Останні статті і огляди
Новини
Дебютний трейлер Grand Theft Auto VI вийде у вівторок
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Дебютний трейлер Grand Theft Auto VI вийде у вівторок
Цікаво подивитись, рокстар вміють робити ігри, на них рівняються багато розробників. РДР2 як на мене гра десятиліття.
Цікаво подивитись, рокстар вміють робити ігри, на них рівняються багато розробників. РДР2 як на мене гра десятиліття.
-
deserteagle777
Member
Є відчуття що ютюб може лягти ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Vpupkin
Member
Главное чтобы на ПК никогда не вышла.
-
deserteagle777
Member
пффф , вийде ще як і будуть доїти 10 роківVpupkin: ↑ 01.12.2023 19:34 Главное чтобы на ПК никогда не вышла.
-
Vpupkin
Member
Тогда пусть задержится до нового поколения коробок и шоб в минимальных требованиях была мидловая карта последнего поколения, так тоже велело будет.deserteagle777: ↑ 01.12.2023 19:39пффф , вийде ще як і будуть доїти 10 років
-
Donate
Member
Проблема РДР2 в тому що рокстар з їх же слів робили обкатку речей які вони хочуть зробити в GTA 6Enjthesilence: ↑ 01.12.2023 19:20 Пропоную обговорити Дебютний трейлер Grand Theft Auto VI вийде у вівторок
![pray :pray:](./images/smilies/pray.gif)
![lick :lick:](./images/smilies/lick.gif)
-
arkadiilem0n
Member
Сподіваюсь, що цього разу не будемо чекати ще два роки до релізу на ПК
Хоча, враховуючи кількість "ексклюзивного" контенту для консолей нового покоління на 5-ій гташці, це може бути очікуваним кроком з боку Років![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
Хоча, враховуючи кількість "ексклюзивного" контенту для консолей нового покоління на 5-ій гташці, це може бути очікуваним кроком з боку Років
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
Zzzz
Member
в рдр2 нема проблем, а фінансово вона не "взлетіла", як це зробила жта, бо це не іграшка для дітей і сетінг там аж ніяк не приваблює аудиторію в 0 років, як свистоперділки в гто.Donate: ↑ 01.12.2023 19:48Проблема РДР2 в тому що рокстар з їх же слів робили обкатку речей які вони хочуть зробити в GTA 6Enjthesilence: ↑ 01.12.2023 19:20 Пропоную обговорити Дебютний трейлер Grand Theft Auto VI вийде у вівторок
Цікаво подивитись, рокстар вміють робити ігри, на них рівняються багато розробників. РДР2 як на мене гра десятиліття.Якщо це справді так то
![]()
-
Bukakanga
Member
финансово не взлетела? Она вошла в топ-10 продаваемых игр за всю историю. Это только с точки зрения Рокстар она провальная, ведь не дотянулась до их же ГТА.Zzzz: ↑ 01.12.2023 20:33
в рдр2 нема проблем, а фінансово вона не "взлетіла", як це зробила жта, бо це не іграшка для дітей і сетінг там аж ніяк не приваблює аудиторію в 0 років, як свистоперділки в гто.
-
Enjthesilence
Member
Не "рокстар" а "тейк ту". Рокстар хотіли підтримувати онлайн режим рдр, але оновлення та контент там мав бути більш якісним і не таким халтурним як гта олнайн, тому форсили припинення підтримки контентних оновлень. В гта онлайн просто в рази легше фармити бабки)Bukakanga: ↑ 01.12.2023 20:38финансово не взлетела? Она вошла в топ-10 продаваемых игр за всю историю. Это только с точки зрения Рокстар она провальная, ведь не дотянулась до их же ГТА.Zzzz: ↑ 01.12.2023 20:33
в рдр2 нема проблем, а фінансово вона не "взлетіла", як це зробила жта, бо це не іграшка для дітей і сетінг там аж ніяк не приваблює аудиторію в 0 років, як свистоперділки в гто.
-
Zzzz
Member
ну ось тому я і написав не "взлетіла"Bukakanga: ↑ 01.12.2023 20:38финансово не взлетела? Она вошла в топ-10 продаваемых игр за всю историю. Это только с точки зрения Рокстар она провальная, ведь не дотянулась до их же ГТА.Zzzz: ↑ 01.12.2023 20:33
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Buldozer.
Member
шат ап,энд тайк май мани.
эдинственная игра на сегодня, которую я куплю в пред заказе за любую сумму в стиме.
фаллоут 5 и веьмак 4 в очереди![super :super:](./images/smilies/super.gif)
эдинственная игра на сегодня, которую я куплю в пред заказе за любую сумму в стиме.
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
фаллоут 5 и веьмак 4 в очереди
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Megaclite
Member
GTA V Трейлер - 2011 листопад, вихід на консолях - 2013 вересень, ПК - 2015 квітеньarkadiilem0n: ↑ 01.12.2023 19:54 Сподіваюсь, що цього разу не будемо чекати ще два роки до релізу на ПК![]()
Хоча, враховуючи кількість "ексклюзивного" контенту для консолей нового покоління на 5-ій гташці, це може бути очікуваним кроком з боку Років![]()
GTA VI трейлер - 2023 грудень, вихід на консолях - 2025 листопад, ПК - 2027 березень
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
deserteagle777
Member
Та нє , пішли лісом АБСОЛЮТНО всі розробники , бо з появою преордерів індустрія скотилася в якості в цілому .Buldozer.: ↑ 02.12.2023 00:48 шат ап,энд тайк май мани.
эдинственная игра на сегодня, которую я куплю в пред заказе за любую сумму в стиме.![]()
фаллоут 5 и веьмак 4 в очереди![]()
Це не інді девелопери , це здоровезні студії з мільйонними бюджетами.
Тепер сплачую лише за готовий продукт.
Задовбали на хом'яках лупити бабло , а потім випускати сльозливі листи "пайміті-прастіті".
-
Lubon
Member
Мда, от це так підхід.Vpupkin: ↑ 01.12.2023 19:34 Главное чтобы на ПК никогда не вышла.
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Kashtan
Member
Ще років 5 тому так говорили про бліззард. А потім посипались, у обох компаніях, ремастеринги, по аутсорсу, ацтеки та хінді їм зробили за миску лапші, результати відомі, з тих пір дуже обережний, бо це були останні компанії у ігровій індустрії, на яких була надія що кожен продукт вартий своїх грошей, гріндовий маразм під назвою Д4 остаточно переконав що із бліззард все покінчено, а от на рокстар останній шанс, спеціально, не зважаючи на скруту, придбаю сучасне залізо під гта 6, коли вийде.Enjthesilence: ↑ 01.12.2023 19:20 Пропоную обговорити Дебютний трейлер Grand Theft Auto VI вийде у вівторок
-
Enjthesilence
Member
А до чого тут ремастери на аутсорсі до розробників? Це вирішують видавці та власники серій, в даному прикладі "тейк ту інтерактів", які дуже жадібні до грошей, це легко помітити по гта-онлайн. Те що індуси зробили кривий ремастер трилогії гта, ніякого відношення до якості ігор самих Рокстар не має, треба відрізняти це. Назвіть погану гру від Рокстар?