США заборонили постачання прискорювачів Nvidia A800 та H800 до Китаю

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Prescott
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить США заборонили постачання прискорювачів Nvidia A800 та H800 до Китаю

Параллельный импорт. :up:
kalakawa
Member

Повідомлення

Нічого, хуанг придумає як ще наблизити гарячу фазу третьої світової
Vlaad13
Member

Повідомлення

они и до этого закупали санкционные товары через другие страны - просто посредники теперь будут больше наживатся
agarus
Member

Повідомлення

kalakawa: 18.10.2023 12:09 Нічого, хуанг придумає як ще наблизити гарячу фазу третьої світової
Чекаємо на вихід моделей А799 та Н799 )
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

к сожалению но да, купят сколько надо, при этом заплатят любую сумму сколько затребуют. Блокада китая в технологическом и торговом плане должна быть коллективной.
waryag
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 18.10.2023 12:40 к сожалению но да, купят сколько надо, при этом заплатят любую сумму сколько затребуют
Вопрос в том, насколько рьяно Штаты будут придерживаться санкционного режима. Товар весьма специфичный, поставляется большими партиями, контролировать относительно легко.
daesz
Member

Повідомлення

Щось мені підказує, що куртка таки буде опускати ціни на користувацькі карти, бо халява з А/Н800 з ціною для Китаю в 2.5 рази вищою ніж ціна на не врізані версії обламалась :gigi:
NFS-Racer
Member

Повідомлення

daesz
Поки є попит, буде і пропозиція, правильно вище написали, більше зароблять посередники бо збільшуються ризики, виробник майже ніяк не постраждає.
А користувацькі карти будуть тільки дорожчати, ці продукти Нвідіа взагалі не цікаві бо ніякої ролі з т.з. бізнесу вони не грають.
John Rumba
Junior

Повідомлення

А вам яке діло до Китаю та США, ви що, гроші з тих чіпів маєте?! Пойдіть історію та класиків почитайте, може щось і зрозумієте. Воюють великі гроші з великими грошима, а гине біднота. Коло ви вже протрезвієте?!
kalakawa
Member

Повідомлення

John Rumba: 18.10.2023 14:38 А вам яке діло до Китаю та США, ви що, гроші з тих чіпів маєте?! Пойдіть історію та класиків почитайте, може щось і зрозумієте. Воюють великі гроші з великими грошима, а гине біднота. Коло ви вже протрезвієте?!
ти б краще не класиків а історію читав
в момент, коли авіація Китаю підніметься в повітря для удару по ПВО та аеродромах Тайваню, всьому світу вже буде не до України, в першу чергу США. а на початок цього шоу кількість поставлених обчислювачів для ШІ до Китаю впливає прямолінійно. тому нам, і тобі в тому числі, має бути діло до Китаю та США
daesz
Member

Повідомлення

NFS-Racer: 18.10.2023 14:15 daesz
Поки є попит, буде і пропозиція, правильно вище написали, більше зароблять посередники бо збільшуються ризики, виробник майже ніяк не постраждає.
А користувацькі карти будуть тільки дорожчати, ці продукти Нвідіа взагалі не цікаві бо ніякої ролі з т.з. бізнесу вони не грають.
Воно то так, але : до тепер був прямий імпорт врізаної версії, тобто ніяких фізичних обмеженнь не було - ввози скільки заманеться. Посередниками такий об'єм вже не ввезеш, тобто виробництво простоює, оскільки виробляється більше прискорювачів чим можна збути в одиницю часу, а у всьому іншому світі ніхто не буде давати 70к$ за врізану карту, якщо в магазині можна взяти повноцінну А/Н100 за 30к$. І виходить, що треба віддавати той силікон в користувальций сегмент, а тут маємо завишені ціни, і, відновідно, низький попит, ще й кляті амуде випустили успішні 7700/7800 з клятим інтелом, який "дише" в потилицю :rolleyes:
John Rumba
Junior

Повідомлення

Тема: США заборонили постачання прискорювачів Nvidia A800 та H800 до Китаю
kalakawa: 18.10.2023 14:48
John Rumba: 18.10.2023 14:38 А вам яке діло до Китаю та США, ви що, гроші з тих чіпів маєте?! Пойдіть історію та класиків почитайте, може щось і зрозумієте. Воюють великі гроші з великими грошима, а гине біднота. Коло ви вже протрезвієте?!
в момент, коли авіація Китаю підніметься в повітря для удару по ПВО та аеродромах Тайваню, всьому світу вже буде не до України, в першу чергу США. а на початок цього шоу кількість поставлених обчислювачів для ШІ до Китаю впливає прямолінійно. тому нам, і тобі в тому числі, має бути діло до Китаю та США
Судячи з того, що робила і продовжує робити влада (не путати з народом) будь-якої країни, я беззаперечно переконаний, що мої інтереси діаметрально-протилежні їхнім. У них є плани, вони прямо не говорять які, щоб я не розумів як мені буди до останнього, коли вони мене поставлять перед фактом (закриті кордони не дадуть збрехати), і в тих планах мене явно розглядають в ролі ресурсу, а не вигодоотримувача. Так як я маю ставитись до Китаю чи США?!
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Нічого, куртка продасть і в обхід.
taras_cs
Member

Повідомлення

John Rumba: 18.10.2023 15:24коли вони мене поставлять перед фактом (закриті кордони не дадуть збрехати), і в тих планах мене явно розглядають в ролі ресурсу, а не вигодоотримувача.
В короткій перспективі ви дійсно "ресурс". Але давайте уявимо собі, що кордони відкриті та умовні орки (росія/Китай/Хамас) захопили Україну, Тайвань, Ізраїль. Ви при цьому поїхали до умовної Мексики.
Увага, питання: коли орки доберуться до Мексики та зроблять з вас і вашої родини свій ресурс (вже безкоштовний та назавжди)?

В довгій перспективі виграють всі, якщо разом дати по зубах агресорові, а не чекати, коли він всіх по одному вб'є та знайде конкретного тебе в твоїй схованці.

Відправлено через 22 хвилини 2 секунди:
Ось, кому цікаво, відео з тайм-кодом, чому Китайська економіка падає (спойлер: тому що диктатура)
спойлер
daesz
Member

Повідомлення

taras_cs: 18.10.2023 19:12 Ось, кому цікаво, відео з тайм-кодом, чому Китайська економіка падає (спойлер: тому що диктатура)
спойлер
Це тому, що ті, хто в змозі - переносять свої потужності за межі Китаю, а якщо є можливість - то нові будуть ще й за межами Тайвані.
То й же айфон який повністю вийшов з Китаю і збудував заводи в Індії, той же Інтел який будує заводи по Європі (з останніх - в Польщі та Угорщині). Навіть малі підприємці, по типу депбаєра, який повністю переніс потужності чи то в Англію, чи то в Шотландію :)
taras_cs
Member

Повідомлення

daesz: 18.10.2023 19:16Це тому, що ті, хто в змозі - переносять свої потужності за межі Китаю, а якщо є можливість - то нові будуть ще й за межами Тайвані.
То й же айфон який повністю вийшов з Китаю і збудував заводи в Індії, той же Інтел який будує заводи по Європі (з останніх - в Польщі та Угорщині). Навіть малі підприємці, по типу депбаєра, який повністю переніс потужності чи то в Англію, чи то в Шотландію
Так, про це теж згадується. Але в чому причина такої міграції?
Причин падіння економики багато, не тільки це
John Rumba
Junior

Повідомлення

taras_cs: 18.10.2023 19:12
John Rumba: 18.10.2023 15:24коли вони мене поставлять перед фактом (закриті кордони не дадуть збрехати), і в тих планах мене явно розглядають в ролі ресурсу, а не вигодоотримувача.
В короткій перспективі ви дійсно "ресурс". Але давайте уявимо собі, що кордони відкриті та умовні орки (росія/Китай/Хамас) захопили Україну, Тайвань, Ізраїль. Ви при цьому поїхали до умовної Мексики.
Увага, питання: коли орки доберуться до Мексики та зроблять з вас і вашої родини свій ресурс (вже безкоштовний та назавжди)?

В довгій перспективі виграють всі, якщо разом дати по зубах агресорові, а не чекати, коли він всіх по одному вб'є та знайде конкретного тебе в твоїй схованці.

Відправлено через 22 хвилини 2 секунди:
Ось, кому цікаво, відео з тайм-кодом, чому Китайська економіка падає (спойлер: тому що диктатура)
спойлер
Ви ванга? Ніхно не знає, що буде в майбутньому. Фантазувати можна взагалі все що заманеться. Одне не зміниться - зі звичайного роботяги будуть дерти три шкіри і пускати на фарш. Тому мені байдуже, хто при владі, вони там всі фашисти.
taras_cs
Member

Повідомлення

John Rumba: 18.10.2023 20:41Ви ванга? Ніхно не знає, що буде в майбутньому. Фантазувати можна взагалі все що заманеться. Одне не зміниться - зі звичайного роботяги будуть дерти три шкіри і пускати на фарш. Тому мені байдуже, хто при владі, вони там всі фашисти.
"Шикарний" контр-аргумент. Типова конспірологія. Тобто, в КНДР та в Лондоні життя однакове?
Всього повідомлень:13
Рейтинг користувача:-64
Мені починає здаватись, що пан - засланий русачок
Kashtan
Member

Повідомлення

kalakawa: 18.10.2023 14:48
Не можу не згадати - коли місяць тому я зауважив тут про майбутню війну КНР з Тайванем, мені порадили не читати «пропагандонів». Одна з типових реакцій людей на цей жорстокий і несправедливий світ - заперечувати правдивість негативної інформації безпідставно, авжеж - із головою в піску безпечніше почуватися, не чуєш небезпеки - значить її немає.
daesz
Member

Повідомлення

taras_cs: 18.10.2023 20:29 Так, про це теж згадується. Але в чому причина такої міграції?
Причин падіння економики багато, не тільки це
Якщо проти Китаю почнуть приймати жорсткі санкції - під ударом можуть виявитись інвестори і підприємства як зі сторони США, так і зі сторони Китаю. Ніхто ж не хоче ризикувати своїми активами :)
Відповісти