Останні статті і огляди
Новини
Продано мільйон копій Lies of P
-
karokum
Junior
А якщо ще рахувати GamePass, то це дуже хороші результати
-
corban_jum
Member
Пропоную обговорити Продано мільйон копій Lies of P
Перший ж міні босс на вокзалі примусив вимкнути ПК).
Соулси не для всіх
Перший ж міні босс на вокзалі примусив вимкнути ПК).
Соулси не для всіх
-
Васильович
Member
Однозначно.corban_jum: ↑ 17.10.2023 14:49Соулси не для всіх
Але через класний візуал навіть я пару стрімів глянув з цікавості (але сам грати, звичайно ж, не буду - нерви не залізні

Стиль місцями нагадував Dishonored.
-
Kib
Member
Також до цього жодного соулзу не грав, але лайз оф пі зацікавила хорошим візуалом, чітким сюжетом який не треба гуглити після проходженя гри, відсутністю "перекоти поле геймплею" (тут система ідеальних блоків і відскоків в сторони, хоч і далеко не ідеальна). Але до патчу 1.200, вона була дуже безжальна, навіть для бувалих соулзерів, а для таких як я, то взагалі, неодноразово видаляв/встановлював гру. Але з патчем 1.200, її можна обережно рекомендувати тим хто не грав до цього в соулзи.
-
Shaolin_Style
Member
мне она наоборот показалась очень деревянной, медленной и безинтересной. Убил первого босса (того который огромный красный щелкунчик) и забросил. Геймплейно она отстает от других соулслайков очень сильно, а безинтерактивное окружение лишь усиливает ощущение деревянности мира. Мне больше понравился Lords of the Fallen, за исключением перегруза из миллиона механик которые они решили вывалить на игрока в начале игры.Kib: ↑ 17.10.2023 15:15 Також до цього жодного соулзу не грав, але лайз оф пі зацікавила хорошим візуалом, чітким сюжетом який не треба гуглити після проходженя гри, відсутністю "перекоти поле геймплею" (тут система ідеальних блоків і відскоків в сторони, хоч і далеко не ідеальна). Але до патчу 1.200, вона була дуже безжальна, навіть для бувалих соулзерів, а для таких як я, то взагалі, неодноразово видаляв/встановлював гру. Але з патчем 1.200, її можна обережно рекомендувати тим хто не грав до цього в соулзи.
-
corban_jum
Member
скоріш вони з BloodBorne підглядалиВасильович: ↑ 17.10.2023 15:01Однозначно.corban_jum: ↑ 17.10.2023 14:49Соулси не для всіх
Але через класний візуал навіть я пару стрімів глянув з цікавості (але сам грати, звичайно ж, не буду - нерви не залізні).
Стиль місцями нагадував Dishonored.
-
waryag
Member
Новачкам все ж краще ремастер ДС1. Він відносно простий і повільний і дає багато опцій по проходженню.Kib: ↑ 17.10.2023 15:15Також до цього жодного соулзу не грав, але лайз оф пі зацікавила хорошим візуалом, чітким сюжетом який не треба гуглити після проходженя гри, відсутністю "перекоти поле геймплею" (тут система ідеальних блоків і відскоків в сторони, хоч і далеко не ідеальна). Але до патчу 1.200, вона була дуже безжальна, навіть для бувалих соулзерів, а для таких як я, то взагалі, неодноразово видаляв/встановлював гру. Але з патчем 1.200, її можна обережно рекомендувати тим хто не грав до цього в соулзи.
Головний сюжет теж простий і чіткий: вийди з камери, вдар в дзвін, потім у другий, позбирай велікі душі і виріши долю світу.

Перекати не повинні бути проблемою - блока, парування і правильного позиціювання (а також лука) достатньо майже завжди (а може і завжди).
-
Васильович
Member
Так, але я особисто в BloodBorne не грав.corban_jum: ↑ 17.10.2023 15:30скоріш вони з BloodBorne підглядали
Тому мені всі ці механоїди нагадали саме Dishonored.
-
Yalg
Member
Игра получила годные моды на поорать под столом.
Отправлено спустя 21 минуту 5 секунд:
Отправлено спустя 21 минуту 5 секунд:
- спойлер
-
Input_Lag
Member
Вдалий СоулсЛайк. Кому подобався Бладборн зайде, 1 млн. ще небагато, було б 5 млн. то була би новина.
-
waryag
Member
Для гри від нонеймів, ще й у геймпасі, це дуже пристойно.Input_Lag: ↑ 17.10.2023 17:291 млн. ще небагато, було б 5 млн. то була би новина.
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Даже клон Бладборна оказался успешнее оригинала
. Что мешает сони выпустить обновление игры хотя бы под 5 плойку, не говоря уже про порт? Моралесы, хорайзоны, ласт оф ас и прочая поделия с повесткой на пк не нужны.

-
Shaolin_Style
Member
а есть данные по продажам? вроде как игра окупилась 2.5-3млн
они не будут инвестировать в улучшение версии игры которую никто не купитЧто мешает сони выпустить обновление игры хотя бы под 5 плойку, не говоря уже про порт? Моралесы, хорайзоны, ласт оф ас и прочая поделия с повесткой на пк не нужны.