Останні статті і огляди
Новини
Відбувся реліз відеокарти Intel Arc A580. Опубліковано перші огляди
-
Захар Беркут
Member
Пропоную обговорити Відбувся реліз відеокарти Intel Arc A580. Опубліковано перші огляди
Все вирішить вартість, суб'єктивно їй ~150 євро коштувати.
А ну так, і наявність багато вирішує, адже з цим досі складно у Інтел.
Все вирішить вартість, суб'єктивно їй ~150 євро коштувати.
А ну так, і наявність багато вирішує, адже з цим досі складно у Інтел.
-
waryag
Member
Досить пристойно, якщо вас цікавлять переважно свіжі тайтли і в вас відносно нова система с підтримкою ребара і ко, інакше карта стане тиквою.
Певний потенціал покращення дров теж є.
Відправлено через 27 секунд:
Певний потенціал покращення дров теж є.
Відправлено через 27 секунд:
Щоб можна було возити без мита?Захар Беркут: ↑ 10.10.2023 17:43Все вирішить вартість, суб'єктивно їй ~150 євро коштувати.

-
WhiteNigger
Member
Спасибо интел, такое нам не надо

Реализуется по выходу из коматоза их софт отдела. Который пребывает в нем уже лет 20 и будет еще 5 лет как минимумПевний потенціал покращення дров теж є.
-
Павло
Member
Ахаха а навіщо їй 256 біт? Це якийсь капець як там свідки біт? Норм? "Кококо 4070 192 біта мало кокок..." Ось вам карта 2023 року у якої 256 біт з ддр6 но потужність = рх 6600...
-
Phos4
Member
Хто б там що не казав, для компанії яка пару років назад зайшла в галузь дуже пристойно, надіюсь через пару років коли буду обновляти систему то вже можна буде розглядати їхні продукти до покупки як повноцінного конкурента до тих двох лінивих котів.
-
Tyler
Member
судячи з оглядів, це рівень 6600, але має на 100 ватт більше жор. Катастрофа, хіба шо сильно дропнуть ціну
-
Alex646
Member
Які, нафіг, пару років? Інтел пиляє встройки вже десятиліттями. Можна вже було якось софт привести в порядок за цей час.Phos4: ↑ 10.10.2023 18:39 Хто б там що не казав, для компанії яка пару років назад зайшла в галузь дуже пристойно, надіюсь через пару років коли буду обновляти систему то вже можна буде розглядати їхні продукти до покупки як повноцінного конкурента до тих двох лінивих котів.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Хіба тут взагалі є про що дискутувати? +$5 і в тебе A750...

-
Phos4
Member
Alex646
А якого софту вам не вистачало сидячи на встройці інтел?
А якого софту вам не вистачало сидячи на встройці інтел?
-
Yalg
Member
Достаточно посмотреть на то что текущим выкидышам 128 бит шины уже мало 8гб памяти, а нвидия так еще и планирует выпустить 96 бит/6гб...Павло: ↑ 10.10.2023 18:17 Ахаха а навіщо їй 256 біт? Це якийсь капець як там свідки біт? Норм? "Кококо 4070 192 біта мало кокок..." Ось вам карта 2023 року у якої 256 біт з ддр6 но потужність = рх 6600...
-
anyname
Member
Інтеловські встройки то таке.колись сидів дві неділі на тій що була в Хасвелі. Для нових ігор була заслаба, а старі фіг запустиш.(якщо в dx).а от якщо була можливість вибору , то в OpenGL та ж сама Академія Джедаїв пристойно працювала.Alex646: ↑ 10.10.2023 18:48Які, нафіг, пару років? Інтел пиляє встройки вже десятиліттями. Можна вже було якось софт привести в порядок за цей час.Phos4: ↑ 10.10.2023 18:39 Хто б там що не казав, для компанії яка пару років назад зайшла в галузь дуже пристойно, надіюсь через пару років коли буду обновляти систему то вже можна буде розглядати їхні продукти до покупки як повноцінного конкурента до тих двох лінивих котів.
-
Alex646
Member
Можливість нормально пограти хоч в старі ігри. Тим більше, що потужність встройки дозволяє, а драйвера - 50 на 50.
-
Yalg
Member
Скидками поправят, если будет нужно.StingerYar: ↑ 10.10.2023 19:06Хіба тут взагалі є про що дискутувати? +$5 і в тебе A750...
Судя по обзору techpowerup карта своих денег стоит. Если 1080р она слабее RX6600, то 1440р сильнее, а в 4к сильнее чем RX6600XT! Вот тебе и шина 256бит Павло.
Аналогичную ситуацию можно увидеть и с 3060 с её 192-бит шиной.

- 1440р
- 4к
Если поправят дровами производительность в Last of Us то ценность карты подпрыгнет на несколько позиций.
- спойлер
- спойлер
-
Phos4
Member
Alex646
Ну я так розумію ви говорите про сучасні встройки інтела, бо я сидів доволі тривалий час на встройці 4560 і все що я на ній запускав йшло без ніяких проблем з драйверами.
Ну я так розумію ви говорите про сучасні встройки інтела, бо я сидів доволі тривалий час на встройці 4560 і все що я на ній запускав йшло без ніяких проблем з драйверами.
-
Mixx
Member
Мне вот интересно, как себя поведут 580 и 750 во всяких танках/дотах/кораблях/старкрафте и разных корейских ммо, в околодомашнем хозяйстве имеется системник на р5 1600х+рх488, вот там просится апгрейд на что то по шустрее, ибо даже такая помойка на макс настройках не вся идет в 2к, пока смотрю в сторону 4060, но больно цены у интела приятные, правда все равно стремно 

-
theol
Member
сори но про какие цены вы говорите?)))Mixx: ↑ 10.10.2023 19:47 Мне вот интересно, как себя поведут 580 и 750 во всяких танках/дотах/кораблях/старкрафте и разных корейских ммо, в околодомашнем хозяйстве имеется системник на р5 1600х+рх488, вот там просится апгрейд на что то по шустрее, ибо даже такая помойка на макс настройках не вся идет в 2к, пока смотрю в сторону 4060, но больно цены у интела приятные, правда все равно стремно![]()
-
Goster
Junior
Виправлення для старфілд і зе ласт оф ас для а580 надійдуть із наступним оновленням драйверів, інтел сама заявила про цеЕсли поправят дровами производительность в Last of Us то ценность карты подпрыгнет на несколько позиций.
-
Mixx
Member
theol
На яйцах по акции можно выловить за 170-180 баксов, даже с доставкой в украину и налогом это дешевле того, что есть на розетках. Ну или второй вариант: с польши можно привезти через знакомых/маршрутчиков, там цена тоже в раене 200 долларов. Разумеется речь о 750.
На яйцах по акции можно выловить за 170-180 баксов, даже с доставкой в украину и налогом это дешевле того, что есть на розетках. Ну или второй вариант: с польши можно привезти через знакомых/маршрутчиков, там цена тоже в раене 200 долларов. Разумеется речь о 750.
-
Yalg
Member
В 1080р процу 4060 это предел, скорее всего даже оверкилл, пора его менять, на алике полно копеечных рязаней, посмотрите что можно пихнуть на мамку и меняйте.Mixx: ↑ 10.10.2023 19:47 Мне вот интересно, как себя поведут 580 и 750 во всяких танках/дотах/кораблях/старкрафте и разных корейских ммо, в околодомашнем хозяйстве имеется системник на р5 1600х+рх488, вот там просится апгрейд на что то по шустрее, ибо даже такая помойка на макс настройках не вся идет в 2к, пока смотрю в сторону 4060, но больно цены у интела приятные, правда все равно стремно![]()
Видюху же проще взять б/у, за те же деньги на форуме продают 3070 которая заметно быстрее, самые дешевые 3070 я по 11к видел, 4060 - от 13к новые. Выбор очевиден.
-
Mixx
Member
Yalg
Проц тоже смениться на 5600/12400
Ну, если честно, между умайненной 250вт 3070 и новенькой 115вт 4060 я бы выбрал вторую, тем более разница в производительнеости там не то, чтоб прям космическая, где одна карта не тянет - там и вторая запнется и наоборот, ну и еще один момент, тот системник стоит в спальне, не хочется чтоб от него исходил вобще какой либо шум/нагревался воздух.
Что то мы отошли от интелов
Проц тоже смениться на 5600/12400

Ну, если честно, между умайненной 250вт 3070 и новенькой 115вт 4060 я бы выбрал вторую, тем более разница в производительнеости там не то, чтоб прям космическая, где одна карта не тянет - там и вторая запнется и наоборот, ну и еще один момент, тот системник стоит в спальне, не хочется чтоб от него исходил вобще какой либо шум/нагревался воздух.
Что то мы отошли от интелов