Опубліковано сюжетний трейлер RoboCop: Rogue City

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Опубліковано сюжетний трейлер RoboCop: Rogue City

Ось дивлюсь трейлер і така дуркувата либа з'являється. Ну типова дабл аа гра, Terminator: Resistance доречі виявився кращою грою по "термінатору", ось воно виглядає бюджетно, але це якось й пасує навіть)) Такі ігри мають право на існування, виглядає весело, хочу під головну тему з робокопу 1987 вершити правосуддя, ще з дитинства, ну це ж круто))
quadrotony
Member

Повідомлення

блюванув від анімації
Nikolaus
Member

Повідомлення

Стыдно такое выпускать в 23м. Я вот тоже по многим играм ностальгирую, во многие поиграл бы, но как смотришь на этот графоний, так охота и отпадает. Это как прийти в хороший ресторан, а тебе бигмак с картохой принесли. Уже и аппетит пропал.
Павло
Member

Повідомлення

Nikolaus: 27.10.2023 14:52 Стыдно такое выпускать в 23м. Я вот тоже по многим играм ностальгирую, во многие поиграл бы, но как смотришь на этот графоний, так охота и отпадает. Это как прийти в хороший ресторан, а тебе бигмак с картохой принесли. Уже и аппетит пропал.
Там чуваки випустили пак старих ігор за 1800 грн в 240р...
Nikolaus
Member

Повідомлення

Павло: 27.10.2023 15:19 Там чуваки випустили пак старих ігор за 1800 грн в 240р...
Красавчики. Срубят бабосов. Так и надо с потребителями, пускай поностальгируют. Я бы ещё наладил продажу старых корчей на пеньке первом. Ретро, так ретро. Оно ещё дороже.
Kashtan
Member

Повідомлення

Можливо пограю. Робокоп та Термінатор - подобались в дитинстві. Але чому замість прекрасного міста моторів якийсь черговий абстрактний ноунейм роуг сіті... Псує враження і заважає поринутись у сюжет.
Creature4O
Member

Повідомлення

Nikolaus: 27.10.2023 14:52 Стыдно такое выпускать в 23м. Я вот тоже по многим играм ностальгирую, во многие поиграл бы, но как смотришь на этот графоний, так охота и отпадает. Это как прийти в хороший ресторан, а тебе бигмак с картохой принесли. Уже и аппетит пропал.
Яка дурість! Що значить соромно?! Може ще соромно дешеві цигарки палити, чи ходити по вулиці в шльопках за 100грн? Скільки грошей мали, на стільки й зробили. Взагаллі в чому полягає крутість гри, хіба тільки у графіці й анімаціях? Є купа дешевих і простих ігор які на три голови кращі й цікавіші за найдорожчі ААА проєкти. Так само як і в кіноіндустрії. Ви ж не будете заперечувати, що найдорожчі фільми не були шедеврами. От так і тут. Кожному на свій смак.
doc-oc
Member

Повідомлення

Демо доступное в Стим очень понравилось и Питер Уэллер снова вернулся к своей культовой роли! Парни молодцы, подходят очень основательно и от игры к игре явно растут над собой. Улочки особенно атмосферные вышли. Отстреливать уродов под легендарный саундтрек одно удовольствие!
Ну, а людишки, которым анимации не в кайф или ещё что-то, походу в полном неадеквате и просто зажрались капитально! У игры скромный бюджет, не все могут себе позволить разработку Старфилд. Желаю успехов игре и сиквел оригинальному фильму. Который очень хотел снять Нил Бломкамп :beer:
Nikolaus
Member

Повідомлення

Creature4O: 27.10.2023 23:34 Кожному на свій смак.
Так я про это и говорю. Хорошо, что есть те, кто будет хавать мивину с макдаком и восхищаться. На них можно зарабатывать. А для требовательного покупателя такой шлак стыдно выпускать.
Это как выпустить спорт-купе, но ржавое, без крыла и на разных дисках, один литой, а второй стальной. Понятное дело, владелец захочет допилить свою Eleanor, а не будет восхищаться, что она быстро едет. Какой шедевр, вах.
Hum
Member

Повідомлення

Анимация ударов кулаком просто эпическая. :gigi:
Kib
Member

Повідомлення

Пройшов демо, гра хороший середняк, побільше б таких проектів релізилось в різних жанрах, було б з чого обирати, а то кругом одні розкручені франшизи, сіквели, пріквели, ремастери. :puke:
7_s_7
Member

Повідомлення

Эта игра делалась в начале 2ххх ??? :eek:
Lowrider
Member

Повідомлення

Це так круто було у дитинстві дивитись Robocop, і ця музика :super: я коли був малий, малював його машину з купою мігалок)) ностальгія
waryag
Member

Повідомлення

Nikolaus: 28.10.2023 08:40Так я про это и говорю. Хорошо, что есть те, кто будет хавать мивину с макдаком и восхищаться. На них можно зарабатывать. А для требовательного покупателя такой шлак стыдно выпускать.
Требовательные пойдут покупать очередную колду или поделие от юбисофта? :rotate:
7mindfields
Member

Повідомлення

waryag: 28.10.2023 17:29
Nikolaus: 28.10.2023 08:40Так я про это и говорю. Хорошо, что есть те, кто будет хавать мивину с макдаком и восхищаться. На них можно зарабатывать. А для требовательного покупателя такой шлак стыдно выпускать.
Требовательные пойдут покупать очередную колду или поделие от юбисофта? :rotate:
Можна навернути старфілда з лопати, з таким бюджетом на розробку не соромно :up:
Навіть цікаво, по яким саме іграм ти ностальгуєш в такому разі, якщо для тебе по факту важливий лише графоній?
daesz
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.10.2023 18:10 Навіть цікаво, по яким саме іграм ти ностальгуєш в такому разі, якщо для тебе по факту важливий лише графоній?
100% адепт крайзиса :gigi:
Jay228
Member

Повідомлення

це як їм вдалося таку графiку на Unreal Engine 5 зробити . я думав це 2 чи 3й або юнiтi взагалi !)
Nikolaus
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.10.2023 18:10 Навіть цікаво, по яким саме іграм ти ностальгуєш в такому разі, якщо для тебе по факту важливий лише графоній?
Супер Марио и 9999 игр
Kib
Member

Повідомлення

Jay228: 28.10.2023 18:54 це як їм вдалося таку графiку на Unreal Engine 5 зробити . я думав це 2 чи 3й або юнiтi взагалi !)
Ви графіку по ютюбу оцінювали? просто цікаво.
Відповісти