Останні статті і огляди
Новини
AMD згортає програмну підтримку GPU Polaris та Vega. Поки що тільки на Linux
-
Geek_inside
Junior
Предлагаю обсудить AMD згортає програмну підтримку GPU Polaris та Vega. Поки що тільки на Linux
Прошла эпоха, прощай легенда
Прошла эпоха, прощай легенда
-
Tyler
Member
єєєє, а вегу то за що, на ній же купа ноутів працює і G проци, шо за справи
-
Geek_inside
Junior
мова йде про vega 56 та vega 64Tyler: ↑ 25.10.2023 17:52 єєєє, а вегу то за що, на ній же купа ноутів працює і G проци, шо за справи
-
Tyler
Member
мій провтик, дякуюGeek_inside: ↑ 25.10.2023 17:54мова йде про vega 56 та vega 64Tyler: ↑ 25.10.2023 17:52 єєєє, а вегу то за що, на ній же купа ноутів працює і G проци, шо за справи
-
GulmanMAD
Junior
Ніколи такого не було, як то кажуть.Tyler: ↑ 25.10.2023 17:52єєєє, а вегу то за що, на ній же купа ноутів працює і G проци, шо за справи
Якщо працює, то і надалі буде собі працювати. Vega чудово справляється із задачами типу відобразити зображення на моніторі, відео з усіма сучасними кодеками + невибагливі іграшки, для цих завдань останнього актуального драйверу вистачатиме заочі.
-
nazar-pc
Member
AMDVLK і так мало хто використовував, у відкритому RADV який, мабуть, трошки менше ніж всі використовують, нічого не змінилося.
Новину писав або той хто не в темі, або той хто спеціально вирішив на вентилятор накинути по-більше.
Новину писав або той хто не в темі, або той хто спеціально вирішив на вентилятор накинути по-більше.
-
Павло
Member
Може вже виправлять білий курсор! 

-
Grindeath
Member
Не так давно на Веге56 много во что играл, очень хорошая карточка. Как минимум еще 3 года это вполне себе годное решение для FHD, если игра хорошо оптимизирована.
-
Alexsandr
Member
Вега 56 и Вега 64 вышли в небольших кол-ах и дорогими были и сейчас неоправданно дорогие. Их слишком мало что бы поддерживать как игровую архитектуру, а вот Полярис жалко. Карта старая, но справляется со многими играми.
-
oldpsyho
Junior
І що? Ну не буде оновлень драйвера для 580-ї, вона й так добре під ляліхом працює Це ж не значить, що тепер мені доведеться для свого улюбленого рачика шукати невідію.
-
Victor Butko
Member
На лінуксі взагалі то є mesa драйвер, який не гірше від амдешного. І там підтримка ще буде років з десять.
-
Vik2023
Junior
Та не знаю які там невеликі кількості, в магазах їх дай боже було, ноу проблем купити. Зараз дорогі це типу 4-5к грн дорого? Чи я щось не зрозумів?Alexsandr: ↑ 25.10.2023 20:10 Вега 56 и Вега 64 вышли в небольших кол-ах и дорогими были и сейчас неоправданно дорогие. Их слишком мало что бы поддерживать как игровую архитектуру, а вот Полярис жалко. Карта старая, но справляется со многими играми.
Востаннє редагувалось 26.10.2023 00:40 користувачем Vik2023, всього редагувалось 1 раз.
-
yurarad
Member
А что не так с курсором?
-
daesz
Member
Він деколи стає білим, саме коли наводите на поле для вводу тексту. Фікситься за 3 секунди. Але деякі люблять писати всяку дичь

-
Павло
Member
Тобто проблема яку можна пофіксити за 3 секунди!? Но амд це не робить декілька роківdaesz: ↑ 26.10.2023 00:50Він деколи стає білим, саме коли наводите на поле для вводу тексту. Фікситься за 3 секунди. Але деякі люблять писати всяку дичь![]()

Як то кажуть проблем із драйверами від АМД немає! Но якщо є то це ви ліниві! І не хочете їх виправляти!
Наступна карта буде від зелених!

Востаннє редагувалось 26.10.2023 01:13 користувачем Павло, всього редагувалось 1 раз.
-
l-m
Member
В Лінуксі немає цієї проблеми.
Та й у Віндовсі, я про спочатку це купу разів прочитав, та недавно піймав цей глюк, ну думаю — зурочили)) Але потім знов стало нормально само)
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Ну й вище вірно написали, що AMDVLK не дуже популярний, я, наприклад завжди RADV використовував, так що все й надалі буде з тими відеокартами нормально.
-
yurarad
Member
А на каких картах и какой версии драйвера? У меня RX 6750 XT ничего подобного не наблюдал на всех версиях драйверов пока она у меня в эксплуатации(Win 11 со всеми актуальными обновлениями -лицензия), конечно возможно это связано с тем что я использую сторонние курсоры и я из-за этого не наблюдаю данной проблемы.daesz: ↑ 26.10.2023 00:50Він деколи стає білим, саме коли наводите на поле для вводу тексту. Фікситься за 3 секунди. Але деякі люблять писати всяку дичь![]()
-
Павло
Member
Якраз ви добре написали купа людей з цим стикалось! Як і з мерехтінням у вікні телеграма, браузера через фрісінк! Но амд це впевнено і стабільно не помічає! І якщо ти про це напишеш то пояснять, що то ти не правий! Як це було декілька років назад при чорних екранах!l-m: ↑ 26.10.2023 01:13В Лінуксі немає цієї проблеми.
Та й у Віндовсі, я про спочатку це купу разів прочитав, та недавно піймав цей глюк, ну думаю — зурочили)) Але потім знов стало нормально само)
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Ну й вище вірно написали, що AMDVLK не дуже популярний, я, наприклад завжди RADV використовував, так що все й надалі буде з тими відеокартами нормально.
Шлях істинного фаната АМД це терпіти та чекати! Поки зійдуть з олімпу до плебсу!
Но це тільки якщо говорити за відеокарти! У процесорах в АМД все супер. Тут вони молодці!
-
Ray2000gt
Advanced Member
Гадаю, АМД прийняли це стратегічне рішення, щоб вивільнити сили на фікс білого курсору.
-
daesz
Member
Напевно на всіх, у мене 7800хт і в мене "проявився" десь на 3 дні використання. І то після того як браузер був запущений протягом декількох годинyurarad: ↑ 26.10.2023 01:15А на каких картах и какой версии драйвера? У меня RX 6750 XT ничего подобного не наблюдал на всех версиях драйверов пока она у меня в эксплуатации(Win 11 со всеми актуальными обновлениями -лицензия), конечно возможно это связано с тем что я использую сторонние курсоры и я из-за этого не наблюдаю данной проблемы.daesz: ↑ 26.10.2023 00:50
Він деколи стає білим, саме коли наводите на поле для вводу тексту. Фікситься за 3 секунди. Але деякі люблять писати всяку дичь![]()

Пофіксив ось так : в адресній строці хрома "chrome://flags/" > enter > angle в пошуку і змінити на d3d9

В мене вчора р6с закрешив і я отримав лів пенальті на 1 годину. А потім ще раз так же, але гра тільки почалась і я встиг переконектитись. Танцював з бубном з годину стараючись знайти в чім проблема, знижував оверклок/скидав в дефолт/виключав антилаг, а як виявилось то юбі фігово накодити вулкан варіацію клієнта і він крешить на амд/інтел кожні 30 хв (у мене крешив на кожному 3-5 пробігу внутрішньо-ігрового бенча), на нвідії рідше, але також зустрічається. Мораль : інколи не амуде виновата у всіх бідах світу, а криворукі кодери хрома. В опері/брейві/еджі такого немаєПавло: ↑ 26.10.2023 01:09Тобто проблема яку можна пофіксити за 3 секунди!? Но амд це не робить декілька роківdaesz: ↑ 26.10.2023 00:50
Він деколи стає білим, саме коли наводите на поле для вводу тексту. Фікситься за 3 секунди. Але деякі люблять писати всяку дичь![]()
Як то кажуть проблем із драйверами від АМД немає! Но якщо є то це ви ліниві! І не хочете їх виправляти!
Наступна карта буде від зелених!![]()