Використання технології AMD Anti-Lag+ у Counter-Strike 2 призводить до блокування акаунта

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
lshival
Junior

Повідомлення

Предлагаю обсудить Використання технології AMD Anti-Lag+ у Counter-Strike 2 призводить до блокування акаунта

А хтось мені пару постів тому "кукарєкав" шо з амудє дровами завжди все ок і пробмем нема :-/
WWQ
Member

Повідомлення

lshival
Тут так не принято... И вообще это "другое"... :shuffle:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Забавная ситуация :D
artko
Member

Повідомлення

lshival: 14.10.2023 12:03 Предлагаю обсудить Використання технології AMD Anti-Lag+ у Counter-Strike 2 призводить до блокування акаунта

А хтось мені пару постів тому "кукарєкав" шо з амудє дровами завжди все ок і пробмем нема :-/
так проблема не з дровами, а з Valve Anti Cheat. Уважніше, будь ласка :)
Krovatka
Member

Повідомлення

Может наоборот, фича рили работает? :)
Павло
Member

Повідомлення

artko: 14.10.2023 12:19
lshival: 14.10.2023 12:03 Предлагаю обсудить Використання технології AMD Anti-Lag+ у Counter-Strike 2 призводить до блокування акаунта

Тата гра робить, все добре! Ти обновляєш драйвера і тебе банять… Но винні не драйвера! :-/
Dremjke
Member

Повідомлення

Зато фанаты AMD в таких темах могут от души минусы лепить :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

А потому ще кажуть що куртка не заносить чУмодани. З рефлексом такого не було :rotate:
artko
Member

Повідомлення

Павло: 14.10.2023 12:24

Тата гра робить, все добре! Ти обновляєш драйвера і тебе банять… Но винні не драйвера! :-/
так банить не драйвер, а помилкова робота VAC. Невже це так погано видно?
FullBlooded
Member

Повідомлення

VAC такий типу: гравці з inuria, gamesense, fantasy.cat, midnight :up: :up: :up:
Гравці з AMD Anti-lag + ☠️☠️☠️
Earanak
Member

Повідомлення

Kullerok
Member

Повідомлення

Да тут как бы имеется ввиду что владельцы АМД постоянно от чего-то страдают если не дрова то другой софт. Или проблемы в самом железе. Понятно что пофиксят но осадочек остаётся.
Павло
Member

Повідомлення

artko: 14.10.2023 12:28
Павло: 14.10.2023 12:24
так банить не драйвер, а помилкова робота VAC. Невже це так погано видно?
Обновив драйвер включив рефлекс= бан! Невже так погано видно!?
І саме смішне, що у мене на старому драйвері були статери і лаги на рх5700… Тому я був вимушений використовувати про драйвер не адреналін. І коли вони це пофіксили в адреналіні то виявляється вас може забанити… :lol:
Kib
Member

Повідомлення

daesz: 14.10.2023 12:28А потому ще кажуть що куртка не заносить чУмодани. З рефлексом такого не було
A question that often arises among gamers is why NVIDIA Reflex technology doesn’t encounter the same issues. Despite being widely used in many competitive online games, Reflex operates differently from Anti-Lag. Unlike Anti-Lag, Reflex is not implemented on the driver level. Instead, it is distributed as a separate library that is added by game developers individually.
daesz
Member

Повідомлення

Kib: 14.10.2023 13:13
daesz: 14.10.2023 12:28А потому ще кажуть що куртка не заносить чУмодани. З рефлексом такого не було
A question that often arises among gamers is why NVIDIA Reflex technology doesn’t encounter the same issues. Despite being widely used in many competitive online games, Reflex operates differently from Anti-Lag. Unlike Anti-Lag, Reflex is not implemented on the driver level. Instead, it is distributed as a separate library that is added by game developers individually.
Ну, тобто, ви підтвердили те, що я й сказав - куртка заніс чУмодани, щоб підтримка рефлексу була на рівні файлів гри, а не драйвера ВК.
Bogdanp73
Member

Повідомлення

AMD гарний хід....дрова з чітами для нових вк, і так,вас розбанять))))
смішно звісно але трохи гамерам нерви попсує
а було б прикольно як це вилізло десь на офлайн турнірі,бах бах всю тіму ваком банить))))це була б рекламка топ
Востаннє редагувалось 14.10.2023 13:32 користувачем Bogdanp73, всього редагувалось 1 раз.
Bogdanp73
Member

Повідомлення

konb999: 14.10.2023 13:31 В цьому вся амуде! То х.. стоит, то майка короткая!
то не в амд дрова чітові,то в кс вак зажорсткий )
Kib
Member

Повідомлення

Bogdanp73: 14.10.2023 13:33
konb999: 14.10.2023 13:31 В цьому вся амуде! То х.. стоит, то майка короткая!
то не в амд дрова чітові,то в кс вак зажорсткий )
То амд полізло в файли гри не спитавши розробника, от і все. Нвідія зробила окрему бібліотеку і запитала довзоволу на її інтеграцію в конретну гру. Ніякої криворукості я тут не бачу, звичайне бажання зекономити і реалізувати все через власний драйвер.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Да что ж такое, никогда такого не было и вот опять :lol:
artko
Member

Повідомлення

Kullerok: 14.10.2023 13:02

Да тут как бы имеется ввиду что владельцы АМД постоянно от чего-то страдают если не дрова то другой софт. Или проблемы в самом железе. Понятно что пофиксят но осадочек остаётся.
в тій грі що я граю - якраз гравці з nvidia жалієються постійно, а в себе жодного разу не бачив таких проблем на амд. і що? і нічого. все це досить складне, щоб казати що винний конкретний софт, ату його!
Відповісти