Remedy нагадала про події першої частини у новому трейлері Alan Wake 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
DMZ
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Remedy нагадала про події першої частини у новому трейлері Alan Wake 2

Там, насправді, цікава та заплутана історія. По відео на 3 хвилини важко проникнутись у суть, хоч краще ніж це зробили автори, мабуть, і не зробиш. Плюс цей Алан Вейк 2 має повязати всесвіт АВ, Контрол та Кванту Брейк. А кожна з цих ігор має не менш складний і аплутаний сюжет. Короче, кому цікаво, подивіться на ютубчіку сюжетні огляди цих ігор. Там все дуже цікаво. Я б навіть сказав дивитись цікавіше ніж грати)
Prescott
Member

Повідомлення

Алана Вейк -> Контрол (который по факту написал Алан Вейк для своего освобождения) -> Алана Вейк 2

Недавно прошёл контрол - очень недооценённая игра, 10 из 10 по сюжету-атмосфере-левел дизайну.
temporar
Member

Повідомлення

контрол душный, не смог осилить до конца, одно и то же
Trino
Junior

Повідомлення

Prescott: 19.10.2023 14:43 Алана Вейк -> Контрол (который по факту написал Алан Вейк для своего освобождения) -> Алана Вейк 2

Недавно прошёл контрол - очень недооценённая игра, 10 из 10 по сюжету-атмосфере-левел дизайну.
согласен игра бомба , прошёл сюжетку на одном дыхании, а вот 2 длс никак не получается, там как раз завязка с Алан Вейком
DMZ
Junior

Повідомлення

Prescott: 19.10.2023 14:43 Алана Вейк -> Контрол (который по факту написал Алан Вейк для своего освобождения) -> Алана Вейк 2

Наскільки я розумію, це одна з теорій. Наче як контрол - це таємна організація, яка просто займається якимись потусторонніми і незвичайними випадками неприродного походження. Досліджує їх, аналізує і бореться з наслідками. У грі контрол ми граєм за героїню, яка є робітником контрол і якраз приїхала розслідувати таку справу. У самій грі згадується, що події які стались у Брайт-Фолз з Алан Вейком це і є такий "випадок" і контрол вже почав по ньому розслідування, принанні це привернуло їх увагу. Події які стались у квантум брейк - це теж не другорядка подія, яку теж досліджує контрол.

Я можу в чомусь помилятись, бо все дуже запутано, а прямих відсилок у іграх одна на одних - мало. По суті, контрол є повʼязуючим ланцюгом всіх ігор, але детальніше про це має бути сказано у АВ2. Сам Алан Вейк може знати про контрол і скеровувати їх за допомогою своєї друкарської машинки.
fleagull
Member

Повідомлення

temporar: 19.10.2023 14:59 контрол душный, не смог осилить до конца, одно и то же
так, я хоч і пройшов до кінця, але гра дуже монотонна
daesz
Member

Повідомлення

Prescott: 19.10.2023 14:43 Недавно прошёл контрол - очень недооценённая игра, 10 из 10 по сюжету-атмосфере-левел дизайну.
Мені здається що її "рубанули" в той момент коли сюжет почав розгортатись. Мав приблизно такі ж відчуття після проходження АС3 - от коли стало прямо таки дуже цікаво гра вже закінчилась :/
Давно хочу перепройти його (контрол звичайно), але все часу не знайдеться :shuffle:
Востаннє редагувалось 19.10.2023 16:46 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Prescott
Member

Повідомлення

DMZ: 19.10.2023 15:27Наскільки я розумію, це одна з теорій. Наче як контрол - це таємна організація, яка просто займається якимись потусторонніми і незвичайними випадками неприродного походження. Досліджує їх, аналізує і бореться з наслідками. У грі контрол ми граєм за героїню, яка є робітником контрол і якраз приїхала розслідувати таку справу. У самій грі згадується, що події які стались у Брайт-Фолз з Алан Вейком це і є такий "випадок" і контрол вже почав по ньому розслідування, принанні це привернуло їх увагу. Події які стались у квантум брейк - це теж не другорядка подія, яку теж досліджує контрол.
Пройдите ДЛЦ AWE, то, что происходит в контрол - от начала до конца написал Алан и ДЛЦ об этом почти прямо рассказывает в процессе прохождения через записки-видео-разговоры в голове.

PS
ДЛЦ начинается с того, что Алан буквально говорит что должна сделать Джесси шаг за шагом как сюжет из книги.

Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Trino: 19.10.2023 15:02а вот 2 длс никак не получается, там как раз завязка с Алан Вейком
Пройди обязательно, выше написал, не думаю что это спойлер - игре миллион лет и на ютубе уже давно все теории разобрали.
waryag
Member

Повідомлення

Чи треба проходити першу частину перед другою? Взагалі, ремастер першої нормальний?
Prescott
Member

Повідомлення

waryag: 19.10.2023 18:44Чи треба проходити першу частину перед другою? Взагалі, ремастер першої нормальний?
Обязательно, нормальный, перепроходил недавно.
big_bang
Member

Повідомлення

waryag: 19.10.2023 18:44 Чи треба проходити першу частину перед другою? Взагалі, ремастер першої нормальний?
графічно слабенька, але атмосферно
пройшов цього року
на 3.5 з 5
MetalistForever
Member

Повідомлення

Предзаказал , сижу жду ;)
Вкладення
Screenshot 2023-10-20 at 11-46-40 ждун – Google Поиск.png
Mixx
Member

Повідомлення

daesz
Что там? Владельцев младших nv и amd карт обрекли на rtx-off и dlss/fsr on?
Відповісти