Офіційний інструментарій для модифікації Starfield вийде у 2024 році

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Офіційний інструментарій для модифікації Starfield вийде у 2024 році

Впевнений, що успіху скайріма loadscreenfield серед модерів не повторить й на чверть
Павло
Member

Повідомлення

Коли люди писали, що постів за старефілд забагато і це виглядає як реклама то я не вірив! Но блін це вже не смішно! Гра відверта халтура! Навіщо стільки постів про неї!? :spy:
Геральт
Member

Повідомлення

Цікаво, чи коли-небудь вийде мод, яки прибере ті постійні завантаження.
uncle_doc
Member

Повідомлення

как раз можно подождать пару лет, выйдут все багфиксы и дополненния + можно будет купить по скидке там легендарное или какое издание (((:
в принципе с фолаутом я так же поступил, он как раз и играбельный стал под конец (:
Stray
Member

Повідомлення

Геральт: 11.09.2023 13:06 Цікаво, чи коли-небудь вийде мод, яки прибере ті постійні завантаження.
ще у скайрімі це всіх бісило - але ж як зручно й по-домашнєму сидіти на своєму старому, перевіреному часом, рушію :gigi:

доречі, ніколи не розумів шаленої популярності скайріма - так, вона красивіша за облівіон, але доволі сильно деграднула по всім іншим аспектам (про морру взагалі мовчу) :spy:
1234waltz
Member

Повідомлення

330 тисяч одночасних гравців у Steam
Перепис мазохістів прямо.
Re-Volted Zipper
Junior

Повідомлення

Геральт: 11.09.2023 13:06 Цікаво, чи коли-небудь вийде мод, яки прибере ті постійні завантаження.
Я теоретично знаю, як це можна зробити, але маю сказати, що це буде по-справжньому головна біль, так що я б не сподівався на нього. Гра швидко грузиться на M.2 - ну хоч щось добре.
RomulusXIII
Member

Повідомлення

kalakawa: 11.09.2023 13:01 Пропоную обговорити Офіційний інструментарій для модифікації Starfield вийде у 2024 році

Впевнений, що успіху скайріма loadscreenfield серед модерів не повторить й на чверть
Саме тому за 10 днів без SDK зробили вже 1.5к модів.
VovaII
Member

Повідомлення

RomulusXIII: 11.09.2023 16:28
Скільки???
kalakawa
Member

Повідомлення

RomulusXIII: 11.09.2023 16:28
kalakawa: 11.09.2023 13:01 Пропоную обговорити Офіційний інструментарій для модифікації Starfield вийде у 2024 році

тимчасове явище
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Павло: 11.09.2023 13:04 Коли люди писали, що постів за старефілд забагато і це виглядає як реклама то я не вірив! Но блін це вже не смішно! Гра відверта халтура! Навіщо стільки постів про неї!? :spy:
ти грав?
Павло
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 11.09.2023 18:21
Павло: 11.09.2023 13:04 Коли люди писали, що постів за старефілд забагато і це виглядає як реклама то я не вірив! Но блін це вже не смішно! Гра відверта халтура! Навіщо стільки постів про неї!? :spy:
ти грав?
Я вже не один раз писав, що не беру участь у бета-тесті! І Старефілд в черговий раз підтвердив мою думку! Тому ні я не купляю гру і не збираюсь плати грошима за гру в якої настільки погана оптимізація! Як там каже ваш кумир "ЗРОБІТЬ АПГРЕЙД!". Він на повному серйозі вважає, що ця гра вартує того, щоб міняти пк... Єдина гра яку я купляв в день релізу це Діабло 2! Єдиний раз коли я апгрейдив пк для гри це Відьмак 3... Де замість замість GTX 660 була куплена GTX 970 і тоді я ВІЗУАЛЬНО бачив навіщо мені 970! Повторюсь Старифілд це ХАЛТУРА! Яку намагаються прикрити маркетингом та роздачами... Я не згадаю жодної гри яку б роздавали так як цей "ШЕДЕВР" в перші дні... :rip:
Stray
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 11.09.2023 18:21
ти грав?
ага, халтура і відверта зневага до своєї аудиторії
nochnik89
Member

Повідомлення

Vlaad13
даже не представляю что за полупокеры поставили тебе минусы :laugh:

Отправлено спустя 48 секунд:
ааа ))) наверное те кто купил так же сталкер 2 по предзаказу :laugh: :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Геральт
выйдет . Через год/два это будет совсем другая игра. Тогда и поиграю с удовольствием
_nic
Member

Повідомлення

Мені вже лячно від думки що вони там під виглядом тес6 висеруть.
daesz
Member

Повідомлення

Хоч поржати з Тодда можна :gigi:
Vlaad13: 11.09.2023 14:43
спойлер
Я аж просльозився, а як в кінці прочитав що буде бонусом до чергового едішина скайріма - то просто "випав" :lol:
Vlaad13
Member

Повідомлення

:gigi:
Вкладення
Starfield-Игры-Starefield-некстген-8106367.png
evenmore
Member

Повідомлення

Прошел за ~6 часов. Удивительно, но при всей кричащей тупости и халтурности игры, она душит только отдельными миссиями с долгим поиском пути в помещениях. С другой стороны, даже минимально вникать/исследовать вообще не интересно, просто жмёшь кнопки пролетая сюжет:
L > R > X
L > R > X
L > R > X
...
Да, три раза подряд, таков геймплей.
Просто все думали что это рпг, а это аркадный шутан, с интерактивными заставками между миссиями.

Для примера халтуры, две обязательные сюжетные миссии совпали до пикселя:
Планета другая, маршрут от корабля тот же, та же скала, тот же одинокий пехотинец за скалой, та же нора, тот же результат.

Продолжаем жрать кактус, в общем.
Відповісти