Останні статті і огляди
Новини
Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.10.1 із підтримкою нових ігор
-
FullBlooded
Member
Предлагаю обсудить Вийшов драйвер AMD Radeon Adrenalin 23.10.1 із підтримкою нових ігор
Цікаво, чи буде він доступний для rx580 8gb?
Остання версія драйверу 23.9.3, не зважаючи на те, що пропозиція оновитися була доступна в Adrelanine Software в кінці викликала помилку - і встановлювалася версія драйверу набагато старіше, ніж була вже встановлена (23.9.1).
Чиста інсталяція теж не допомогала. Бачив схожі теми на reddit.
Цікаво, чи буде він доступний для rx580 8gb?
Остання версія драйверу 23.9.3, не зважаючи на те, що пропозиція оновитися була доступна в Adrelanine Software в кінці викликала помилку - і встановлювалася версія драйверу набагато старіше, ніж була вже встановлена (23.9.1).
-
WhiteNigger
Member
FullBlooded
А все - кончился сахарок. Сколько их последней не рдна карте? 4 года (радеон 7). А уже на помойку списано. Прокисло файнвайн
А все - кончился сахарок. Сколько их последней не рдна карте? 4 года (радеон 7). А уже на помойку списано. Прокисло файнвайн
-
bayta
Member
Останній драйвер для RX480/580 23.9.2, в новині є посилання на сторінку.FullBlooded: ↑ 12.10.2023 14:03 Цікаво, чи буде він доступний для rx580 8gb?
-
BoKl
Member
Особисто ловив чорний екран при перегляду ютуб, кожне оновлення драйверу як кіт в мішку.Також згадується про усунення багів із чорним екраном під час відтворення відео на деяких Radeon RX 6000
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
-
FullBlooded
Member
bayta
Бачив, маю сумніви, що він взагалі встановиться.
І чому тоді Adrenaline Software в своїй утиліті пропонує оновитися на драйвер, який не підходить до встановленої у системі відеокарти?
І чому тоді Adrenaline Software в своїй утиліті пропонує оновитися на драйвер, який не підходить до встановленої у системі відеокарти?
-
bayta
Member
Я на профільному компу, з цим драйвером Старфилд проходжу, так що встановиться и нормально працює.FullBlooded: ↑ 12.10.2023 14:18 bayta
Нічого він не рекомендує скачувати, напевно у вас драйвер не для RX стоїть. Потрібно встановити правильний драйвер і все буде нормально.
- спойлер
-
Geek_inside
Junior
Почему 23.10.1 не вышла на RX400/500? Они что, уже не поддерживаются больше?
-
ZSX
Member
Щось мені здається ці чорні екрани, принаймні частково, залежать від Windows. Що на Nvidia, що на AMD екран ТВ (підключений по HDMI) згасає на 2 сек, потім знову працює. Зараз на AMD буває так, що екран ТВ вимикається і ТВ пише, що сигналу по HDMI немає. Треба повернутися до режиму ТВ, потім знову перемкнути на HDMI. Схоже на якісь енергозберігаючі технології, ще не з'ясував, як це виправити. На Nvidia щось подібне було, але виправилося само.BoKl: ↑ 12.10.2023 14:18Особисто ловив чорний екран при перегляду ютуб, кожне оновлення драйверу як кіт в мішку.Також згадується про усунення багів із чорним екраном під час відтворення відео на деяких Radeon RX 6000![]()
Взагалі після переходу на Win10 з'явилася купа проблем з ТВ, яких не було на Win7, і в мене це не залежить від Nvidia чи AMD.
Можливо це все через HDMI, бо монітор через DVI або DP працює без усіляких чорних екранів...
-
BoKl
Member
У мене екран згасав, а вінда й далі працювала, звук йшов. Вирішувалось тільки перезавантаженням. Виникало 4 рази, потім зніс утилітою дрова і накатив нові, більше поки не стикався. Сьогодні драйвер оновився, подивимось, що нового там приховано...ZSX: ↑ 12.10.2023 15:42Щось мені здається ці чорні екрани, принаймні частково, залежать від Windows. Що на Nvidia, що на AMD екран ТВ (підключений по HDMI) згасає на 2 сек, потім знову працює. Зараз на AMD буває так, що екран ТВ вимикається і ТВ пише, що сигналу по HDMI немає. Треба повернутися до режиму ТВ, потім знову перемкнути на HDMI. Схоже на якісь енергозберігаючі технології, ще не з'ясував, як це виправити. На Nvidia щось подібне було, але виправилося само.BoKl: ↑ 12.10.2023 14:18
Особисто ловив чорний екран при перегляду ютуб, кожне оновлення драйверу як кіт в мішку.![]()
Взагалі після переходу на Win10 з'явилася купа проблем з ТВ, яких не було на Win7, і в мене це не залежить від Nvidia чи AMD.
Можливо це все через HDMI, бо монітор через DVI або DP працює без усіляких чорних екранів...
P.S. Displayport
-
north
Junior
на 6000й карті буває зависання картинки в вот, допомагає вихід на робочий стіл і назад в гру, дуже рідко, але буває, тільки у мене така проблема чи як ![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Extra
Member
На сторинці є також лінк на комбінований драйвер для Polaris.
https://drivers.amd.com/drivers/whql-am ... mbined.exe
https://drivers.amd.com/drivers/whql-am ... mbined.exe
-
s1R1us
Member
Напишу, можливо комусь допоможе. Карта 6800xt. Стояв минулий драйвер 23.9.3. Там не те що чорний екран - система висла у всих прогах де є апаратне прискорення. Тупо зависає все, навіть курсор, містами пролагує і далі те саме, "допомагав" тільки ребут. Думав вінда, бо так співпало що оновився на 11. Перелопатив все, від розгонів до вольтажів. А по факту - біда з драйверами амд 23.9.2 - 23.9.3. Відкатився на 23.9.1 - все як по маслу. Сьогодні спробую новий, можливо дійсно поправили.
Тут можна почитати коменти: п.с прошу не відносити мене до фаната зелених чи красних, було багато карт обох компаній
Тут можна почитати коменти: п.с прошу не відносити мене до фаната зелених чи красних, було багато карт обох компаній
-
FullBlooded
Member
bayta
Мій скрін:
![Зображення](%5Battachment=0%5D%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA.PNG%5B/attachment%5D)
Драйвер завантажував тут:
https://www.amd.com/en/support/graphics ... eon-rx-580
Перед встановленням все вичистив через свіжий DDU.
Мій скрін:
Драйвер завантажував тут:
https://www.amd.com/en/support/graphics ... eon-rx-580
Перед встановленням все вичистив через свіжий DDU.
-
deserteagle777
Member
було те саме на профільній карті , теж думав шо попєрдоліло вінду , відкат на 23.8.2 все вирішив , 23.10.1 - вже пів дня стоїть - політ нормальнийs1R1us: ↑ 12.10.2023 18:24 Напишу, можливо комусь допоможе. Карта 6800xt. Стояв минулий драйвер 23.9.3. Там не те що чорний екран - система висла у всих прогах де є апаратне прискорення. Тупо зависає все, навіть курсор, містами пролагує і далі те саме, "допомагав" тільки ребут. Думав вінда, бо так співпало що оновився на 11. Перелопатив все, від розгонів до вольтажів. А по факту - біда з драйверами амд 23.9.2 - 23.9.3. Відкатився на 23.9.1 - все як по маслу. Сьогодні спробую новий, можливо дійсно поправили.
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
lamer02
Member
Сюрприз механикаBoKl: ↑ 12.10.2023 14:18Особисто ловив чорний екран при перегляду ютуб, кожне оновлення драйверу як кіт в мішку.Також згадується про усунення багів із чорним екраном під час відтворення відео на деяких Radeon RX 6000![]()
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Vova97422
Junior
Теж саме було на 6800xt висло все коли ютубчик вмикав а звук йшов, скидав розгін, прошив новий біос материнці, вже думав вінду зносити)) Видалив через ddu і поставив версію кінець літа, все чудово працює. Тепер не хочеться ставити нові дроваs1R1us: ↑ 12.10.2023 18:24 Напишу, можливо комусь допоможе. Карта 6800xt. Стояв минулий драйвер 23.9.3. Там не те що чорний екран - система висла у всих прогах де є апаратне прискорення. Тупо зависає все, навіть курсор, містами пролагує і далі те саме, "допомагав" тільки ребут. Думав вінда, бо так співпало що оновився на 11. Перелопатив все, від розгонів до вольтажів. А по факту - біда з драйверами амд 23.9.2 - 23.9.3. Відкатився на 23.9.1 - все як по маслу. Сьогодні спробую новий, можливо дійсно поправили.
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
MetalistForever
Member
Вот и слили лучшие карты Radeon за 10 десятилетие ! ( RX 470/ RX 570 и RX 570/ RX 580 ). Жалко , действительно эпохальные карты были !bayta: ↑ 12.10.2023 14:15Останній драйвер для RX480/580 23.9.2, в новині є посилання на сторінку.FullBlooded: ↑ 12.10.2023 14:03 Цікаво, чи буде він доступний для rx580 8gb?
-
BoKl
Member
Сьогодні почалось те саме, комп підвисає, курсор ледве рухається, думав щось з віндою, добре, що ваш комент прочитав. Тільки від блекскрінів позбувся, а тут тобі на тримай нові глюки...s1R1us: ↑ 12.10.2023 18:24 Напишу, можливо комусь допоможе. Карта 6800xt. Стояв минулий драйвер 23.9.3. Там не те що чорний екран - система висла у всих прогах де є апаратне прискорення. Тупо зависає все, навіть курсор, містами пролагує і далі те саме, "допомагав" тільки ребут. Думав вінда, бо так співпало що оновився на 11. Перелопатив все, від розгонів до вольтажів. А по факту - біда з драйверами амд 23.9.2 - 23.9.3. Відкатився на 23.9.1 - все як по маслу. Сьогодні спробую новий, можливо дійсно поправили.
-
goldenvirus
Member
Ну а проблему з прозорим курсором на білому фоні пофіксили? Весь час користувався драйвером річної давнини, не знав цієї проблеми, нещодавно оновив драйвер і понеслося...
Вилазить лише браузері і не на всіх сторінках і не завжди, але бісить
-
s1R1us
Member
Не пофіксили. На свіжому 23.10.1 такожgoldenvirus: ↑ 12.10.2023 22:02 Ну а проблему з прозорим курсором на білому фоні пофіксили? Весь час користувався драйвером річної давнини, не знав цієї проблеми, нещодавно оновив драйвер і понеслося...