Bethesda готує нове велике доповнення для Fallout 76

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Palmond
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Bethesda готує нове велике доповнення для Fallout 76

Дивлюсь з виходом Fallout 76 та Starfield компанія Bethesda не змінює свої традиції.
Вкладення
i-tak-sojdyot.jpg
Vpupkin
Member

Повідомлення

А я думал что это помойка уже загнулась.
Stray
Member

Повідомлення

Vpupkin: 03.10.2023 12:44 А я думал что это помойка уже загнулась.
зараз почнуть пояснювати, що не така вже й погана гра вийшла, а якщо моди підключити - ууууу :gigi:
quadrotony
Member

Повідомлення

прочитав як напарник-гомік

а по факту, хто не знає, це не масштабне доповнення з новою локацією яку можна досліджувати як основну, а чисто невелика зона-експедиція, куди щоб попасти треба пройти через екран загрузки, зробити завдання щоденне і вернутись назад

тіпа звичайного підземелля

а люди необізнані думають що справді велике ДЛЦ
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Stray: 03.10.2023 12:52
зараз почнуть пояснювати, що не така вже й погана гра вийшла, а якщо моди підключити - ууууу :gigi:
Та тільки це онлайн гра, моди не поставити як на fallout 4 :D
Stray
Member

Повідомлення

Sailor Popeye: 03.10.2023 14:27 Та тільки це онлайн гра, моди не поставити як на fallout 4 :D
добре, підловили... треба буде розказати про це на нексус моді :-/
taras_cs
Member

Повідомлення

Starfield мені нагадує коридорку - крок вліво чи прямо - екран завантаження. Не тягне на Скайрім.
Ще й валитись почав у мене після оновлення, дуже стабільно - 10 хв і зависає, без сюрпризів.
cezuc
Junior

Повідомлення

Stray: 03.10.2023 15:18
Sailor Popeye: 03.10.2023 14:27 Та тільки це онлайн гра, моди не поставити як на fallout 4 :D
добре, підловили... треба буде розказати про це на нексус моді :-/
І що конкретно радикального ти модами в ньому зміниш окрім косметики і мапи як в томуж fallout4? Нічого.
Mainkoon
Member

Повідомлення

Stray: 03.10.2023 12:52
Якщо чисто пройти сюжетку, не відволікаючись на онлайн-активності та інші ММОшні приблуди, то вона недалеко від четвірки.
gamersfan
Member

Повідомлення

Мне фолыч 76 нравится, наконец возможность с друзьями поиграть есть. Потому что тот же скайрим кооп мод просто неиграбелен. (Как то зашли в дом, а все юзабельные предметы начали растягиваться в бесконечность :eek: , синхронизация мега хромая и прочие баги.)
Но последние длс с зонами в ф76 тупо скучные, контента не особо много было. Грубо говоря на 4-6 часов побегать.
kronusator
Junior

Повідомлення

Тобто про те що там графіка гірше за фолич 4 вам не розповідали? Це та покупка після якої я дуже з великою прискіпливостю почав обирати ігри . Бо всі ці проплачені хайпери стрімери тільки на пару тижнів рекламлять весь цей бруд. Діабло 4 і старфілд вам у приклад. Великі студії перестали випускати щось круте. Все на маркетингу тримається.
Відповісти