Останні статті і огляди
Новини
Технології з набору Nvidia RTX підтримують понад 500 ігор та програм
-
dret09
Member
Пропоную обговорити Технології з набору Nvidia RTX підтримують понад 500 ігор та програм
З них пограти можна хіба шо штук в 30... І це не про просадку ФПС, а про якість саміх ігор.
З них пограти можна хіба шо штук в 30... І це не про просадку ФПС, а про якість саміх ігор.
-
Павло
Member
Ну це відносно! Ось колку купляють кожного року! Так, що на кожен товар є покупець. Смаки то різні у людей!dret09: ↑ 04.12.2023 16:57 Пропоную обговорити Технології з набору Nvidia RTX підтримують понад 500 ігор та програм
-
kalakawa
Member
те що в переліку 80% назв ти бачиш вперше, не значить що вони неіграбельніdret09: ↑ 04.12.2023 16:57З них пограти можна хіба шо штук в 30... І це не про просадку ФПС, а про якість саміх ігор.
про ковбасу яку виробляють в сусідньому від мого селі ти теж не чув, а вона смачніша того що ти береш в атб
-
overbloher
Member
В наше время и без этих рекламных списков играть особо не во что. Что фильмы начали снимать, что игры делать...dret09: ↑ 04.12.2023 16:57 Пропоную обговорити Технології з набору Nvidia RTX підтримують понад 500 ігор та програм
-
nazar-pc
Member
Бо користувачам хочеться грати з роздільною здатністю більше 1080p на RTX 4090, от і вмикають.На це у Nvidia пішов не один рік, але зараз ми наближаємося до того моменту, коли трасування променів, масштабування та навіть генерація кадрів стають нормою для багатьох нових ігор.
-
kairo
Member
Лол, в мене лаг вже на 5 років із близько 40-ка ігор, які хочу пройти і він тільки збільшується. Cyberpunk, Elden Ring, Callisto Protocol, Jedi Fallen Order, No Mans Sky, Baldur's Gate 3, досі чекають своєї чергиoverbloher: ↑ 04.12.2023 17:37В наше время и без этих рекламных списков играть особо не во что. Что фильмы начали снимать, что игры делать...dret09: ↑ 04.12.2023 16:57 Пропоную обговорити Технології з набору Nvidia RTX підтримують понад 500 ігор та програм
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
WhiteNigger
Member
И все авно как на подбор. Ничего хорошего не вышло с 2015
-
Геральт
Member
Вчора таки стягнув КП2077. 100кадрів на ультра в нативі без променів чи 60 кадрів з неправильними променями в апскейлі? Хм..вибрав нативНа це у Nvidia пішов не один рік, але зараз ми наближаємося до того моменту, коли трасування променів, масштабування та навіть генерація кадрів стають нормою для багатьох нових ігор.
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Востаннє редагувалось 04.12.2023 18:31 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
-
kairo
Member
Я вам більше скажу, нічого хорошого не вийшло із 1962-гоWhiteNigger: ↑ 04.12.2023 18:21 И все авно как на подбор. Ничего хорошего не вышло с 2015
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Denvys5
Member
Minecraft RTX - 99% використовують RTX ![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Vpupkin
Member
Наверное в счёт идут только те у кого железо соответствующее.Denvys5: ↑ 04.12.2023 18:34Minecraft RTX - 99% використовують RTX
Відправлено через 10 хвилин 36 секунд:
А почему бы не включить только отражения? Или радеон даже этого в нативе не может?Геральт: ↑ 04.12.2023 18:27Вчора таки стягнув КП2077. 100кадрів на ультра в нативі без променів чи 60 кадрів з неправильними променями в апскейлі? Хм..вибрав натив
-
Геральт
Member
Vpupkin
Ще не відомо, що вони вважають за "enabling". А в залік ідуть власники 40хх, якщо вірити скріншоту
Включав всі промені на ультра (ті старі, не Path), трохи побігав, не зрозумів куди іде >100% швидкодії і виключив.
Ще не відомо, що вони вважають за "enabling". А в залік ідуть власники 40хх, якщо вірити скріншоту
Включав всі промені на ультра (ті старі, не Path), трохи побігав, не зрозумів куди іде >100% швидкодії і виключив.
-
Vados1
Member
Физикс , Волосикс , Лучикс очередная шляпа от Кожанки...
-
MetalistForever
Member
Vados1: ↑ 04.12.2023 19:28 Физикс , Волосикс , Лучикс очередная шляпа от Кожанки...
Я просто смеюсь с таких
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Vpupkin
Member
На тени от шнурковГеральт: ↑ 04.12.2023 18:57трохи побігав, не зрозумів куди іде >100% швидкодії
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Геральт
Member
Халва-халва.Vpupkin: ↑ 04.12.2023 19:53 а у кого меньше 15ти.
-
Vpupkin
Member
-
Геральт
Member
Vpupkin
Гарна байка
Гарна байка
- спойлер
-
avuremybe
Member
І наловився мінусів від свідків мильця.Геральт: ↑ 04.12.2023 18:27Вчора таки стягнув КП2077. 100кадрів на ультра в нативі без променів чи 60 кадрів з неправильними променями в апскейлі? Хм..вибрав нативНа це у Nvidia пішов не один рік, але зараз ми наближаємося до того моменту, коли трасування променів, масштабування та навіть генерація кадрів стають нормою для багатьох нових ігор.![]()
Тут про таке в голос не говорять))
-
Vpupkin
Member
Геральт
И нахиба мне ролик на ютубе? У меня всё своё я сам гляну на счётчик кадров в углу экрана.
Відправлено через 17 хвилин 46 секунд:
И нахиба мне ролик на ютубе? У меня всё своё я сам гляну на счётчик кадров в углу экрана.
Відправлено через 17 хвилин 46 секунд:
Ютубчик не может обманывать, а я конечно же всё в паинте нарисовал.