А хтось мені пару постів тому "кукарєкав" шо з амудє дровами завжди все ок і пробмем нема
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
так проблема не з дровами, а з Valve Anti Cheat. Уважніше, будь ласкаlshival: ↑ 14.10.2023 12:03 Предлагаю обсудить Використання технології AMD Anti-Lag+ у Counter-Strike 2 призводить до блокування акаунта
А хтось мені пару постів тому "кукарєкав" шо з амудє дровами завжди все ок і пробмем нема![]()
Тата гра робить, все добре! Ти обновляєш драйвера і тебе банять… Но винні не драйвера!artko: ↑ 14.10.2023 12:19так проблема не з дровами, а з Valve Anti Cheat. Уважніше, будь ласкаlshival: ↑ 14.10.2023 12:03 Предлагаю обсудить Використання технології AMD Anti-Lag+ у Counter-Strike 2 призводить до блокування акаунта
А хтось мені пару постів тому "кукарєкав" шо з амудє дровами завжди все ок і пробмем нема![]()
![]()
так банить не драйвер, а помилкова робота VAC. Невже це так погано видно?Павло: ↑ 14.10.2023 12:24Тата гра робить, все добре! Ти обновляєш драйвера і тебе банять… Но винні не драйвера!![]()
Да тут как бы имеется ввиду что владельцы АМД постоянно от чего-то страдают если не дрова то другой софт. Или проблемы в самом железе. Понятно что пофиксят но осадочек остаётся.artko: ↑ 14.10.2023 12:19так проблема не з дровами, а з Valve Anti Cheat. Уважніше, будь ласкаlshival: ↑ 14.10.2023 12:03 Предлагаю обсудить Використання технології AMD Anti-Lag+ у Counter-Strike 2 призводить до блокування акаунта
![]()
Обновив драйвер включив рефлекс= бан! Невже так погано видно!?artko: ↑ 14.10.2023 12:28так банить не драйвер, а помилкова робота VAC. Невже це так погано видно?Павло: ↑ 14.10.2023 12:24
Тата гра робить, все добре! Ти обновляєш драйвера і тебе банять… Но винні не драйвера!![]()
daesz: ↑ 14.10.2023 12:28А потому ще кажуть що куртка не заносить чУмодани. З рефлексом такого не було
A question that often arises among gamers is why NVIDIA Reflex technology doesn’t encounter the same issues. Despite being widely used in many competitive online games, Reflex operates differently from Anti-Lag. Unlike Anti-Lag, Reflex is not implemented on the driver level. Instead, it is distributed as a separate library that is added by game developers individually.
Ну, тобто, ви підтвердили те, що я й сказав - куртка заніс чУмодани, щоб підтримка рефлексу була на рівні файлів гри, а не драйвера ВК.Kib: ↑ 14.10.2023 13:13daesz: ↑ 14.10.2023 12:28А потому ще кажуть що куртка не заносить чУмодани. З рефлексом такого не булоA question that often arises among gamers is why NVIDIA Reflex technology doesn’t encounter the same issues. Despite being widely used in many competitive online games, Reflex operates differently from Anti-Lag. Unlike Anti-Lag, Reflex is not implemented on the driver level. Instead, it is distributed as a separate library that is added by game developers individually.
то не в амд дрова чітові,то в кс вак зажорсткий )konb999: ↑ 14.10.2023 13:31 В цьому вся амуде! То х.. стоит, то майка короткая!
То амд полізло в файли гри не спитавши розробника, от і все. Нвідія зробила окрему бібліотеку і запитала довзоволу на її інтеграцію в конретну гру. Ніякої криворукості я тут не бачу, звичайне бажання зекономити і реалізувати все через власний драйвер.Bogdanp73: ↑ 14.10.2023 13:33то не в амд дрова чітові,то в кс вак зажорсткий )konb999: ↑ 14.10.2023 13:31 В цьому вся амуде! То х.. стоит, то майка короткая!
в тій грі що я граю - якраз гравці з nvidia жалієються постійно, а в себе жодного разу не бачив таких проблем на амд. і що? і нічого. все це досить складне, щоб казати що винний конкретний софт, ату його!Kullerok: ↑ 14.10.2023 13:02Да тут как бы имеется ввиду что владельцы АМД постоянно от чего-то страдают если не дрова то другой софт. Или проблемы в самом железе. Понятно что пофиксят но осадочек остаётся.