Гравці задоволені RoboCop: Rogue City

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kashtan
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гравці задоволені RoboCop: Rogue City

Чергове свідчення, що думка "експертів" виключно упереджена, і найімовірніше пролобійована. Оскільки я цікавлюсь не лише комп'ютером, а й деякими іншими сферами, за останні роки зустрівся із явищем, коли думка фахівців при оцінці того чи іншого приладу, пристрою або щось на кшталт - геть не співпала із реальністю. Вони за це отримають прибутки. До інтернет ери такими були періодична преса та дайджести із довідниками, і там була реклама. З часом реклама втратила ефективність, і продавцям стало легше продавати свої товари через проплачені відгуки та оцінки. Більш того, з часом у своїх рейтингах "експерти" роблять переоцінку попередніх кращих зразків на користь нових, хоча насправді просто домовились.
Donate
Member

Повідомлення

Kashtan: 03.11.2023 12:58 Пропоную обговорити Гравці задоволені RoboCop: Rogue City

Чергове свідчення, що думка "експертів" виключно упереджена, і найімовірніше пролобійована. Оскільки я цікавлюсь не лише комп'ютером, а й деякими іншими сферами, за останні роки зустрівся із явищем, коли думка фахівців при оцінці того чи іншого приладу, пристрою або щось на кшталт - геть не співпала із реальністю. Вони за це отримають прибутки. До інтернет ери такими були періодична преса та дайджести із довідниками, і там була реклама. З часом реклама втратила ефективність, і продавцям стало легше продавати свої товари через проплачені відгуки та оцінки. Більш того, з часом у своїх рейтингах "експерти" роблять переоцінку попередніх кращих зразків на користь нових, хоча насправді просто домовились.
Експерти не можуть адекватно використовувати 10 бальну систему оцінок. Тому оце все такє... :laugh:
corban_jum
Member

Повідомлення

Які гарні відгуки критиків мають бути, якщо не влито мільйонів 50 у маркетинг,?
Jay228
Member

Повідомлення

corban_jum: 03.11.2023 13:06 Які гарні відгуки критиків мають бути, якщо не влито мільйонів 50 у маркетинг,?
тут більше ностальгія зіграла. я б наприклад ще б не відмовився від серіі робокоп проти термінаиора ! :super:
NUN4AG
Member

Повідомлення

Kashtan: 03.11.2023 12:58Чергове свідчення, що думка "експертів" виключно упереджена, і найімовірніше пролобійована. Оскільки я цікавлюсь не лише комп'ютером, а й деякими іншими сферами, за останні роки зустрівся із явищем, коли думка фахівців при оцінці того чи іншого приладу, пристрою або щось на кшталт - геть не співпала із реальністю. Вони за це отримають прибутки. До інтернет ери такими були періодична преса та дайджести із довідниками, і там була реклама. З часом реклама втратила ефективність, і продавцям стало легше продавати свої товари через проплачені відгуки та оцінки. Більш того, з часом у своїх рейтингах "експерти" роблять переоцінку попередніх кращих зразків на користь нових, хоча насправді просто домовились.
Професійні критики зустріли гру не так тепло. На Metacritic у RoboCop: Rogue City від 70 до 76 балів, залежно від платформи.
Steam rating - 94%
І що саме не так по-твоєму?
94% позитивних відгуків не значить що гра на 94 зі 100 - просто 94% залишилися задоволені проєктом (хоча більшість відгуків написаних після 0.5-2 години у грі я взагалі не враховував би). Якби окрім + та - в Стімі були б нейтральні оцінки, то їх об'єктивність була б куди більшою.
І як на мене 70-76 - більш ніж адекватна та позитивна оцінка для гри категорії B. 90+ мають отримувати лише кращі з кращих, яким Робокоп може стати скоріше в очах фанатів, а не нейтральних гравців та критиків. Інша справа, що зараз більшість проєктів оцінюють наче не від 1 до 10, а від 5 до 10, через що менше 7 балів отримують зовсім слабкі чи зламані ігри.
До того ж гра явно розрахована на фанатів, а вони робили предзамовлення, могли пограти в демо-версію і зважаючи на вартість гри навряд чи багато з них чекало на думки фахівців.
Що фахівці могли зробити своїми "упередженими оцінками"? Зірвати продажі проєкту, коли його вирішили випустити одночасно з новою COD?
Як мені здається, такі ігри ідеально випускати перед або відразу після релізу тематичного фільму/серіалу (TLOU та The Witcher привертали увагу нових гравців та змушували повертатися старих), або хоча б в не найбільш заповненний хітами час (тобто не в жовтень-листопад).
І взагалі мені здається дивним, що у 2023 році хтось реально чекає вердикту "фахівців", коли є якщо не демо чи піратка (засуджую, якщо є нормальне демо), то стрімери та ютубери, яким ти більш-менш довіряєш.
Востаннє редагувалось 03.11.2023 13:45 користувачем NUN4AG, всього редагувалось 1 раз.
Spiryt
Member

Повідомлення

Не знаю, за что это хвалить, разве что ностальгия играет в одном месте. Но игра выглядит, как тир для мобилок, но только на ПК
Pokidok
Member

Повідомлення

Spiryt: 03.11.2023 13:44 Не знаю, за что это хвалить, разве что ностальгия играет в одном месте. Но игра выглядит, как тир для мобилок, но только на ПК
А що ви від робокопа хочете? Щоб він брейкданс танцював? :gigi:
tablestikus
Member

Повідомлення

Мені сподобалось, з задоволенням граю.
doc-oc
Member

Повідомлення

Pokidok: 03.11.2023 14:02
Spiryt: 03.11.2023 13:44 Не знаю, за что это хвалить, разве что ностальгия играет в одном месте. Но игра выглядит, как тир для мобилок, но только на ПК
А що ви від робокопа хочете? Щоб він брейкданс танцював? :gigi:
Паркуууур, стелс, 100500 тупых побочек от которых тошнит сразу же, связки из рукопашных комбо и т.д. :laugh: Люди лепят бред полнейший. Хотя есть золотые правило "Критикуешь, предлагай!" Если критика обоснована и у тебя есть отличные идеи, то какого чёрта сам ещё не в геймдеве!? :laugh:
Kib
Member

Повідомлення

doc-oc: 03.11.2023 15:19и у тебя есть отличные идеи
Вони такі, до перших проблем з їх реалізацією. :laugh: Ідеї потрібно пробувати на практиці, а от ціна "спроби", або коштує багато грошей, або часу і зусиль, а іноді того і іншого. ;)
7_s_7
Member

Повідомлення

Ещё не сыграл, но в терминатора пробегал, вполне приемлемо было играть. Если и эта окажется такой, то на пару вечеров можно развлечься.
Samilo
Member

Повідомлення

Шкода, що видавець Након
DuckRider
Member

Повідомлення

Donate: 03.11.2023 13:04
Kashtan: 03.11.2023 12:58 Пропоную обговорити Гравці задоволені RoboCop: Rogue City

Експерти не можуть адекватно використовувати 10 бальну систему оцінок. Тому оце все такє... :laugh:
9-10 то зельда, 7-9 то ААА, 4-8 то де нема валіз з грошима :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

DuckRider: 03.11.2023 18:029-10 то зельда, 7-9 то ААА, 4-8 то де нема валіз з грошима
Валіз з грошима немає ніде (або майже ніде)... Але є запрошення на зустрічі, закриті покази, пресс версії ігор, мерч і т.п.
BoKl
Member

Повідомлення

Був скептично налаштований але гра дуже сподобалась. Картинка непогана, особливо сподобався детройт вдень. Купа деталей на локаціях, цікаві механіки з прокачкою, заміною плат, на яких можна відкрити нові перки. Сюжет і побічки теж непогані. Оцінка критиків адекватна, власно я би їй так і поставив 7.5-8.
Kashtan
Member

Повідомлення

Вчора спробував. Залип до ночі. Що не подобалось - ГТА розбалувала відкритим світом і насиченістю населення з різноманіттям поведінки. Тут під час пересування насиченості не вистачає. Блюючі безхатьки кожні пятьдесят метрів - трохи не те. Також музичне доповнення - більшу частину пересування його просто немає. Сама тема на піаніно - дуже заходить. Під час сенсорного огляду, по пятьдесят разів можу провести по предмету і знак питання не активовується. Тому 8.5.
Павло
Member

Повідомлення

Ще одне підтвердження, що великі студії халтурять! Ось без ресурсів студія випустила цікаву гру!
Afit
Member

Повідомлення

7_s_7: 03.11.2023 17:44 Ещё не сыграл, но в терминатора пробегал, вполне приемлемо было играть. Если и эта окажется такой, то на пару вечеров можно развлечься.
Я сам терминатор перепрошёл в прошлом месяце, ради того, чтобы освежить память перед прохождением давно купленного сюжетного DLC. Кстати, если не проходили дополнение, то настоятельно рекомендую. Оно более насыщенное основной игры сюжетом и главное проливает свет на те кадры из будущего, в первых двух фильмов и делает картину целостной с фильмом
7_s_7
Member

Повідомлення

Afit: 04.11.2023 17:16
Я сам терминатор перепрошёл в прошлом месяце, ради того, чтобы освежить память перед прохождением давно купленного сюжетного DLC. Кстати, если не проходили дополнение, то настоятельно рекомендую. Оно более насыщенное основной игры сюжетом и главное проливает свет на те кадры из будущего, в первых двух фильмов и делает картину целостной с фильмом
Длс как-то пропустил. Там наверно надо игру заново перепроходить, а для этого пока нет желания.
RAZOR 9280
Member

Повідомлення

92% положительных отзывов в стиме это полная чушь. :facepalm:
Прошел пол игры, можно с уверенностью сказать что оценки критиков в 70 баллов полностью объективны. :apes:
Відповісти