Sony представила компактнішу версію PlayStation 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Sony представила компактнішу версію PlayStation 5
Я коли бачу привід для дисків в 2023 році викликає посмішку! Як настільки архаїчна річ може існувати...
Spiryt
Member

Повідомлення

Какой-то набор сомнительных решений, подняли цену на 50 евро, убрали из комплекта подставку и продают отдельно привод за 120 евро :-/
uncle_doc
Member

Повідомлення

ну на пэкарне и у меня его нет уже лет 10, а вот на пс там же можно диски с играми продавать/менятся и тебе как бы игра принадлежит, не то шо щас со всякими стимами (:
kalakawa
Member

Повідомлення

Павло: 11.10.2023 10:03 Предлагаю обсудить Sony представила компактнішу версію PlayStation 5
Я коли бачу привід для дисків в 2023 році викликає посмішку! Як настільки архаїчна річ може існувати...
Більше скажу: в 2023 існують люди, що грають з TAA або FSR замість DLSS :dontknow:
dmytro
Member

Повідомлення

Павло: 11.10.2023 10:03 Предлагаю обсудить Sony представила компактнішу версію PlayStation 5
Дехто використовує консоль не тільки пограти, а як мультимедіа пристрій. Наприклад, як Blu-ray програвач. Чому ні?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Посмотрим как ты запоёшь, когда русня в очередной раз сделает атаку на провайдера и ты будешь сидеть 2 недели без интернета :D

Отправлено спустя 56 секунд:
dmytro: 11.10.2023 10:12 Наприклад, як Blu-ray програвач. Чому ні?
Да но есть ньюанс:
спойлер
пятая плойка не воспроизводит blu-ray\dvd видео :laugh:
Nikolaus
Member

Повідомлення

Если есть, значит покупают. И у этих людей такие комменты вызывают улыбку. Мир многогранен и это прекрасно.
leremenko
Member

Повідомлення

я без проблем перепродаю потім гру .
Maxhope
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 11.10.2023 10:20пятая плойка не воспроизводит blu-ray\dvd видео
С чего ты это взял , все она воспроизводит :-/
Nikolaus
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 11.10.2023 10:20 Посмотрим как ты запоёшь, когда русня в очередной раз сделает атаку на провайдера и ты будешь сидеть 2 недели без интернета :D
А там же ещё обещают мировую кибератаку и мировой блекаут.
Maxhope
Member

Повідомлення

Типичное удешевление от Сони , Слимка никогда не была лучшей версией , просто дешевле в производстве.
Меня размер фатки вообще не смущает, стоит за телеком , её и не видно
Востаннє редагувалось 11.10.2023 10:26 користувачем Maxhope, всього редагувалось 1 раз.
dmytro
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 11.10.2023 10:20 Отправлено спустя 56 секунд:
Да но есть ньюанс:
спойлер
Shaolin_Style
Хм... Дивно, тут пишуть, що вміє
1234waltz
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 11.10.2023 10:20 Посмотрим как ты запоёшь, когда русня в очередной раз сделает атаку на провайдера и ты будешь сидеть 2 недели без интернета :D
Тому купую ігри в GOG)
Павло
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 11.10.2023 10:20
Посмотрим как ты запоёшь, когда русня в очередной раз сделает атаку на провайдера и ты будешь сидеть 2 недели без интернета :D

Отправлено спустя 56 секунд:
Да но есть ньюанс:
спойлер
У мене як правило не було світла... Так, що толку з того інтернету! Просто на рахунок дисків... Ну дійсно дивно абсолютно усі компанії душать екологічними нормами а соні замість того, щоб просто продавати ігри в цифровому магазині пропонує клієнтам диски які виготовляють на величезних заводах і при цьому витрачають ресурси в нікуди...
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

вы правы, это устаревшая информация, в 21м году она не умела.
Dilfin
Member

Повідомлення

Spiryt: 11.10.2023 10:06 Какой-то набор сомнительных решений, подняли цену на 50 евро, убрали из комплекта подставку и продают отдельно привод за 120 евро :-/
Привід є, 550 з приводом, получається на 100 євро дорожче ніж без привода, а якщо купляти його окремо, то вже 120 євро.

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Як не дивно, але навіть в Америці блю-рей диски ще продаються і користуються попитом. Інформація на оптичному диску може зберігатись до ста років, а може і більше. Багато людей хоче мати в себе реальну фізичну копію фільму чи гри, а не віртуальну. Фізичну копію можна продати, обміняти, колекціонувати...
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

dmytro
До речі пс2 завоювала свою популярність бо фактично була дешевим dvd плеєром. Багато хто тоді купів її в першу чергу як програвач dvd а вже згодом долучилися і до ігор.
Spiryt
Member

Повідомлення

Dilfin: 11.10.2023 11:05
Spiryt: 11.10.2023 10:06 Какой-то набор сомнительных решений, подняли цену на 50 евро, убрали из комплекта подставку и продают отдельно привод за 120 евро :-/
Привід є, 550 з приводом, получається на 100 євро дорожче ніж без привода, а якщо купляти його окремо, то вже 120 євро.
Фатка с приводом стоит 500 евро без налогов, и при этом не надо докупать подставку за еще 30 евро
tornadox
Member

Повідомлення

1234waltz: 11.10.2023 10:28
Тому купую ігри в GOG)
Gog уже не drm free, є ігри які вимагають онлайн і лончер
1234waltz
Member

Повідомлення

tornadox: 11.10.2023 11:38 Gog уже не drm free, є ігри які вимагають онлайн і лончер
Дійсно такі ігри є, але кількісно вони на рівні статистичної похибки, поки-що.
Ось без інтернету сидів пару тижнів минулого року і пройшов скачані на комп раніше куплені в GOG дві частини Evil Within, наприклад. Стім в мене теж є, але там я купую буквально тільки те, чого не випускають в GOG.
спойлер
Ну ще в мене є Епік, в якому купа безкоштовних ігр, але його лончер навіть запускати гидко, тупо вмикав коли були цікаві дармові раздачі.
Відповісти