Останні статті і огляди
Новини
Офіційний інструментарій для модифікації Starfield вийде у 2024 році
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Офіційний інструментарій для модифікації Starfield вийде у 2024 році
Впевнений, що успіху скайріма loadscreenfield серед модерів не повторить й на чверть
Впевнений, що успіху скайріма loadscreenfield серед модерів не повторить й на чверть
-
Павло
Member
Коли люди писали, що постів за старефілд забагато і це виглядає як реклама то я не вірив! Но блін це вже не смішно! Гра відверта халтура! Навіщо стільки постів про неї!? ![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
-
Геральт
Member
Цікаво, чи коли-небудь вийде мод, яки прибере ті постійні завантаження.
-
uncle_doc
Member
как раз можно подождать пару лет, выйдут все багфиксы и дополненния + можно будет купить по скидке там легендарное или какое издание (((:
в принципе с фолаутом я так же поступил, он как раз и играбельный стал под конец (:
в принципе с фолаутом я так же поступил, он как раз и играбельный стал под конец (:
-
Stray
Member
ще у скайрімі це всіх бісило - але ж як зручно й по-домашнєму сидіти на своєму старому, перевіреному часом, рушіюГеральт: ↑ 11.09.2023 13:06 Цікаво, чи коли-небудь вийде мод, яки прибере ті постійні завантаження.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
доречі, ніколи не розумів шаленої популярності скайріма - так, вона красивіша за облівіон, але доволі сильно деграднула по всім іншим аспектам (про морру взагалі мовчу)
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
-
1234waltz
Member
Перепис мазохістів прямо.330 тисяч одночасних гравців у Steam
-
Vlaad13
Member
-
Re-Volted Zipper
Junior
Я теоретично знаю, як це можна зробити, але маю сказати, що це буде по-справжньому головна біль, так що я б не сподівався на нього. Гра швидко грузиться на M.2 - ну хоч щось добре.Геральт: ↑ 11.09.2023 13:06 Цікаво, чи коли-небудь вийде мод, яки прибере ті постійні завантаження.
-
RomulusXIII
Member
Саме тому за 10 днів без SDK зробили вже 1.5к модів.kalakawa: ↑ 11.09.2023 13:01 Пропоную обговорити Офіційний інструментарій для модифікації Starfield вийде у 2024 році
-
VovaII
Member
Скільки???
-
kalakawa
Member
тимчасове явищеRomulusXIII: ↑ 11.09.2023 16:28Саме тому за 10 днів без SDK зробили вже 1.5к модів.kalakawa: ↑ 11.09.2023 13:01 Пропоную обговорити Офіційний інструментарій для модифікації Starfield вийде у 2024 році
-
Enjthesilence
Member
ти грав?Павло: ↑ 11.09.2023 13:04 Коли люди писали, що постів за старефілд забагато і це виглядає як реклама то я не вірив! Но блін це вже не смішно! Гра відверта халтура! Навіщо стільки постів про неї!?![]()
-
Павло
Member
Я вже не один раз писав, що не беру участь у бета-тесті! І Старефілд в черговий раз підтвердив мою думку! Тому ні я не купляю гру і не збираюсь плати грошима за гру в якої настільки погана оптимізація! Як там каже ваш кумир "ЗРОБІТЬ АПГРЕЙД!". Він на повному серйозі вважає, що ця гра вартує того, щоб міняти пк... Єдина гра яку я купляв в день релізу це Діабло 2! Єдиний раз коли я апгрейдив пк для гри це Відьмак 3... Де замість замість GTX 660 була куплена GTX 970 і тоді я ВІЗУАЛЬНО бачив навіщо мені 970! Повторюсь Старифілд це ХАЛТУРА! Яку намагаються прикрити маркетингом та роздачами... Я не згадаю жодної гри яку б роздавали так як цей "ШЕДЕВР" в перші дні...Enjthesilence: ↑ 11.09.2023 18:21ти грав?Павло: ↑ 11.09.2023 13:04 Коли люди писали, що постів за старефілд забагато і це виглядає як реклама то я не вірив! Но блін це вже не смішно! Гра відверта халтура! Навіщо стільки постів про неї!?![]()
![rip :rip:](./images/smilies/rip.gif)
-
Stray
Member
ага, халтура і відверта зневага до своєї аудиторіїEnjthesilence: ↑ 11.09.2023 18:21ти грав?Павло: ↑ 11.09.2023 13:04 Коли люди писали, що постів за старефілд забагато і це виглядає як реклама то я не вірив! Но блін це вже не смішно! Гра відверта халтура! Навіщо стільки постів про неї!?![]()
-
nochnik89
Member
Vlaad13
даже не представляю что за полупокеры поставили тебе минусы![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Отправлено спустя 48 секунд:
ааа ))) наверное те кто купил так же сталкер 2 по предзаказу
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Геральт
выйдет . Через год/два это будет совсем другая игра. Тогда и поиграю с удовольствием
даже не представляю что за полупокеры поставили тебе минусы
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Отправлено спустя 48 секунд:
ааа ))) наверное те кто купил так же сталкер 2 по предзаказу
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Геральт
выйдет . Через год/два это будет совсем другая игра. Тогда и поиграю с удовольствием
-
_nic
Member
Мені вже лячно від думки що вони там під виглядом тес6 висеруть.
-
daesz
Member
Хоч поржати з Тодда можнаПавло: ↑ 11.09.2023 13:04 Коли люди писали, що постів за старефілд забагато і це виглядає як реклама то я не вірив! Но блін це вже не смішно! Гра відверта халтура! Навіщо стільки постів про неї!?![]()
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Я аж просльозився, а як в кінці прочитав що буде бонусом до чергового едішина скайріма - то просто "випав"
-
Vlaad13
Member
-
evenmore
Member
Прошел за ~6 часов. Удивительно, но при всей кричащей тупости и халтурности игры, она душит только отдельными миссиями с долгим поиском пути в помещениях. С другой стороны, даже минимально вникать/исследовать вообще не интересно, просто жмёшь кнопки пролетая сюжет:
L > R > X
L > R > X
L > R > X
...
Да, три раза подряд, таков геймплей.
Просто все думали что это рпг, а это аркадный шутан, с интерактивными заставками между миссиями.
Для примера халтуры, две обязательные сюжетные миссии совпали до пикселя:
Планета другая, маршрут от корабля тот же, та же скала, тот же одинокий пехотинец за скалой, та же нора, тот же результат.
Продолжаем жрать кактус, в общем.
L > R > X
L > R > X
L > R > X
...
Да, три раза подряд, таков геймплей.
Просто все думали что это рпг, а это аркадный шутан, с интерактивными заставками между миссиями.
Для примера халтуры, две обязательные сюжетные миссии совпали до пикселя:
Планета другая, маршрут от корабля тот же, та же скала, тот же одинокий пехотинец за скалой, та же нора, тот же результат.
Продолжаем жрать кактус, в общем.