Предлагаю обсудить В Epic Games Store дарують The Evil Within та Eternal Threads
Первый ивик то что надо. Второй уже не то, зевать охото
Останні статті і огляди
Новини
В Epic Games Store дарують The Evil Within та Eternal Threads
-
WhiteNigger
Member
-
NUN4AG
Member
Одна з найлюбленіших хоррор серій (якщо можна назвати серією дві гри).
Перша частина - просто жирок (9/10, один з особистих ТОПів жанру наряду з RE2, RE4, RE7, SH 2, Dead Space 1-2 та Alien: Isolation), друга - слабша (7.5) через відкритий світ, зміну геймплейного ритму та атмосфери, але теж доволі якісна гра у порівнянні з усяким коридорно-скрімерним дешманом на 3-5 годин.
Дуже хотілося б отримати 3 частину, але майже впевнений, що без Мікамі під крилом Майкрософту ми або не побачимо від Tango Gameworks TEW3, або отримаємо деградацію як у Аркейнів (Дезлуп і особливо Редфейл).
Перша частина - просто жирок (9/10, один з особистих ТОПів жанру наряду з RE2, RE4, RE7, SH 2, Dead Space 1-2 та Alien: Isolation), друга - слабша (7.5) через відкритий світ, зміну геймплейного ритму та атмосфери, але теж доволі якісна гра у порівнянні з усяким коридорно-скрімерним дешманом на 3-5 годин.
Дуже хотілося б отримати 3 частину, але майже впевнений, що без Мікамі під крилом Майкрософту ми або не побачимо від Tango Gameworks TEW3, або отримаємо деградацію як у Аркейнів (Дезлуп і особливо Редфейл).
-
fleagull
Member
А мені навпаки The Evil Within 2 набагато більше сподобався ніж перша частина. Відкритий світ в грі не зовсім тай відкритий, як у більшості ігор. Локації дууууже маленькі і камерні, але це додало елементу дослідження і якогось різноманіття у проходженні. Також набагато зручніше та адекватніше керування з бойовою системою.
-
BoKl
Member
Мені більше перша зайшла, бо лазити по відкритих локаціях мене трішки бісило, через що 2 частину з 3-го разу пройшов, а от першу пройшов на одному диханні на ПС4, а потім ще й на ПК. Тим не менш, і другу частину будуть роздавати у цьому місяці, якась небачена щедрість від епіків, щось погане передчуття про долю цього магазину у мене.fleagull: ↑ 20.10.2023 10:58 А мені навпаки The Evil Within 2 набагато більше сподобався ніж перша частина. Відкритий світ в грі не зовсім тай відкритий, як у більшості ігор. Локації дууууже маленькі і камерні, але це додало елементу дослідження і якогось різноманіття у проходженні. Також набагато зручніше та адекватніше керування з бойовою системою.
-
NUN4AG
Member
Чому? Навпаки вони минулі роки набагато кращє роздавали (дійсно цікаве інді, ТОПові ААА та круті ігри категорії B ), ніж останнім часом - багато повторів та ігор про які особисто я ніколи не чув (на відміну від ТОПового інді у перші роки).BoKl: ↑ 20.10.2023 11:18якась небачена щедрість від епіків, щось погане передчуття про долю цього магазину у мене
Тому подібна роздача скоріше у дусі минулих років, що після новини про продовження безкоштовних роздач у 2024 та напередодні новорічного марафону не може не додавати оптимізму.
-
Alanis
Member
Эпики обычно отдают только стандартную игру, а вот длс только за деньги, но бывают и со скидкой. А некоторые игры без длс выглядят как урезаные.