Представлено збірник ігор Borderlands Collection: Pandora's Box

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Представлено збірник ігор Borderlands Collection: Pandora's Box

"з початковою ціною у 597 євро." - Не зрозумів? Помилка?
Muttabor
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 02.09.2023 11:18"з початковою ціною у 597 євро." - Не зрозумів? Помилка?
В стиме указано, что скидка 91%.
Anytime
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 02.09.2023 11:18 Пропоную обговорити Представлено збірник ігор Borderlands Collection: Pandora's Box

"з початковою ціною у 597 євро." - Не зрозумів? Помилка?
Просто ця збірка зараз має знижку 91% (по інформації на steamdb)
Васильович
Member

Повідомлення

А ще жартують за повторні продажі Skyrim, а он перша Borderlands вже в купі різних форм продавалася і досі продається :gigi:
Fen1xz
Member

Повідомлення

Лавры скайрима покоя не дают. По 100500тому кругу уже эти борды продают. Только теперь в новом паке. Borderlands 2, пре-сиквел с длс и тройку вообще бесплатно в егс раздавали. Фанаты давно имеют всё это и так. На кого этот пак за 600 евро рассчитан ?
fleagull
Member

Повідомлення

Хтось може відкрити сторінку зі збіркою? Мене чомусь перекидає на головну сторінку стіма. Хоча коли запустив стім, то вилізло вікно з рекламою цієї колекції
7mindfields
Member

Повідомлення

Gearbox обісралися з третьою частиною не гірше, ніж hangar 13 з мафією 3, тому цей пак нікому не потрібен навіть з 91% знижкою :rotate:
Pokidok
Member

Повідомлення

fleagull: 02.09.2023 12:57 Хтось може відкрити сторінку зі збіркою? Мене чомусь перекидає на головну сторінку стіма. Хоча коли запустив стім, то вилізло вікно з рекламою цієї колекції
Схоже нас засунули в регіон з руснею та ко., тому цей пак у нас не продається... захід такий захід :facepalm:
daesz
Member

Повідомлення

7mindfields: 02.09.2023 13:16 Gearbox обісралися з третьою частиною не гірше, ніж hangar 13 з мафією 3, тому цей пак нікому не потрібен навіть з 91% знижкою :rotate:
Геймплейно борда 3 - це покищо найкраща частина у серії. Фени серії лили негатив на гірбокс за історію (вбили Майю, антагоністи близнюки Каліпсо виглядають як клоуни у порівнянні з "Красунчиком" Джеком, повісточка з Хамерлоком і не знаю як там того сина Джейкобса було звати, і зірка найбільшого бутхерту в західному комюніті - Ейва). Ну й особисто для мене сторі ну дуже затягнута і самі протагоністи або крігжеві (Моуз/Зейн/Амара) або просто нудні (флак).
Ostin
Member

Повідомлення

Pokidok: 02.09.2023 15:08нас засунули в регіон з руснею та ко
Адіннарот.
Те ж саме було з Snowrunner (хоч це трохи руснява гра, але я про сам принцип блокування).

Відправлено через 45 секунд:
daesz: 02.09.2023 15:22Геймплейно борда 3 - це покищо найкраща частина у серії
Так і є. Сюжет таке собі, але грається вона найкраще.
7mindfields
Member

Повідомлення

daesz: 02.09.2023 15:22
7mindfields: 02.09.2023 13:16 Gearbox обісралися з третьою частиною не гірше, ніж hangar 13 з мафією 3, тому цей пак нікому не потрібен навіть з 91% знижкою :rotate:
Геймплейно борда 3 - це покищо найкраща частина у серії. Фени серії лили негатив на гірбокс за історію (вбили Майю, антагоністи близнюки Каліпсо виглядають як клоуни у порівнянні з "Красунчиком" Джеком, повісточка з Хамерлоком і не знаю як там того сина Джейкобса було звати, і зірка найбільшого бутхерту в західному комюніті - Ейва). Ну й особисто для мене сторі ну дуже затягнута і самі протагоністи або крігжеві (Моуз/Зейн/Амара) або просто нудні (флак).
Дуже спірно, в порівнянні з другою частиною це якесь сміття, імхо
XAMCTBO
Member

Повідомлення

7mindfields: 02.09.2023 19:03 Дуже спірно, в порівнянні з другою частиною це якесь сміття, імхо
Плюсану, для мене друга частина із своїми шикарними длс найкращща.
Відповісти