Останні статті і огляди
Новини
Netflix випустить аніме Terminator: The Anime Series
-
nochnik89
Member
-
Donate
Member
Кому відома то?Над Terminator: The Anime Series працює японська студія Production IG, відома за аніме «Привид у броні»

-
Andrey2005
Member
Тизер дуже інформативний, я в захваті 

-
doc-oc
Member
Ещё одно goвно по Терминатору 

-
starpallace
Member
Який зв'язок між новиною і тематикою сайту?
-
daesz
Member
Як це яке - там же фільми/серіали про андроїдів, скайнет, нейромережі, кулхацкерів і тдstarpallace: ↑ 12.11.2023 15:22 Який зв'язок між новиною і тематикою сайту?

-
Graveworm
Member
1997 рок,
- спойлер
-
-
Nick22
Member
Світ помішався на аніме!! Краще б мультфільми робили...
-
Rattus
Member
Хаяо Миядзаки об этом говорил прямо и, наверное, не раз. Но кто бы его послушал?!Nick22: ↑ 12.11.2023 15:42Світ помішався на аніме!! Краще б мультфільми робили...
-
XAMCTBO
Member
Ви не дивилися фільм Привід у броні із Скарлет Йохансон , ну або аніме із цієї серії? Трохи дивно якщо чесно. Я розумію, що фільм знімали не вони, але саму серію все ж таки робили японці і вона доволі непогана.Donate: ↑ 12.11.2023 13:40Кому відома то?Над Terminator: The Anime Series працює японська студія Production IG, відома за аніме «Привид у броні»![]()
-
daesz
Member
Поціновувачам gits і psychopass офкDonate: ↑ 12.11.2023 13:40Кому відома то?Над Terminator: The Anime Series працює японська студія Production IG, відома за аніме «Привид у броні»![]()

-
Donate
Member
Проблема в тому що GITs це останне що я би згадав від цієї студіїXAMCTBO: ↑ 12.11.2023 18:04Ви не дивилися фільм Привід у броні із Скарлет Йохансон , ну або аніме із цієї серії? Трохи дивно якщо чесно. Я розумію, що фільм знімали не вони, але саму серію все ж таки робили японці і вона доволі непогана.

https://myanimelist.net/anime/producer/10/Production_IG
-
Ведьмак
Member
Який привід у броні? В оболонці!! Shell
-
NUN4AG
Member
Привід в обладункахВедьмак: ↑ 13.11.2023 00:56 Який привід у броні? В оболонці!! Shell
-
Polaris
Member
Лучше бы уже делали продолжение "Хроник Сары Коннор"
-
maxud_b
Member
Глянув на фільмографію - плодовита і разнопланова студія тут і привид та псіхо-пас, і евангеліон, і аніме вставки "Вбити Біла", і blood про вампірів, і спортивні драми, Бетмен та Масс ефект з Ванпанчменом... цікаво буде подивитися що з цого вийде
-
minesweeper
Member
В всесвіті Термінатора є модель Т1000, яка створена зі сплавів рідких металів, а рідкий метал використовують як ефективний термоінтерфейсstarpallace: ↑ 12.11.2023 15:22 Який зв'язок між новиною і тематикою сайту?