Пропоную обговорити Представлено збірник ігор Borderlands Collection: Pandora's Box
"з початковою ціною у 597 євро." - Не зрозумів? Помилка?
Останні статті і огляди
Новини
Представлено збірник ігор Borderlands Collection: Pandora's Box
-
Захар Беркут
Member
-
Muttabor
Member
В стиме указано, что скидка 91%.Захар Беркут: ↑ 02.09.2023 11:18"з початковою ціною у 597 євро." - Не зрозумів? Помилка?
-
Anytime
Member
Просто ця збірка зараз має знижку 91% (по інформації на steamdb)Захар Беркут: ↑ 02.09.2023 11:18 Пропоную обговорити Представлено збірник ігор Borderlands Collection: Pandora's Box
"з початковою ціною у 597 євро." - Не зрозумів? Помилка?
-
Васильович
Member
А ще жартують за повторні продажі Skyrim, а он перша Borderlands вже в купі різних форм продавалася і досі продається
-
Fen1xz
Member
Лавры скайрима покоя не дают. По 100500тому кругу уже эти борды продают. Только теперь в новом паке. Borderlands 2, пре-сиквел с длс и тройку вообще бесплатно в егс раздавали. Фанаты давно имеют всё это и так. На кого этот пак за 600 евро рассчитан ?
-
fleagull
Member
Хтось може відкрити сторінку зі збіркою? Мене чомусь перекидає на головну сторінку стіма. Хоча коли запустив стім, то вилізло вікно з рекламою цієї колекції
-
7mindfields
Member
Gearbox обісралися з третьою частиною не гірше, ніж hangar 13 з мафією 3, тому цей пак нікому не потрібен навіть з 91% знижкою
-
Pokidok
Member
Схоже нас засунули в регіон з руснею та ко., тому цей пак у нас не продається... захід такий західfleagull: ↑ 02.09.2023 12:57 Хтось може відкрити сторінку зі збіркою? Мене чомусь перекидає на головну сторінку стіма. Хоча коли запустив стім, то вилізло вікно з рекламою цієї колекції
-
daesz
Member
Геймплейно борда 3 - це покищо найкраща частина у серії. Фени серії лили негатив на гірбокс за історію (вбили Майю, антагоністи близнюки Каліпсо виглядають як клоуни у порівнянні з "Красунчиком" Джеком, повісточка з Хамерлоком і не знаю як там того сина Джейкобса було звати, і зірка найбільшого бутхерту в західному комюніті - Ейва). Ну й особисто для мене сторі ну дуже затягнута і самі протагоністи або крігжеві (Моуз/Зейн/Амара) або просто нудні (флак).7mindfields: ↑ 02.09.2023 13:16 Gearbox обісралися з третьою частиною не гірше, ніж hangar 13 з мафією 3, тому цей пак нікому не потрібен навіть з 91% знижкою
-
Ostin
Member
Адіннарот.Pokidok: ↑ 02.09.2023 15:08нас засунули в регіон з руснею та ко
Те ж саме було з Snowrunner (хоч це трохи руснява гра, але я про сам принцип блокування).
Відправлено через 45 секунд:
Так і є. Сюжет таке собі, але грається вона найкраще.daesz: ↑ 02.09.2023 15:22Геймплейно борда 3 - це покищо найкраща частина у серії
-
7mindfields
Member
Дуже спірно, в порівнянні з другою частиною це якесь сміття, імхоdaesz: ↑ 02.09.2023 15:22Геймплейно борда 3 - це покищо найкраща частина у серії. Фени серії лили негатив на гірбокс за історію (вбили Майю, антагоністи близнюки Каліпсо виглядають як клоуни у порівнянні з "Красунчиком" Джеком, повісточка з Хамерлоком і не знаю як там того сина Джейкобса було звати, і зірка найбільшого бутхерту в західному комюніті - Ейва). Ну й особисто для мене сторі ну дуже затягнута і самі протагоністи або крігжеві (Моуз/Зейн/Амара) або просто нудні (флак).7mindfields: ↑ 02.09.2023 13:16 Gearbox обісралися з третьою частиною не гірше, ніж hangar 13 з мафією 3, тому цей пак нікому не потрібен навіть з 91% знижкою
-
XAMCTBO
Member
Плюсану, для мене друга частина із своїми шикарними длс найкращща.7mindfields: ↑ 02.09.2023 19:03 Дуже спірно, в порівнянні з другою частиною це якесь сміття, імхо