Останні статті і огляди
Новини
Білл Гейтс: GPT-5 не сильно кращий за GPT-4, генеративний ШІ досяг своєї межі
-
Conqistador
Member
Предлагаю обсудить Білл Гейтс: GPT-5 не сильно кращий за GPT-4, генеративний ШІ досяг своєї межі
Ричард Фейнман сетовал на неправильное название компьютера, называя его скоростным бюрократом или распределителем данных, а не вычислительной машиной, компьютер умеет складывать что то из уже имеющихся в базе данных по указанной ранее матрице и создавать принципиально новое неспособен
Ричард Фейнман сетовал на неправильное название компьютера, называя его скоростным бюрократом или распределителем данных, а не вычислительной машиной, компьютер умеет складывать что то из уже имеющихся в базе данных по указанной ранее матрице и создавать принципиально новое неспособен
-
Scoffer
Member
Теж мені проблема, винайдуть дегенеративний ШІгенеративний ШІ досяг своєї межі

-
aaleksandrenko
Member
Те саме що сказати айфон 15 не сильно кращий за 14й. Чи інтел 14 покоління те саме що 13те. Значить це вже максимум?
4 версія вийшла тільки в березні цього року. Який прогрес може бути за такий малий проміжок часу. Правильно, мінімальний
Рочків через 3-5 побачимо.
4 версія вийшла тільки в березні цього року. Який прогрес може бути за такий малий проміжок часу. Правильно, мінімальний

Рочків через 3-5 побачимо.
Востаннє редагувалось 27.11.2023 15:06 користувачем aaleksandrenko, всього редагувалось 1 раз.
-
Васильович
Member
Scoffer: ↑ 27.11.2023 14:57винайдуть дегенеративний ШІ
-
Halo_UA
Member
Дід сказав, що нейронка досягла своєї межі. Але він на увазі мав себе? 

-
rizakrko
Member
Поки цей чат це не надто корисний продукт. Дає якісь переваги тільки людям, які не вміють гуглити - але натомість видає інформацію, яка далеко не завжди правдива.
-
temporar
Member
От умного человека как-то услышал, что ИИ этот ваш, в частности жпт, это языковая модель не более. Как бы продолжая мысль, в своем развитии она этим и ограничена
-
MetalistForever
Member

-
KimRomik
Member
єдиним ШІ яким я користують це Google Bard, щоб не витрачати час на читання тонни тексту чи книжок
роблю це в наукових цілях, коли гугління нічого не дає, тоді як мені потрібні більш вузькоспеціальні відповіді, а їх може знати тільки ШІ
Отправлено спустя 47 секунд:
бо ШІ це всього лише імітація мовної моделі людини не більше
роблю це в наукових цілях, коли гугління нічого не дає, тоді як мені потрібні більш вузькоспеціальні відповіді, а їх може знати тільки ШІ
Отправлено спустя 47 секунд:
такtemporar: ↑ 27.11.2023 15:28 От умного человека как-то услышал, что ИИ этот ваш, в частности жпт, это языковая модель не более. Как бы продолжая мысль, в своем развитии она этим и ограничена
бо ШІ це всього лише імітація мовної моделі людини не більше
-
kalakawa
Member
Шкода. Думав ші мені фінал one piece напише, хоч встигну дізнатись чим закінчилось 

-
Keyser Soze
Member
Если это предел, значит ускорители/видеокарты уже не нужны в таком количестве?!?

-
kalakawa
Member
Мова тільки про генеративний шіKeyser Soze: ↑ 27.11.2023 15:52 Если это предел, значит ускорители/видеокарты уже не нужны в таком количестве?!?![]()
![]()
![]()
А сша та китай перед війною накопичуватимуть все що є
-
_nic
Member
"640 кілобайт вистачить всім" 

-
Extra
Member
Що? З якого перепугу обчислювання (compute) раптом стало актом творіння, а не просто оперуванням даними?Conqistador: ↑ 27.11.2023 14:34 Ричард Фейнман сетовал на неправильное название компьютера, называя его скоростным бюрократом или распределителем данных, а не вычислительной машиной, компьютер умеет складывать что то из уже имеющихся в базе данных по указанной ранее матрице и создавать принципиально новое неспособен
Що стосовно Біла Гейтса, то, як ми знаємо, коли він казав, що "640 Кб вистачить усім", то якийсь недовгий час таки мав рацію. Так і тут, мабуть, у якомусь сенсі його слова сумніву не підлягають.
-
toto
Member
если бы он сказал что вин11 не сильно лучше вин10 я бы еще принял его слова всерьез
-
Telcontar
Member
Це звісно класно, от тільки він такого не казав.Extra: ↑ 27.11.2023 16:05 Що стосовно Біла Гейтса, то, як ми знаємо, коли він казав, що "640 Кб вистачить усім", то якийсь недовгий час таки мав рацію.

-
IC9517
ATI&Vmod_fan
когда журналисты ушли тихонько спросил в микрофон "я все правильно сказал, Скайнет?"Билл Гейтс: GPT-5 не сильно лучше GPT-4, генеративный ИИ достиг своего предела

-
Telcontar
Member
Такий собі пруф.daesz: ↑ 27.11.2023 16:50 Telcontar
Точно?
І судячи з того, що каже інтернет - написав він це ще в 1981 році, а вже в 96 почав від цього відхрещуватись, бо зрозумів що ляпнув![]()

Якось не переконливо звучать ці слова від досить крутого спеціаліста у інформаційних технологіях.
-
masik
Member
Скоро вот сядешь перед компом с ИИ и скажешь - свет мой зеркальце скажи, кто на свете всех милее...А потом появится ступа, помело и пепелац с гарвицапой. В интересное время мы живем.