Параллельный импорт.
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Чекаємо на вихід моделей А799 та Н799 )kalakawa: ↑ 18.10.2023 12:09 Нічого, хуанг придумає як ще наблизити гарячу фазу третьої світової
к сожалению но да, купят сколько надо, при этом заплатят любую сумму сколько затребуют. Блокада китая в технологическом и торговом плане должна быть коллективной.Prescott: ↑ 18.10.2023 12:02 Предлагаю обсудить США заборонили постачання прискорювачів Nvidia A800 та H800 до Китаю
Параллельный импорт.![]()
Вопрос в том, насколько рьяно Штаты будут придерживаться санкционного режима. Товар весьма специфичный, поставляется большими партиями, контролировать относительно легко.Shaolin_Style: ↑ 18.10.2023 12:40 к сожалению но да, купят сколько надо, при этом заплатят любую сумму сколько затребуют
ти б краще не класиків а історію читавJohn Rumba: ↑ 18.10.2023 14:38 А вам яке діло до Китаю та США, ви що, гроші з тих чіпів маєте?! Пойдіть історію та класиків почитайте, може щось і зрозумієте. Воюють великі гроші з великими грошима, а гине біднота. Коло ви вже протрезвієте?!
Воно то так, але : до тепер був прямий імпорт врізаної версії, тобто ніяких фізичних обмеженнь не було - ввози скільки заманеться. Посередниками такий об'єм вже не ввезеш, тобто виробництво простоює, оскільки виробляється більше прискорювачів чим можна збути в одиницю часу, а у всьому іншому світі ніхто не буде давати 70к$ за врізану карту, якщо в магазині можна взяти повноцінну А/Н100 за 30к$. І виходить, що треба віддавати той силікон в користувальций сегмент, а тут маємо завишені ціни, і, відновідно, низький попит, ще й кляті амуде випустили успішні 7700/7800 з клятим інтелом, який "дише" в потилицюNFS-Racer: ↑ 18.10.2023 14:15 daesz
Поки є попит, буде і пропозиція, правильно вище написали, більше зароблять посередники бо збільшуються ризики, виробник майже ніяк не постраждає.
А користувацькі карти будуть тільки дорожчати, ці продукти Нвідіа взагалі не цікаві бо ніякої ролі з т.з. бізнесу вони не грають.
Судячи з того, що робила і продовжує робити влада (не путати з народом) будь-якої країни, я беззаперечно переконаний, що мої інтереси діаметрально-протилежні їхнім. У них є плани, вони прямо не говорять які, щоб я не розумів як мені буди до останнього, коли вони мене поставлять перед фактом (закриті кордони не дадуть збрехати), і в тих планах мене явно розглядають в ролі ресурсу, а не вигодоотримувача. Так як я маю ставитись до Китаю чи США?!kalakawa: ↑ 18.10.2023 14:48ти б краще не класиків а історію читавJohn Rumba: ↑ 18.10.2023 14:38 А вам яке діло до Китаю та США, ви що, гроші з тих чіпів маєте?! Пойдіть історію та класиків почитайте, може щось і зрозумієте. Воюють великі гроші з великими грошима, а гине біднота. Коло ви вже протрезвієте?!
в момент, коли авіація Китаю підніметься в повітря для удару по ПВО та аеродромах Тайваню, всьому світу вже буде не до України, в першу чергу США. а на початок цього шоу кількість поставлених обчислювачів для ШІ до Китаю впливає прямолінійно. тому нам, і тобі в тому числі, має бути діло до Китаю та США
В короткій перспективі ви дійсно "ресурс". Але давайте уявимо собі, що кордони відкриті та умовні орки (росія/Китай/Хамас) захопили Україну, Тайвань, Ізраїль. Ви при цьому поїхали до умовної Мексики.John Rumba: ↑ 18.10.2023 15:24коли вони мене поставлять перед фактом (закриті кордони не дадуть збрехати), і в тих планах мене явно розглядають в ролі ресурсу, а не вигодоотримувача.
Це тому, що ті, хто в змозі - переносять свої потужності за межі Китаю, а якщо є можливість - то нові будуть ще й за межами Тайвані.taras_cs: ↑ 18.10.2023 19:12 Ось, кому цікаво, відео з тайм-кодом, чому Китайська економіка падає (спойлер: тому що диктатура)
- спойлер
Так, про це теж згадується. Але в чому причина такої міграції?daesz: ↑ 18.10.2023 19:16Це тому, що ті, хто в змозі - переносять свої потужності за межі Китаю, а якщо є можливість - то нові будуть ще й за межами Тайвані.
То й же айфон який повністю вийшов з Китаю і збудував заводи в Індії, той же Інтел який будує заводи по Європі (з останніх - в Польщі та Угорщині). Навіть малі підприємці, по типу депбаєра, який повністю переніс потужності чи то в Англію, чи то в Шотландію
Ви ванга? Ніхно не знає, що буде в майбутньому. Фантазувати можна взагалі все що заманеться. Одне не зміниться - зі звичайного роботяги будуть дерти три шкіри і пускати на фарш. Тому мені байдуже, хто при владі, вони там всі фашисти.taras_cs: ↑ 18.10.2023 19:12В короткій перспективі ви дійсно "ресурс". Але давайте уявимо собі, що кордони відкриті та умовні орки (росія/Китай/Хамас) захопили Україну, Тайвань, Ізраїль. Ви при цьому поїхали до умовної Мексики.John Rumba: ↑ 18.10.2023 15:24коли вони мене поставлять перед фактом (закриті кордони не дадуть збрехати), і в тих планах мене явно розглядають в ролі ресурсу, а не вигодоотримувача.
Увага, питання: коли орки доберуться до Мексики та зроблять з вас і вашої родини свій ресурс (вже безкоштовний та назавжди)?
В довгій перспективі виграють всі, якщо разом дати по зубах агресорові, а не чекати, коли він всіх по одному вб'є та знайде конкретного тебе в твоїй схованці.
Відправлено через 22 хвилини 2 секунди:
Ось, кому цікаво, відео з тайм-кодом, чому Китайська економіка падає (спойлер: тому що диктатура)
- спойлер
"Шикарний" контр-аргумент. Типова конспірологія. Тобто, в КНДР та в Лондоні життя однакове?John Rumba: ↑ 18.10.2023 20:41Ви ванга? Ніхно не знає, що буде в майбутньому. Фантазувати можна взагалі все що заманеться. Одне не зміниться - зі звичайного роботяги будуть дерти три шкіри і пускати на фарш. Тому мені байдуже, хто при владі, вони там всі фашисти.
Мені починає здаватись, що пан - засланий русачокЗ нами з:31.03.2023 14:57
Всього повідомлень:13
Рейтинг користувача:-64
Не можу не згадати - коли місяць тому я зауважив тут про майбутню війну КНР з Тайванем, мені порадили не читати «пропагандонів». Одна з типових реакцій людей на цей жорстокий і несправедливий світ - заперечувати правдивість негативної інформації безпідставно, авжеж - із головою в піску безпечніше почуватися, не чуєш небезпеки - значить її немає.kalakawa: ↑ 18.10.2023 14:48ти б краще не класиків а історію читавJohn Rumba: ↑ 18.10.2023 14:38 А вам яке діло до Китаю та США, ви що, гроші з тих чіпів маєте?! Пойдіть історію та класиків почитайте, може щось і зрозумієте. Воюють великі гроші з великими грошима, а гине біднота. Коло ви вже протрезвієте?!
в момент, коли авіація Китаю підніметься в повітря для удару по ПВО та аеродромах Тайваню, всьому світу вже буде не до України, в першу чергу США. а на початок цього шоу кількість поставлених обчислювачів для ШІ до Китаю впливає прямолінійно. тому нам, і тобі в тому числі, має бути діло до Китаю та США
Якщо проти Китаю почнуть приймати жорсткі санкції - під ударом можуть виявитись інвестори і підприємства як зі сторони США, так і зі сторони Китаю. Ніхто ж не хоче ризикувати своїми активамиtaras_cs: ↑ 18.10.2023 20:29 Так, про це теж згадується. Але в чому причина такої міграції?
Причин падіння економики багато, не тільки це