Продано мільйон копій Lies of P

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
karokum
Junior

Повідомлення

А якщо ще рахувати GamePass, то це дуже хороші результати
corban_jum
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продано мільйон копій Lies of P

Перший ж міні босс на вокзалі примусив вимкнути ПК).
Соулси не для всіх
Васильович
Member

Повідомлення

corban_jum: 17.10.2023 14:49Соулси не для всіх
Однозначно.
Але через класний візуал навіть я пару стрімів глянув з цікавості (але сам грати, звичайно ж, не буду - нерви не залізні :gigi: ).
Стиль місцями нагадував Dishonored.
Kib
Member

Повідомлення

Також до цього жодного соулзу не грав, але лайз оф пі зацікавила хорошим візуалом, чітким сюжетом який не треба гуглити після проходженя гри, відсутністю "перекоти поле геймплею" (тут система ідеальних блоків і відскоків в сторони, хоч і далеко не ідеальна). Але до патчу 1.200, вона була дуже безжальна, навіть для бувалих соулзерів, а для таких як я, то взагалі, неодноразово видаляв/встановлював гру. Але з патчем 1.200, її можна обережно рекомендувати тим хто не грав до цього в соулзи.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Kib: 17.10.2023 15:15 Також до цього жодного соулзу не грав, але лайз оф пі зацікавила хорошим візуалом, чітким сюжетом який не треба гуглити після проходженя гри, відсутністю "перекоти поле геймплею" (тут система ідеальних блоків і відскоків в сторони, хоч і далеко не ідеальна). Але до патчу 1.200, вона була дуже безжальна, навіть для бувалих соулзерів, а для таких як я, то взагалі, неодноразово видаляв/встановлював гру. Але з патчем 1.200, її можна обережно рекомендувати тим хто не грав до цього в соулзи.
мне она наоборот показалась очень деревянной, медленной и безинтересной. Убил первого босса (того который огромный красный щелкунчик) и забросил. Геймплейно она отстает от других соулслайков очень сильно, а безинтерактивное окружение лишь усиливает ощущение деревянности мира. Мне больше понравился Lords of the Fallen, за исключением перегруза из миллиона механик которые они решили вывалить на игрока в начале игры.
corban_jum
Member

Повідомлення

Васильович: 17.10.2023 15:01
corban_jum: 17.10.2023 14:49Соулси не для всіх
Однозначно.
Але через класний візуал навіть я пару стрімів глянув з цікавості (але сам грати, звичайно ж, не буду - нерви не залізні :gigi: ).
Стиль місцями нагадував Dishonored.
скоріш вони з BloodBorne підглядали
waryag
Member

Повідомлення

Kib: 17.10.2023 15:15Також до цього жодного соулзу не грав, але лайз оф пі зацікавила хорошим візуалом, чітким сюжетом який не треба гуглити після проходженя гри, відсутністю "перекоти поле геймплею" (тут система ідеальних блоків і відскоків в сторони, хоч і далеко не ідеальна). Але до патчу 1.200, вона була дуже безжальна, навіть для бувалих соулзерів, а для таких як я, то взагалі, неодноразово видаляв/встановлював гру. Але з патчем 1.200, її можна обережно рекомендувати тим хто не грав до цього в соулзи.
Новачкам все ж краще ремастер ДС1. Він відносно простий і повільний і дає багато опцій по проходженню.
Головний сюжет теж простий і чіткий: вийди з камери, вдар в дзвін, потім у другий, позбирай велікі душі і виріши долю світу. :gigi:

Перекати не повинні бути проблемою - блока, парування і правильного позиціювання (а також лука) достатньо майже завжди (а може і завжди).
Васильович
Member

Повідомлення

corban_jum: 17.10.2023 15:30скоріш вони з BloodBorne підглядали
Так, але я особисто в BloodBorne не грав.
Тому мені всі ці механоїди нагадали саме Dishonored.
Yalg
Member

Повідомлення

Игра получила годные моды на поорать под столом.

Отправлено спустя 21 минуту 5 секунд:
спойлер
Зображення
Input_Lag
Member

Повідомлення

Вдалий СоулсЛайк. Кому подобався Бладборн зайде, 1 млн. ще небагато, було б 5 млн. то була би новина.
waryag
Member

Повідомлення

Input_Lag: 17.10.2023 17:291 млн. ще небагато, було б 5 млн. то була би новина.
Для гри від нонеймів, ще й у геймпасі, це дуже пристойно.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Даже клон Бладборна оказался успешнее оригинала ;) . Что мешает сони выпустить обновление игры хотя бы под 5 плойку, не говоря уже про порт? Моралесы, хорайзоны, ласт оф ас и прочая поделия с повесткой на пк не нужны.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Intel74320ASuperFin+: 17.10.2023 22:32 Даже клон Бладборна оказался успешнее оригинала ;) .
а есть данные по продажам? вроде как игра окупилась 2.5-3млн

Что мешает сони выпустить обновление игры хотя бы под 5 плойку, не говоря уже про порт? Моралесы, хорайзоны, ласт оф ас и прочая поделия с повесткой на пк не нужны.
они не будут инвестировать в улучшение версии игры которую никто не купит
Відповісти