они могут поставлять видеокарту в Китай, если она там производится? Или nVidia наладила в штатах производство? Или это какой-то цирк, только не смешной?
-
daesz
Member
Ray2000gt,
так чіпи виробляються в Тайвані та Малайзії, окрім Китаю?
aaleksandrenko,
мені здається влада США в цьому питання не дуже розібралась, а куртка той ще пройдисвіт і знає як налюбити владу в своїх цілях бізнесмен![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
так чіпи виробляються в Тайвані та Малайзії, окрім Китаю?
aaleksandrenko,
мені здається влада США в цьому питання не дуже розібралась, а куртка той ще пройдисвіт і знає як налюбити владу в своїх цілях бізнесмен
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Keyser Soze
Member
Интересно, найдётся ли свой "Ли Харви Освальд" для "кожанки"?
ну, очень борзый чудило...
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
ну, очень борзый чудило...