Останні статті і огляди
Новини
Avatar: Frontiers of Pandora отримала найкращу реалізацію AMD FSR 3 з генерацією кадрів
-
Геральт
Member
Пропоную обговорити Avatar: Frontiers of Pandora отримала найкращу реалізацію AMD FSR 3 з генерацією кадрів
Генератор абсолютно useless штука. Що червоний що зелений. Бо там де є 60к/с, і так грати можна. А там де нема, то і генератор не допоможе.
Цікаво, коли той аватар ломануть. Бо якось бідненько зараз з іграми.
Генератор абсолютно useless штука. Що червоний що зелений. Бо там де є 60к/с, і так грати можна. А там де нема, то і генератор не допоможе.
Цікаво, коли той аватар ломануть. Бо якось бідненько зараз з іграми.
-
Earanak
Member
Геральт, ну, бывают и исключения. Например Киберпанк 2077 - достаточно шустрая и динамичная игра, особенно после 2.0 версии. Вот у меня 1440p/165гц моник и RTX 4090. Включая DLSS-Quality + все в Ультру + PathTracing - я получаю 90-100FPS, да, достаточно стабильный фреймрейт но он не покрывает 165гц. А активация FrameGen позволяет это сделать. В шутере разница между 90-100FPS и ~150FPS ощущается достаточно прилично. И разумеется в пользу генерации кадров. А незначительные и мельчайшие артефакты на таком фреймрейте просто не замечаются. При этом каких то проблем с инпутлагом или кисёлем я не заметил наиграв 180 часов. Т.е на контрасте играя в CoD:MW3 без генерации кадров при 200-250FPS или Witchfire в ~200FPS, Tarkov ~140FPS - не чувствуется каких то проблем от активации FG в Киберпанке, одни плюсы. К тому же доставляет что FG снимает нагрузку с GPU и потребление просаживается на 60-75вт, мелочь а приятно.
В других играх пока не нашел применение генерации кадров.
Там либо высокий фреймрейт не нужен. Либо он и так уже высокий.
В других играх пока не нашел применение генерации кадров.
Там либо высокий фреймрейт не нужен. Либо он и так уже высокий.
- OFFTOP
- Работаю вот в UE 5.3.2, не так давно вышел к нему DLSS 3.5 с генерацией кадров в общий доступ.
Но почему то в MRQ и вьюпорте генерация кадров не работает, только в рантайме, и вот нафига я 4090 покупал, мог и на 3090 оставаться
-
Павло
Member
І як враження від графіки? А то я не зміг ще зацінити.
-
Геральт
Member
Earanak
Аналогічний за параметрами монітор. І як би це дивно не звучало, 165(144) явно відчув в 2D грі. В 2077, що 90, що 120. Та й то такий собі шутер, не дум.
Споживання ото єдиний мабуть плюс
Ну, але кожному своє
Аналогічний за параметрами монітор. І як би це дивно не звучало, 165(144) явно відчув в 2D грі. В 2077, що 90, що 120. Та й то такий собі шутер, не дум.
Споживання ото єдиний мабуть плюс
Ну, але кожному своє
-
Earanak
Member
Геральт
Да, все понимаю. Согласен. Оффтоп под спойлером можете не читать.
Там просто бла-бла-бла. Решил немного развернуто по этому поводу написать.
А потом понял что это все субъективщина и я просто поехавший задрот и не нужно было это все писать
Да, все понимаю. Согласен. Оффтоп под спойлером можете не читать.
Там просто бла-бла-бла. Решил немного развернуто по этому поводу написать.
А потом понял что это все субъективщина и я просто поехавший задрот и не нужно было это все писать
- OFFTOP
- Есть такая штука как "Инерция зрения". Т.е тут многое зависит от организма, насмотренности и в целом опыта взаимодействия с компом. Я имею ввиду если кто бахает в шутеры с 6 лет, типа какого нить условного "Рекрента/Симпла/COOLLERZ-а и прочих задротов" то конечно он и между 240гц и 360гц чувствует разницу (сразу) и при этом чувствует равномерность фреймтайма. А кто работает всю жизнь исключительно там в условном фотошопе то может и 30гц от 60гц не отличит (утрирую). Вообще на эту тему в интернетах/ютубе есть много инфы, кому прям уж интересно. Не хочу это перетирать все. Я например живу за компом (в шутерах) еще с детского сада, и особо чувствителен к этому Еще со времен как играл в Quake 3/UT1998/HL/CoD 1.50 на ЭЛТ мониторах которые можно было разгонять до 100-120гц понижая разрешение до 640х480. А затем и в CoD4 году в 2009 когда я играл в сборной Украины ESL, и сейчас когда я просто задрот-ноулайфер во всяких баттлроялях и тд... Меня прост аж трясет от низкого фреймрейта или низкой герцовки. Да, даже в синглплеерных играх, даже на телефоне мобильном не выключаю 120гц никогда, в браузере когда скроллю форумы, когда холст фотошопа тягаю, даже когда мышкой по ярлыкам вожу - если чет не плавно и не отзывчиво то хочется сразу стукнуть по столу и завыть от неистовой боли
-
kalakawa
Member
Менше 100фпс неіграбельноГеральт: ↑ 07.12.2023 13:00що 90, що 120
Але дуже бажано 120+
-
Геральт
Member
kalakawa
В мене Chill ріже до 75 в повільних сценах, неіграбельно в нього .
В мене Chill ріже до 75 в повільних сценах, неіграбельно в нього .
-
item2
Member
Upscaler теж підтягнули. 4к quality/balanced та 1440p quality приблизно на рівні з конкурентом. Менше - гірше. XeSS вимкнули, бо погано виглядав.
-
maxn
Member
А тоже давно говорил что человеческий глаз не может увидеть больше 8 гиг оперативкиГеральт: ↑ 07.12.2023 12:37 Бо там де є 60к/с, і так грати можна. А там де нема, то і генератор не допоможе.
-
dret09
Member
Хтось грав? Як гра?
-
Eduard1980
Member
Чекають на torrent edition, але всі потім напишуть, що чесно купилиdret09: ↑ 07.12.2023 13:32 Хтось грав? Як гра?
-
MetalistForever
Member
Це База !Eduard1980: ↑ 07.12.2023 13:50Чекають на torrent edition, але всі потім напишуть, що чесно купилиdret09: ↑ 07.12.2023 13:32 Хтось грав? Як гра?
-
unique-neon
Member
Можливо то суб'єктивно, але на поворотах камери картинка суттєво плавніша на 100 fps ніж на 60 fps. Так на 60 fps вмикаю середньої сили motion blur, на 100-140 мінімальний або інколи вимикаю взагалі. І це я граю з геймпадом. На миші має бути ще радикальніший ефект.Геральт: ↑ 07.12.2023 12:37Генератор абсолютно useless штука. Що червоний що зелений. Бо там де є 60к/с, і так грати можна.
-
Podolyanin
Member
Ага і головне, що як тільки хтось напише, що чекає на торрент едішн, то одразу купу мінусів ліплять. Не вірю, що всі ті мінусатори такі чесні і весь цифровий контент купують ( фільми, серіали, ПЗ і т.д.)Eduard1980: ↑ 07.12.2023 13:50Чекають на torrent edition, але всі потім напишуть, що чесно купилиdret09: ↑ 07.12.2023 13:32 Хтось грав? Як гра?
-
Draqoon
Member
Intel XeSS краще виглядає ніж FSR 2.0
-
phobosse
Member
Чесно, брав предзамовлення Hogwarts Legacy Deluxe, то було щось в районі 900 грн і зовсім не шкода було цих грошей за отриманні емоції. А дивишся на нові цінники і бажання щось купувати не виникає, доки воно не з'явиться на розпродажі з хоча би -40% знижкоюPodolyanin: ↑ 07.12.2023 14:08Ага і головне, що як тільки хтось напише, що чекає на торрент едішн, то одразу купу мінусів ліплять. Не вірю, що всі ті мінусатори такі чесні і весь цифровий контент купують ( фільми, серіали, ПЗ і т.д.)
-
Lynch
Member
Купляти ігри від Ubisoft
-
daesz
Member
Я недавно чисто випадково наткнувся на от це відео і порофлив з того, як фср дає значно вищий приріст ніж xess на арках, при тмоу виглядає одинаковоDraqoon: ↑ 07.12.2023 14:18 Intel XeSS краще виглядає ніж FSR 2.0
- спойлер
-
konb999
Member
Я запустив подивився. Графіка та швидкодія просто чудові! Про гру поки сказати нічого не можу ввечорі візьмусь за проходження.dret09: ↑ 07.12.2023 13:32 Хтось грав? Як гра?
-
Draqoon
Member
Я дивився в грі Хогвартс Легасі, максимальній якості робота FSR 2.0 на 2% гірше дає розмір картинки ніж Intel XeSSdaesz: ↑ 07.12.2023 14:26Я недавно чисто випадково наткнувся на от це відео і порофлив з того, як фср дає значно вищий приріст ніж xess на арках, при тмоу виглядає одинаковоDraqoon: ↑ 07.12.2023 14:18 Intel XeSS краще виглядає ніж FSR 2.0
- спойлер